bilder från Göteborg

Jenniaffär


Bilder från Cypernhemma igen

Jag har haft två toppenbra veckor till av mitt sommarlov! En vecka i Cypern och en i Göteborg. I Cypern tillsammans med mamma, hade jag jättetrevligt. Däremot fanns det inga trevliga människor där och heller ingen fin miljö. Vi hade tänkt oss mer som Grekland med alla fina vita hus och restauranger. Men där var det dyrt och eländigt. Cypern är därför inget jag rekomenderar att åka till. Förutom om man är runt tjugo år, har mycket pengar att spendera och är festsugen! För på Cypern, där jag och mamma hamnade, på Aiya Napa finns det en hel stad med bara barer. Det var helt galet där. Men glöm inte mobiltelefonerna, för det är lätt att man tappar bort sig!
I Göteborg var det också jättetrevligt. Jag, Lisa, mamma, min bror och hans sex kompisar sov hos mormor. Vi åkte dit just den veckan eftersom det var Gothiacup (en stor fotbollscup där 70 olika länder kommer till Sverige). Jag och Lisa köpte ett Gothiacard och fick då åka buss och spårvagn gratis, gå på invigningen och rabatter på vissa saker. Fyra kvällar gick vi på Gothiadiscot. Det ligger inne i en bank där det får plats femtusen galna ungdomar som var danssugna. Vi hade jättekul! Vi gick även på Liseberg, köpte ett en-vecka-åkpass och gick dit några gånger under veckan. Vi besökte även universeum, där vi tittade på alla möjliga sortes djur. Tack för dessa resor!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Du fattar inte hur chockad jag blev idag! Låg på stranden alldeles ensam i norrtälje idag, då jag fick ett sms. Smset var från mamma. Hon frågade ifall jag ville åka till Cypern imorgonbitti, i en vecka. Gud var glad jag blev! Jag och hon ska åka själva och bara ta det lugnt i den heta solen!
Så vi hörs om en vecka, för nu ska jag packa.........

Världens bästa mamma! ♥
ching

#


Norrtälje

jag och min kusin josefine åkte till farmor i början av veckan och sov där i några dagar. Vi har varit och badat vid en liten strand, cyklat, ätit jordgubbar, tittat på konst i ån och picknickat i parken. Toppen vecka! Tack för allt, farmor.
RSS 2.0