Man får gråta

Man får gråta exakt hur mycket man vill!

Kusin 1år


Födelsedagsbarnet


Farmor och kusinen

Mammi

En otroligt god pizza som farbror Björn lagat.

Jag och syster

Farbror Björn med dotter


röd

Idag fyller min kusini ett år. Ska snart dit och fira henne. Sedan ska jag på öppethus på Täby Enskilda.


Jag och Losie, en bebireka

orka vara dig själv.


idag hade vi ett otroligt jobbigt matteprov! Blir så arg att vår skola ska få sånna svåra prov. Men min lärare hade tydligen rättat dem direkt efter, för han kom fram till mig och sade att det hade gått bra! Sista lektionen hade vi gympa. På den suddiga bilden över gör mina söta klasskompisar en levande pyramid. Bilden under föreställer två töntiga tjejer.
Nu sitter jag hemma hos Johan. Om en och en halv timme sitter jag troligt vis i kyrkan.

ching

Dagens outfit

Det smartaste är ju inte att ta kort utomhus, utan blixt, när det är mörkt ute. Jag kanske var lite sent ute. Men Saris kunde ta en bild ändå.
Nerifrån och upp.


balleriaskor från skopunkten.
röda strumpbyxor från något randomställe.
spetskjol sydd av mig själv på slöjden.
Svart body från gina.
Jacka från min syster köpt i thailandet.
Sjal/halsduk från Indiska.
Mössa från hm.






ching

min dag

idag började jag dagen med att ha matteprov, det gick väl sisådär lagom hyfsat. Sedan har jag haft gympa idag. Spelade en galen fotbollsmatch på liv och död. Jag dog. Därefter gick jag och Sara och köpte godis på konsum. Efter en NO-lektion och lite lunch (då jag och Sara mosade eget potatismos) hade jag en SO-lektion, som blev mer som en musiklektion eftersom jag satt bredvid Sara.
Efter skolan åke jag och Sara till Täby. Köpte en jacka!
Nu ska vi sjunga lite singstar och kanske plugga lite matte!

ching


26

vaknade, mådde inte alls bra, var sur och grinig, men gick till skolan. Skolan idag har varit flummig (hihi, roligt ord) men ändå väldigt seg. Att ha religion i två timmar är inte precis det man önskar. När jag slutade skolan gick jag hem till min pojkvän. Idag har vi varit tillsammans i tre månader. När jag kom hem märkte jag att min tröja satt åt fel håll, då har man vaknat på fel sida!!! hahaha, vad pinsam jag är. Nu hade jag tänk laga lite food och lägga mig i ett varmt skönt bad! Sedan kommer kvällen att tillbringas framför en läxbok.
ching

plugg

Skolan tar livet av mig. Hinner inte göra någonting jag vill. Har så otoligt mycket plugg!

23 Januari

Kom precis hem från skolan. Nu har jag en lång och härlig helg att se fram emot! En helg full med plugg.. *suck* Men det ska jag väl klara av?
idag har jag haft musik i Hjälmstaskolan, och därefter ätit i deras matsal. Sedan har jag haft en svensklektion då jag satt bredvid min lärares söta barnbarn och tittade på när hon spelade spel på Bolibompas hemsida. Hon var så gullig! Maj hette hon.
Nu ska jag vakna upp och hitta på något kul med min pojkvän.
Några bilder från idag:


ching

Köttbullar på en torsdag

När vi kom hem sprang jag in i köket och frågade vad det blev för middag. Mamma svarade: "kött". Men åååååå, känns som att kött är det enda jag ätit på trehundrasextiofem dagar! Därför öppnade jag kylen för att se vad jag kunde äta. Precis då jag tog i handtaget fick jag upp en bild i huvudet på en tallrik med Mamma-Scans-köttbullar och makaroner dränkt i keldas goda ostsås. Men när jag öppnade kylskåpet fanns det inga köttbullar. Jag kände en besvikelse! Hur kunde mamma handlat utan att köpa Mamma-Scans-köttbullar? För några sekunder kunde jag inte förstå henne. Men sedan, när jag tänkte efter, så var jag ju med henne och handlade och glömde det jag med. Kunde alltså inte skylla på att det var hennes fel att jag kanske skulle svälta ihjäl på en kväll.
Därför tog jag ICAkortet och busskortet i handen och satte på mig min jacka. Åkte ner till ICA och handlade mina köttbullar, alldeles ensam. Sedan tog jag bussen hem med köttbullarna i handen och längtan av att se dem ligga på tallriken alldeles nystekta.
När jag gick av bussen och var på väg hem gick jag förbi ett dussin ungdomar. De stod och pratade så mycket skit så att jag var sååååååå himla nära på att stanna till och lägga mig i. Men eftersom jag bara längtade efter den dära köttbullstallriken, så gjorde jag inte det. Och det kanske var bäst så. För varför ska jag lägga mig i?


Blomfjäril, är det ett ord?

idag gick jag, för första gången den här veckan, en hel dag i skolan. Började dagen med en lång svenska lektion på hundra minuter. Då delade min lärare ut våra nationellaprov, som vi fick läsa igenom, sedan skrev jag ner lite regler om hur man skriver en krönika, tidningsartikel och novell. Efter det hade jag bild. Började bildlektionen med att skriva om en bild. På bilden var det ett sterlingkontor med en man framför som går med sina väskor. Man skulle beskriva bilden och skriva vilken känsla man fick genom att studera den noga. Efter bildlektionen hade jag engelska. Då vi fortsatte på vår Yearbook. Efter en lunchpaus slutade jag dagen med en hemkunskapslektion, då vi gick igenom allt som man bör kunna när man ska tvätta. Då fick jag även en liten tatuering av Alicia. Över stod det Blomfjäril.
Efter skolan tog jag bussen till Bällsta och tog tåget in till Stan. Mötte upp mamma på hötorget. Tittade lite i affärerna för att hitta något till min systers pojkvän som fyller år på söndag. Men jag hittade ingenting till honom, hittade däremot två par leggins (som ser ut som jeans) och en sjal till mig själv. Ska åka in och köpa en tröja på tshirt store imorgon till honom tror jag.
Sedan gick vi och tog en hamburgare på McDonald's, och fortsatte sedan att titta lite i stan. När vi var klara tog vi bussen hem och handlade. Vi var inte hemma förrän vid åtta. Tiden går så snabbt när man har roligt!



Ny hobby: Stan med mami

brist på annat

jahaja, om man sitter hemma en vardag och har inte alls lust att plugga eftersom man känner sig sjuk.. Då kan man gå in på den här sidan, och skratta lite. Man kan göra om sig till bebis, barn, ungdom, vuxen, gammal, mörkhyad, kines, indier, man (om man är kvinna, och kvinna och man är man), olika konstverk, mangafigur, halft apa eller full. 

Så här såg bilden ut från början

jag som kines och jag som indier

jag som mörk och jag som man

till sistt, jag som 50% apa


pannkakshjärta



pannkakstime!

woohoo! Vi har håltimme (med plugg) från tio till halv två idag. Så just nu sitter jag hemma hos Sara och lagar pannkakor. Ser momsigt ut!

hattkväll

tillbringade kvällen hos sara... med hattar................




idagidagidagidagidagidagidagidagidag

Pluggade. Satte på mig varma kläder. Tog en promenad till Centrum. Tog ut pengar. Satte mig på tåget. Visade mitt busskort. Gick igenom tunnelbanespärrarna. Gick på röda linjen. Hoppade av vid Gamla Stan. Gick på gröna lijen. Hoppade av vid Sandsborg. Gick till mammas jobb. Hjälpte handikapade mami (som har ont i sin hand) med hennes jobb. Gick till tunnelbanan. Hoppade av vid t-centralen. Gick in på Åhléns. Kollade rean. Gick ut. Gick in på hm. Gick ut. Gick inte på monki. Tog allt fint i handen. Gick till provrummet. Prövade kläderna. Köpte en kjol och ett linne. Gick ut. Gick in på mq. Gick ut. Gick till tunnelbanan. Gick på gröna linjen. Hoppade av i t-centralen. Gick på röda linjen. Hoppade av i tekniska. Gick ut i kylan. Väntade på bussen. Hoppade på buss 608. Satte mig. Lyssnade på musik med mamma. Gick av i Centrum. Gick till bilen. Frös ihjäl. Satte mig i bilen. Åkte hem. Åt middag, kyckling och pasta. Fick ont i magen. Stter vid datorn.


    

när vi kom tillbaka hade det snöat!!!!!


en juice med många frukter smakar inte godare för det.

nu är jag äntligen inne från kylan och tillbaka från doktorn. Hade svårt att gå rakt på vägen hem, var så snurrig. Jag har haft ont i magen i över en månad. Vet inte vad det är, men jag tror att det skulle kunna vara blindtarmen.
När jag satt där i väntrummet var jag så hungrig så att min mage kurrade lika högt som Toluse. När jag sedan gick in hos doktorn och hon kände på min mage sa hon att jag hade ont i magsäcken. Det var väl antagligen för att jag var hungig som jag sade att det kändes obehagligt när hon tröck där. För när jag sedan kom ut fick jag ont i magen, och det var inte alls på samma ställe. Tror fortfarande att det är blindtarmen.
Nu kom jag iallafall hem och tänkte äta en Gorby's med jucie av apelsin, äpple, päron, cirton, röd druva, ananas, aprikos, banan, mango, guava och röd papaya, nämligen multivitamindryck!
Sedan tänkte jag mysa med katten och göra lite viktiga skolarbeten.


Varför alltid jag?

Så där tänker säkert en miljard tjejer i världen..
men varför börjar jag alltid blöda näsblod? Blödde näsblod när jag var liten. sedan blödde jag inte på måååånga år, tillsdess Sara slog mig på näsan på lektionen. Sedan dess har jag blött näsblod ofta. idag kom det bara liksom, hade inte ens gjort någonting. Det är lustigt det där..
 
men gud var min nos ser stor ut! haha
Kvällen idag började med en mysig middag tillsammans med familjen och pojkvännen (men han åt inte, för han hade redan ätit). Sedan tittade vi på en film, nämligen Min Stora Kärlek. Den är så skoj!
Nu ska jag lägga mig och titta på en till rulle med mami. Imorgon ska jag gå upp tidigt och gå till doktorn hade jag tänkt.
ching

tillhör jag småfolket?

mamma, pappa, barn? Visst har jag alltid vetat att jag varit den minsta av alla mina vänner. Men att jag var så extremt kort hade jag inte tänkt på. Jag sticker nog ut för att jag är liten och social. Jag tycker att alla mina vänner har växt medans jag varit borta, men jag står kvar vid samma längd jag. Det är ju komiskt att se detta foto!
Undra om det finns en art som kallas småfolket. Dem borde jag isåfall tillhöra.

Är helt slut. Så trött i hela kroppen. Vad kan jag göra? Ska titta på film med min mami nu.
ching

Färgat hår

åååh, Jennifer blev genast mycket hetare!

i vilket land är Budapest huvudstad?

Första dagen i skolan.. suck! Men för en gångs skull ser jag fram emot engelskalektionerna något enormt. Jag och fem andra tjejer ska nämligen göra en YearBook. Det ska bli så kul!
Nu hade jag tänkt att ta en promenad ner till Centrum för att köpa hårfärg. Hörs senare.
ching

blubb

Nu är jag äntligen (?) hemma i kalla Sverige. Har ni saknat mig? Fick en chock när jag kom hit, av kylan. Men jag blev glad senare, eftersom jag träffade alla jag längtat så mycket efter.
Kom hem och fick se en surprice! Mitt rum var helt omgjort. Mamma har fixat det medans jag varit borta. Blev jätteglad. Det är jättefint!
Nu hade jag tänkt att göra något att äta, för jag är hungrig.
ching

aker hem imorgonbitti


vem ser ut som halvbrasse och vilka ser ut att komma fran brasilien helt?

monen lyser nastan starkare an solen har


varldens harligaste strand

roligaste bilden pa semestern. mormors ta fick kramp, dog av skratt!

fyra killar i likadana klader, kommer och kor folja-john bakom mig. jag far ju damp. forsokte forst springa ifran dem. men sen kom jag pa nagot battre. borjade att dansa och gora svara rorelser, sa att dem skulle ge upp. Lyckades bra, de var inte sa duktiga.

Om en vecka kan jag traffa dig!




Det dar ar vad jag kallar ett happy pic'





Gud ser dig


Jennifer, tell me where I stand and who's that other boy holdin' your hand?

Oh, Jennifer, you know I've always tried.
Before you say goodbye
Leave the bourbon on the shelf.
And I'll drink it by myself.
And I love you endlessly,
Darling don't you see?
I'm not satisfied
until I hold you tight.
the killers

"Baby so sweet"

Okej, nu har jag varit har alldeles for lange. Ar trott pa det har landet. Brasilianarna borjar beté sig som turkarna, och man kan inte ens ga till affaren for att kopa dricka sjalv. Det ar ju tontigt.
OOOOOh, I love you eyes.
okej, det ar kul att hora det tre, kanske fyra ganger. Men att hora det tre ganger pa en minut.. man kanner sig nastan utsatt tillslut.

Every single day
I walk down the street
I hear people say,
"Baby so sweet"
Everybody stares at me
Boys - girls
I can't can't help it baby..
(RENT)


Längtar hem


en superdupergod glass made by jen




RSS 2.0