I brist på annat..

Jag har suttit läge nu och inte gjort någonting speciellt. Så jag började göra ett litet kollage med bilder på några utav mina vänner. :)

image57

*

324098-349
 

Jag tycker bara att den är sååååå kul!

Fakta om fjortisar:

Fjortisen är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring mcdonalds, ibland även vid sibylla grillar, i stora gäng.

Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsignal på mobilen.

Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda utseenden och rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna. Byxor i barnstorlek är ofta ganska vanligt.

Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstöta sig höga parningsläten .

Ofta i form av svordomar som t.ex: Tönt, Hora osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid, vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att börja skjuta delar av populationen.hahahhahha...

höstlöven

Hösten kommer fort! jag och min vän Sara har varit ute på hennes stora fina trädgård, som det är fullt med löv på, och tagit några fina höstbilder.

  
1. Jag med löven
2. Sara i löven
3. Jag och min goda glass i löven
4. Sara krattar läven

Dumma playahead

dålig stil av playahead. jag ringde in från min mobil två gånger för att lägga in pengar på banken. då sa tjejen i luren att man skulle trycka ett om man godtar att det kostar 20 kronor. jag tröck en etta och sedan sa en kille i luren att man skulle skriva in koden med sju siffror som stod i hoppuppfönstret i ''banken''. När jag gjort det så säger han att det är fel kod. jag prövade därför igen men det funkade inte då heller. dålig stil om det inte funkar utan istället bara ''sno'' eller vad jag ska säga mina pengar på mobilen! :(

RSS 2.0