långt bak i tiden

Kom precis hem ifrån min farmor som har hjälpt mig med mitt svenskarbete ''när jag var liten'' :)
Hon har hjälpt mig med hur folk på min pappas sida var och hur dom har växt upp. Sen så har jag också interjuvat min farmor till mitt arbete. Arbetet ska vara inlämnat i slutet av vecka 42, fattar inte hur jag ska hinna med allt, det är såååå mycket!
aja.. Jag fick iallafall en skinkmacka, två glas flädersaft och en blåbärsmuffin som stöd när jag var hos farmor :)

*tjingeling*

chanel

131615-34 
131615-33

Dofta som Coco Chanel! En klassiker som
alltid känns rätt och som aldrig går ur tiden.

en annan del av mig

Sara visade mig en sida som hon sett i kenzaas.blogg.se som man kan göra sig själv med hjälp av ett kort till olika saker tex, apa, gammal, man. osv
Jag la in en bild på mig och så här blev den:


image47
orginal bilden

image48
jag som bebis :)                     jag som mörkhyad :)                         jag i konst      

gör dig själv på http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/

                                                                                       *tjingeling*

Dagens outfit

Jag och min kära vän Sara har varit ute i den friska höstluften och tagit kort på dagens outfit, det här är resultatet:

image50

Kofta: Tommy Hilfiger
Vitt linne: H&M
Klänning: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Guldskor: Wedins


23 september

okej, jag visste att vi skulle förlora mot TIS idag!
vi förlorade med typ 6-0.. jag hatar dom fortfarande. men aja, jag var i kista och såg på Supersugen med familjen. Den var helt okej, kanske en lite mer killfilm kanske men den dög. Vi hade iallafall trevligt. Innan så åt jag thailänskt och en jättegod mjukglass med stössel och råd i. Sen köpte jag ett par nya leggins och en blå tröja på gina tricot :)

image45

*tjingeling*

myskväll

Ikväll, efter min fotboll, ska jag, min mamma, min bror, min syster och hennes pojkvän gå ut och äta och kolla på bio. Vi vet inte vilken. Har du något tips? :)
*tjingeling*

Vallentuna Damfotboll BK

Jag ska snart på fotbolls match, vi ska möta täby IS, vi ska spela på Täby SC. Skönt att det är konstgräs iallafall. Fast det laget gillar jag inte! först så är dom bara såååå bichtiga och sen så trodde dom att sara bara var känslig när dom skjutit en boll i hennes öga, sara fick faktist operera och nu behöver hon en lins på ögat! CP TÄBY!
Men önska oss lycka till och hoppas att vi vinner!
*tjingeling*

Brasilien

Snart är vi där!Över jul och nyår åker jag, min mamma, min syster, min bror, min moster, hennes kille och min mormor till Brasilien för att hälsa på resten av släkten. Vi ska vara där i tre veckor och mysa tillsammans. :)
Vi ska vara i Porto Alegre och Rio de Janeiro och det ska bli sååå kuuul! Jag har ju mycket mer släkt i Brasilien än vad jag har här i Sverige och det ska bli kul att se dom, eftersom att det var ett tag sen sist! Det var fem år sen sist jag var där.

image43

*tjingeling*

Toluse

När vi köpte min katt för ungefär en och en halv vecka sen bad vi om en pojke. dels för att tjejer är gnälligare och att vi inte vill ha kattungar för att det är en utekatt. då måste man ju kastrera den. det kostar 200 kronor att kastrera en pojke och 2000 kronor för en tjej, lite mer.. Men iallafall, vi fick toluse med oss hem som dom sa var en pojke. men jag tyckte att det kändes som att min katt var en tjej så vi gick till grannen som jobbar på djursjukhus för att se. hon sa att det var en tjej, att den inte hade några pungkulor. så nu kostar det 1800 kronor dyrare att kastrera min lilla toluse. byta namn på henne kan jag inte heller. men vi ringde till tjejen vi köpte katten av och sa att hon ljugit för oss. men hon bara spelade och sa att hon inte visste att det var en tjej men att vi kunde åka och byta till en hane. men när man har haft en katt som bara vill mysa med en har man ju inte så stor lust att byta bort den mot en annan! plus att hon måste vara en konstig tant som jobbar på ett kattpansionat, föder upp kattungar och inte ens vet vad det är för något. ofta man tror att man ser några pungkulor.. hahha..
aja, jag är nöjd med min katt. och hon är ett av det finaste som hänt i mitt liv.


image39

                                      

*tjingeling*

RSS 2.0