Sköna veckan

åååååh, den här veckan är såå skön!
Igår hade jag SO-prov på Första Världskriget, det gick jättebra. Idag ska jag titta på OMG-matchen (oh my god, kyrkans korpenlag). Imorgon har vi studiedag plus att jag ska på mässa i kyrkan och sen träffa alla söta vänner i stefansgården. På torsdag ska jag redovisa min låt på svenskan (kul?). På fredag drar jag iväg till smålands finaste ungdomsgård - Gransnäs!
Nu ska jag hem till Jannica och kolla på White Chicks.
ching

minigolf knockout

hahahahahhahhaha, petter visade mig denna. Skitkul ju!
ching

filmdags

Kvällen tillbringade jag i ormsta. Vi gjorde inget speciellt, men sällskapet var mys.
Nu hade jag tänkt att bädda rent min säng och titta på en film. Hela veckan har jag kollat på samma film, men har aldrig hunnit se klart den. Så nu hade jag tänkt göra det! Filmen heter The Producers och är en musikal.
Max Bialystock är en nedgången Broadwayproducent som tillsammans med sin revisor Leo Bloom kommer på en plan som går ut på att tjäna pengar på att göra dåliga shower. För att musikalen helt säkert ska floppa så använder de ett manus skrivet av en förlupen nazist, betitlat "Det våras för Hitler". Sedan söker de rätt på den absolut värsta tänkbara regissören. Nu kan väl inget gå rätt?

betyg hittills :☺☺☺

segt

Denna vecka har varit en tung vecka. En vecka med huvudvärk och massa annat skit.
På slöjdlektionen fick jag höra X antal gånger att jag var så aggressiv, dock inte på ett positivt sätt. Men en sak som var positivt var att det gick bra på matteprovet igår iallafall. Kvällen igår tillbringade jag i bällsta. Idag har jag städat för det mesta. Får se vad som händer ikväll.


 

ching


Grattis till alla som fyller år idag.

Jag vet fem stycken som fyller år idag.
Var av tre fyller femton
Var av tre tillhör samma familj
Var av en är en hund
Var av en är en av mina nämaste vänner
Den som är av mina närmaste vänner är Ludvig Mats Folke Thorstenson!

Grattis Ludvig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ching

gråadagen

Farfar dog i natt.
Dagen har bestått av en halv skoldag, fyra timmar i kyrkan och en lång kväll i Norrtälje tillsammans med släkten. Jag kan inte säga mer än vad jag sa förut;
Ta aldrig någon för given.
man vet aldrig när man kan förlora den.
Och man får kanske aldrig chansen att tala om vad man känner
.


Tårarna faller

Finns inget att göra.

Mitt liv är som en banan

Ny design

Fixade en ny header idag. Hade ingen fantasi så jag tog kort på mig med alla mina höst jackor. Ingen bakrundsbild hittade jag heller. Ska fixa en senare, får se ut såhär nu. För nu ska jag och Jannica kolla på film :)
ching

Ber

Farfar mår inte så bra just nu. Men jag ber dig Gud, Hjälp honom!

Ta aldrig någon för given.
man vet aldrig när man kan förlora den.
Och man får kanske aldrig chansen att tala om vad man känner.

Konsert fyra i år

Stevie Wonders konsert fyllde nästan hela globen. De satt folk enda upp till C. Denna bild är tagen en stund innan konserten börjat.

Han var grymt bra! Han fick mig både stå upp och dansa (fastän jag ville sitta) och mig att fälla en tår.

Tack Stevie! Tack mamma!

Konsert ikväll

Äntligen är det fredag och jag har hela helgen framför mig! Hinner nog inte göra någon ny header idag, för jag ska på konsert ikväll. Jag ska se på Stevie Wonder. Hoppas du kommer att ha en lika trevlig kväll som jag kommar att ha!
ching

Gokväll

Jag kom precis hem. Efter jag hade solat kände jag för att gå hem i den friska luften. När jag gått halvägs hem gick det förbi en gubbe. Han sade "hallå, hallå" (jag hälsade såklart tillbaka) och gick sedan vidare. När jag hade hunnit gå tjugo meter skrek gubben "Ursäkta!". Jag vände mig därför om. Då skrek han "Jag menade Gokväll".
hahahaha, var det nödvändigt? Men jag tänkte bara säga Gokväll på er med!

kvällens schema:
18.40 äta middag
18.50 hänga framför datorn
19.15 göra fruktsallad
19.30 äta fruktsallad framför datorn
20.00 titta på idol, för första gången i år
21.00 Heros på tv
22.00 hänga framför datorn
Soooovaaaa!!!

juste, jag tror jag tänker göra min nya header imorgon. Stå ut! Jag vet att det inte är sommar :)
ching

Brasilien väntar

woohooo! Första dagen på länge utan några läxor. Detta ska firas med en liten fruktsallad ikväll, tycker jag. 
Spanskprovet igår gick kanonbra, får veta resultatet imorgon. Imorgon är det skolfoto också. Alla i klassen har bestämt att vi ska ha på oss vita tröjor allihopa, kommer att se sjuktkul ut. Bara våran klass som är så psyko och vill sticka ut!
Idag blev det också bestämt att jag åker till Brasilien med mormor från den 17 December till den 10 Januari, lääängtar så mycket.

Nu hade jag tänkt att åka ner till centrum och sola lite. :)
ching

pluggpluggpluggpluggplugg

Helgen hos farmor var mys. Vi hann göra massor av saker. I lördags kväll skjutsade farmor mig och Sara till Sabina där vi var på tjejåttitalsmiddag. Det var kul! Vi kollade på film och sjöng singstar.


De här dagarna i skolan som gått har varit så tråkiga. Somnade på lektionen idag. vad mer kan jag säga? Imorgon har jag ett stort spanskprov och jag orkar verkligen inte! Vi ska ha läst massa texter och ska kunna allt om dem, sen ska vi kunna alla landskap (eller vad det nu är) och deras små "huvudstäder" i Spanien. + att vi ska veta var de ligger.. Och en massa spanskhistoria. Palla liksom!
Imorgon slutar vi tidigare, vi har kompledigt för att klassen orienterade förra veckan. Det är ju positivt iallafall. Sen är det mässa och sku imorgon. Då är det music-night och vi ska sjunga, kul ju!
Nu ska jag fortsätta pluggaaaaaaaa

ching

hos farmor i natt

Hej alla mina söta små läsare!
Jag prövade att gå till skolan idag efter olyckan, men det var inte det lättaste. Jag gick på en lektion och märkte att jag inte orkade mer. Åkte därför hem och tog en alvedon. Nu ska jag packa min väska, för jag ska sova hos farmor idag. Det kommer att bli mysigt.
Imorgon är jag bjuden på åttitalstjejmiddag hemma hos min barndomsvän Sabina. Ska leta fram mammas gamla kläder till de med.

Så fort jag är bättre och orkar sitta vid datorn mer ska jag göra en ny header, för det är ju inte sommar längre. Men det får vänta.
ching

Mopedolycka

I tisdags kväll var Jennifer Axelina med om en mopedolycka. Hon lämnade sitt hus vid sju tiden och var inte hemma förrän vid två.

När jag åkte ifrån huset var jag så arg så att det kändes som att mitt huvud var en vattenkokare. Mamma sa åt mig att jag inte fick åka moppe om jag var arg, det var det sista hon sade innan jag smällde igen dörren. Jag hoppade upp på moppen och började åka mot Centrum, för jag var tvungen att tanka innan jag skulle hämta upp min syster vid Gym&Sim.
När jag åkte på Teknikvägen i full fart hörde jag hur det var något som slog emot moppen hela tiden. Det var jackremmen. Om inte jag hade varit så här arg och sur jag var så skulle jag aldrig ha kollat bak. Men man gör dumma saker ibland och därför tittade jag bak för att se vad det var. Efter en snabb titt bak tittade jag fram igen. Då var jag inte längre på den stora vägen utan i luften på väg ner mot diket. Det slog ett pang när hjälmen träffade det blöta gräset och läppen fick sig en smäll och började att blöda. Andra panget var ryggen och nacken. Jag var otroligt chockad och ställde mig därför snabbt upp utan att känna några skador. Tårarna rann och rann. Det var en taxi och en annan bil som stannade för att se hur det gick. De hjälpte mig upp med moppen och kvinnan som körde bilen sade till mig att hon kunde skjuta hem mig och hennes man kunde köra moppen. Men jag sade nejtack, för jag ville köra den hem själv. Jag ville inte att detta skulle ha hänt. Kvinnan sade att jag inte fick sätta mig på moppen efter det här, men jag sade att jag ville det. Taxichauffören sade att jag fick om jag ville. Därför åkte jag hem på moppen själv. Det skulle jag aldrig ha gjort om jag visste bättre. Men det är när man är chockad, man gör de mest dumma sakerna. Mopedhjulet var helt snett så det var väldigt svårt att köra hem. Det enda jag tänkte var "nu dör jag, nu dör jag". Men jag kom hem tillslut.
När jag kommit hem lade jag mig på sängen och väntade på att ambulansen skulle komma. När de kom frågade de en massa uppgifter om mig och så. Sedan lade de mig fastspänd på en bräda med nackskydd och filtar. De körde in mig i ambulansen och där var han tvungen att sätta in en slang i min arm för att kunna få kontakt med mig under resan till sjukhuset. Slangar och blod är bland det värsta jag vet men jag kunde inte säga emot. Mer vet jag inte vad han pratade om med mig där inne för jag var alldeles för snurrig.
Det var nog ett dussin sjukpersonal som hjälpte till när jag skulle ut från ambulansen. De förde mig till ett rum där jag fick en till slang (där droppet skulle in), blodprov och så kollade de mitt blodtryck. Efter det blev jag förd till en ortoped som magnetrönkade mig för att se så att jag var okej. När man magnetrönkas åker man in i en rönkenmaskin som ser ut som en toalettrulle. Jag har magnetrönkat mig flera gånger så det var inget problem. Det som gjorde mig så förbannad bara var att gubben som skulle flytta mig från min bräda till en annan som skulle in i rönken, glömde kvar mitt dropp på min ställning så slangen bara drogs. Jag kunde inte göra något annat än att börja störtböla. Egentligen ville jag bara skrika "Jävla gubbjävel!".
Efter rönken fick jag vänta i två timmar på svar innan jag kunde åka hem. Fick i mig hela droppåsen så jag blev väldigt kissnödig. Direkt efter beskedet fick jag ta av mig nackstödet och sätta mig upp. Snacka om att jag var snurrig. Det kändes inte som att jag levde. Fick tabletter, som jag inte kan svälja. Var alldeles blek i ansiktet och rufsig i håret. Kände mig som en pensionär. När jag kom hem somnade jag i sängen tillsammans med mamma.
Dagen efter vaknade jag upp med blåmärken både i och utan på kroppen, stora svullna ögon och en fläskläpp. Hoppas allt går över snart!
snacka om fula brillor

Vi lagade köttfärslimpa med ris och kladdkaka till på hk:n. Det blev mooommmmsssigt! Efter hk:n åkte vi till skolan och hade NO, då gick vi igenom gamla saker. Sedan slutade vi! Då åkte jag och Sara hem på moppen i spöregnet. Jag skjutsade hem henne och nu sitter jag här och har precis ätit en banan. Ska äta en glass också! :)

Fulaaaaa!!
Imorse, innan jag åkte till doktorn, tog jag kort på mamma och mms;ade till RIX MorronZoo som har en tävling denna vecka. Tävlingen lyder så här:
Har du Sveriges fulaste glasögon? I så fall, ta en bild och skicka den till RIX MorronZoo så ser Roger, Titti och Gert till att du blir av med dem för all framtid.
Jag tog därför kort på mamma med hennes fulaste glasögon och skrev "Hej Titti, Gert och Roger. Min singelmamma är i stort behov av en ögonoperation då hon går runt i sina fula åttitalsbrillor :) hälsningar dotter Jennifer"
(trots att hon inte använder dem, hihi)

Nu ska jag tillbringa resten av dagen med att pluggaaaaa

ching

hk

nämen hejsan! Kom precis hem från doktorn, och nu ska jag åka igen. Åkte till doktorn och tog en lapp klockan åtta. Sedan tog jag moppen till skolan och gick på spanskalektionen. Men efter den åkte jag tillbaka till doktorn. Nu är jag bara hemma för att linda foten jag har ont i. Jag har tydligen för mjuka leder och bör ha dom lidade dagligen. Nu ska jag åka till hemkunskapen!

ching


god mat

Tjena!
Idag vaknade jag upp hemma hos Jannica. Sov där tillsammans med fem andra tjejer. Vi gick och lade oss klockan halv fem och vaknade nio, plus att vi alla sov i samma säng.. därför har jag varit trött mest hela dagen. Idag har jag varit i Norrtälje, var där igår också, och hälsade på farmor och farfar på sjukhuset. Fick ett par lila raggsockor igår av farmor när vi åkte hem till henne och åt middag.
Jag har skrivit en labbrapport idag också, det tog sin tid. Sen har jag varit ute och gått en promenad. Just nu kollar jag på film. Måste se klart den!!!!!!!!!
ching

AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJ!!!!!!!!!

ajajaj! Gick precis in i badrummet och låtsades vara Beyonce (haha!) tog därför plattången och låtsades att det var mikrofonen. När jag sjungit klart satte jag näsan i mellan och klämde ihop den (om det går att fatta?). Och vet ni vad? -Mamma hade precis använt den så den var sketavarm! Gjorde otroligt ont. Men jag hade sån tur, för jag fick inget ärr. Har ju ärr på benet av plattången.
Ikväll ska jag på fest hemma hos Emma Wallgren. Så nu ska jag platta håret, och bara hoppas på att jag inte råkar göra samma sak igen.

ching


Dagens outfit

Woho! Gick upp runt sju imorse. Åkte och tankade klockan åtta och direkt till skolan. I skolan pratade vi om Peru och dess fattigdom. Det var en tjej som precis hade varit där som pratade om allt..
Sen har jag inte gjort något annorlunda i skolan idag, förutom att ritat ett träd på bilden. På vägen hem åkte jag och Sara på alla roliga gupp och gropar. Efter en kisspaus hemma åkte vi ner till Centrum och träffade Emma. Vi satte oss på Café Biscotti, jag tog en blåbärsmuffin.
Nu är jag hemma hos Sara och ska snart åka hem, äta middag och sedan kolla på SKU som ska spela match ikväll. Min klädsel for today:


Randig "båttröja" från gina
Röda paljettballerinaskor från Spanien, gåva från mormor
Blommigt silverarmband från Mischief
ching

Är på bra humör

Hej hopp!
Ännu en till skoldag avklarad. Spanskprovet gick bra, skrev in alla länder och dess huvudstäder. Idag tog jag inte moppen till skolan, utan tog bussen istället. Jag märker verkligen hur lat jag har blivit, det är typ jobbigt att åka buss nu. På idrotten hade vi teori om orientering. Nästa onsdag ska ni nämligen orientera. Jag och Sara tänkte göra det tillsammans.
På vägen hem från skolan, på bussen, stoppade jag Alicias tomma tuggummipaket (ett sånt där hårt extrapaket, det nya) i munnen utan att använda händerna. Det var otroligt svårt, men jag klarade det. Tänk de som inte har några armar, måste kännas riktigt obehagligt. Jag uppskattar att allt på mig är som det ska!

ching


ett varmt täcke

Men yeah! Dagen idag har gått lika segt som igår. Måndagar och tisdagar är sämst. För det mesta tillbringar vi skoldagen på en SO-lektion där vi pratar om krig. Sedan har vi haft ca två timmars onödig rast idag, skulle kunna börja två timmar senare eller tidigare istället.
Resten av dagen och kvällen har jag övat på läxorna vi har tills imorgon. Vi har engelskaläxa då vi ska kunna 34 glosor, ha gjort tre sidor i workbooken samt kunna läsa och översätta en sida i boken som handlar om en olycka. Sedan har jag spanskprov imorgon som jag har övat på. På provet ska vi kunna alla länder, huvudstäder och språk i central och sydamerika samt var de ligger någonstans. Så det är mycket att hålla reda på.
Jag har iallafall fått mitt fina garn och beskrivningarna till raggsockorna jag ska göra i slöjden av farmor. De ska bli blåa i alla möjliga nyanser. Fint tror jag :)

Såg en bild på mig och Erica från konfirmationslägret på Gransnäs då vi skulle gå på disco. På discot var det artonårsgränds och man var tvungen att göra sitt eget falsklägg. Man skulle alltså likna en kändis. Erica var Lindsay Lohan (sjukt likt ju) och jag var Amy Winehouse (inte lika likt.. men det är väl tur det?!).


(jag "tappade" frillan lite här, den var högre)

Nu ska jag kolla på en film som börjar på tv..
ching

RSS 2.0