Fredagsmums!

Jag sitter nu i skolan och arbetar med mänskligarättigheter på datorkunskapen. Efter detta har jag grafisk kommunikation sen har jag matteprov. Hoppas det går Greta.
Efter matten slutar jag, men jag ska vara kvar i skolan. Ska nämnligen vara guide på öppethus ikväll. Kom och besök min skola om du är mediaintresserad.
Ikväll tänker jag göra pannkakor. Är så otrolig sugen på det, det var så länge sedan!


Törstig

Detta är en bild på min klasskamrat Jacob, då han är utklädd till en fattig kvinna som längtar efter vatten och cola. hihi. Alla som sett den tror att det är jag, men nejnej - det är faktiskt Jacob. :)
Vårt tema var mänskliga rättigheter. Den bilden vi inte tagit är bakgrunden.

Andas och ta det lugnt med lite musik


Midnattsvolleyboll

Det gick ju toppen i lördags! Stod i cafét mellan elva och tolv, annars var jag fotograf. Några bilder på söta SKU-rävar;


Kan någon säga mig varför bilderna ser så dåliga ut när man laddar upp dom här? :(

Grattis kusinen!

idag fyller min kusin år. Därför har jag varit där och firat honom.
Snart ska jag gå till Hammarbacksskolan, som ligger ca 100 meter ifrån mig, och titta på midnattsvolleyboll. Jag ska även stå i Caféet och sälja saker och vara fotograf. Det blir nice!

ching


fem veckor kvar

Var det någon mer än jag som var på fotomässan i helgen? Jag tycker att den var toppen! Hoppas på att jag får stå på gymnasiemässan denna vecka och locka till mig gulliga elever till min skola. hihi. men jag tror att det är fullt, så jag får locka nittifyrorna på öppethus som är snart. Täby Enskilda är en toppen skola för alla som vill gå media och är intresserade av foto. Men för de som vill gå Sam har jag hört att det inte är lika nice.
Min syster har pysslat till sig en egen ljusstake, så det är lite julstämning känner jag.
Prövade luciakronan i skolan idag, blev ganska lövig av den, men det var lite skoj. Jag ska nämligen vara min skolas Lucia i år. Lite pirrigt är det allt.
Jag är helt blöt just nu. Har simmat och livräddat Lydia på idrotten idag. Alla tjejer blev så glada när killarna blev klara så fort så att de slapp bli uttittade. Är inte det sjukt? haha.
Nu ska jag laga lite middag och plugga. Sen ska jag till kyrkan ikväll, som varje onsdag :)

VAD ARG JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV! SKULLE PRECIS LÄGGA IN MASSA FINA BILDER. SÅ RÅKADE JAG RADERA ALLA FRÅN MIN KAMERA. SNART GRÅTER JAG!!!!!!! :'(

checkpointdag=ledig för min del

god morgon sverige! Jag vaknade precis, är ledig idag och tänker nu klä på mig lite kläder och besöka min gamla skola tillsammans med några ex-classmates. Efter det ska jag plugga inför mina kommande prov, sjunga gospel och så ska jag gå på en föreläsning i kyrkan ikväll. Det kommer bli intressant :)
Men innan dess.... fooooood!

ching


helsingfors med mami, mysigt mysigt :)

Tack för allt mami <3

bilder från kickoffen med kyrkan


direkt från skolan

Snart har vi haft fotografiskbild i tre timmar. Det måste vara det roligaste ämnet? Idag har vi fått göra klart allt vi ska vara klara med eftersom det var så kallad "checkpoint" i tisdags. Då får vi veta om vi ligger ifas i alla våra ämnen, det kan vara bra att veta så att man inte halkar efter och får göra alltihop sista veckan innan betygsättningen. 
Några bilder som ligger i min portfolio:

Frysning

Panorering

Rörelseoskärpa

Kyla

Känsla nedslagen

Känsla "uppslagen"

Motljuskompensation


dh ikväll med mel

lång tisdag. Nu sitter jag hemma hos mel framför hennes dator medans hon duschar. Snart ska vi baka och titta på deserate housewives. Jag älskar det!
Idag har jag fått julkänsla. Vet inte riktigt varför, det är ju ingen snö ute. Men mörkret, kylan, lamporna och så lyssnade vi på julmusik medans jag städade mitt rum.
Vid middagsbodret pratade vi om vad vi ska göra på julafton. Jag vill så gärna vara hemma! De två senaste åren har jag firat jul i Brasilien och nästa år ska vi göra det med. Men jag ska inte klaga! Det är alltid kul att vara borta :) men nu längtar jag faktiskt till en mysig julafton tillsammans med min familj, hemma.


6 december 2008
ching


RSS 2.0