Jag ger mig inte!

i våras ramlade jag i rulltrappan och fick därmed randiga ärr på sidan av kroppen och låret. Jag ramlade i Västra Skogens rulltrappa ner till tunnelbanan. Det lustiga var att jag ramlade i början av rulltrappan och rullade ner för hela, folk som stod i rulltrappan bara flyttade på sig. Gör man verkligen så? Blev de rädda för mig?
Jag och min mamma har varit på kryssning, besökte Finlands huvudstad Helsingfors. (bilder från kryssningen kommer) På vägen hem från färjan idag åkte vi förbi stationen Västra Skogen och då kom jag på hur läskigt det var när jag var där i våras. Jag berättade för mamma att den rulltrappan är otroligt lång. Hon tyckte att jag överdrev, och sa att den var lika lång som Mörby Centrums rulltrappa. Men nej, jag gav mig inte! Efter en stunds tjafs om vilken som var längst tog jag mammas mobil och skickade ett sms till 118118. De skrev:
Hej! Västra Skogens rulltrappa är 66 meter lång med 33 meters stigning i höjdled. Det är Sveriges längsta rulltrappa och går 40 meter under markytan. Rulltrappan i Mörby Centrumstation är 25 meter lång. Trevlig dag!

Vem hade rätt? Jo jag! Tänk att jag har rullat ner för Sveriges längsta rulltrappa. Det är tur att jag lever idag! Läskigt ju, men lite komiskt är det.


nämen hallå!

Hej mina söta vänner! Jag har inte bloggat på en månad snart, men det är för att jag har haft fullt upp, bloggen inte har funkat och jag har inte kännt mig sugen.
Nästa vecka är det höstlov, då ska jag göra en egen hemsida. Där kan ni kika in om ni saknar mig. Ska be min mamma om hjälp hur jag kan göra med designen eftersom jag inte kan det där så bra. Men nästa termin ska jag gå webbdesign, då lär jag ju lära mig ett och annat.
Jag ska inte stänga ner min blogg bara för att jag startar en hemsida. Ni ska allt få höra mer av mig på iens.blogg.se också, hihi
Puss!


RSS 2.0