hoppar av glädje

igår fyllde min moster tjugosex år så jag var hemma hos henne. Vi bakade pizza och åt glass. När jag kom hem igår mådde jag så illa så jag tittade på tre filmer och sov sedan gott.
Dagen idag gick fort. Nu packar jag, för imorgon for jag till Spaninen med klassen. Kommer att bli så kul. Jag är taggad!

ching

hot hot hot!

Gud vilket kanonväder det har varit idag! Däremot har jag inte haft mycket tid ute i solen.. Har städat hela dagen, måttat mig (eller farmor måttade mig, för balklänningen) och varit i kista. Men när jag tittade på termometern runt tre idag var det trettiofem grader i solen.
Ikväll har jag grillat framför en brasa, sjungit, lyssnat när vännerna har spelat gitarr och träffat en vän jag inte sett på ett år.
Nu ska jag nog sätta på en film och sova lite. är såååå trött!

ching


vitsippa



Kan man tänka sig

kom precis hem ifrån tibbleteater där jag såg musikalen Trollkaren från Oz. Tänk att det redan var ett år sedan min syster hade sina musikaluppvisningar. Vad tiden går fort.




bilder ifrån musiken på tibble förra året, FAME.


today in a short summary

Matte, engelska, spanska och lunch. Moppe till idrotten. Sprang spåret med kortbyxor, och frös. Sprang två varv. Moppe till mel. Keka en kaka. Tittade på Desperate Housewives och kekade två till. Skratta, fnissa, garva. Nu sitter vi här och flinar.

ching


jasså! här är man med om många grejer..

har haft ont i huvudet idag, så jag stannade hemma från skolan. Efter lite middag och en film, piggade jag till mig och tog en springtur med lite musik i öronen. Sprang långt.
På vägen hem gick jag förbi Saras hus för att hämta min plattång så jag kan platta mitt hår imorgonbitti. Då tog jag även med mig hennes mamma på en promenad hemmåt.
När vi gick igenom skogen, samma skog där jag träffade på kronhjortarna (som jag trodde var renar), träffade vi på fyra rådjur. De tittade på oss och aktade från vägen så vi kunde gå förbi. Vi hade hjärtat i halsen, munnen hängandes på bröstet och stirrande ögon. Men förbi kom vi. Försökte filma på Annas (saras mamma) mobil, men det var för svart.
Nu ska jag titta på Desperate Housewives.

ching

Redan måndag!

oj, den här helgen gick snabbt. Nu är det bara sju veckor kvar i grundskolan för mig. Det kommer att gå så fort! Och det är bara fem skoldagar kvar till SPANIEN med klassen!
Ikväll kommer mamma och bell, så nu städar jag lite och lyssnar på skön musik. Längtar tills dom kommer. De har varit i London.
Ikväll ska jag ut och springa lite. men först.. lite musik! Och eftersom det är måndag, vad passar då bättre om inte den här låten?


Norrtälje igår

igår gick jag upp tidigt. Jag och Sara tog bussen till Norrtälje. Tog ganska långt tid, för alla bussarna var försenade. När vi kom fram gick vi till farmors fina lägenhet och fick varsin macka att tugga på. Sedan gick vi ut på stan och tittade. Jag beställde ett mönster och köpte ett tyg till min balklänning som farmor ska sy. Det är tur att man har en sån snäll farmor! När vi kom in igen fick vi goda bullar med äpple och nötter. Efter vi spelat lite frågesportspel åt vi lunch tillsammans. Det var mums! Tack farmor, för allt!







bild ett, två, tre, fyra, fem och sex är tagna av Sara. sjuan av mig.
ching

trallallaallaalalalaa

Hei på er! Vad ska man göra en sån här söndag? Jag har suttit och spelat gitarr hela dagen. Men det är mys.
Kanske ska städa mitt rum nu. men först.. lite musik!

ching


jag är lycklig!

idag är det freeedag! Jag kom in på min linje, jag är lycklig!
idag färgade Sara mitt hår också. Nu är det mööörkt.



ching

superspännande

ja, om tio minuter är det fredag den 17 april. Mamma och Isabelle åker till London, det är sista skoldagen i veckan innan helgen och då är det bara tolv dagar kvar till spanien. Men något annat kul, och speciellt, är att man får veta ifall man har kommit in på sitt gymnasieval preliminärt. Jag är sååå spääänd. Jag lovar att fler ungdomar sitter framför sina dator spända för att se ifall gymnasievalssidan går att logga in på klockan tolv. Men jag kan tyvärr inte logga in inatt, för jag har tappat bort mitt lösenord. Hur smart är det?
Nu tänkte jag sova istället.

ching

en liten gris

Hei där!
idag har jag lekt med två roliga kisar. Nämligen Melica och Alicia.
Vi sminkade Melica, toperade håret och noprade Alicias ögonbryn. Kände mig som en liten tjej. Det är konstigt det där med att vara liten. Ibland vill man känna sig liten och hoppa upp och sätta sig i någons knä, eller få hjälp av mamma med vad man än gör. Men ibland vill man vara jättestor och vill klara av allt själv, och göra saker man inte borde göra.
Just nu vill jag vara liten!

ching

vilket kanonköp!

Pissväder, tänkte jag när jag gick upp imorse. Men det blev ju bättre senare under dagen!
Skoldagen var rätt trist och seg. Något som var skoj var att jag blev klar med mitt larm som jag gjort på tekniken. Det köt jättehögt!
Efter skolan åkte jag till stan med Jannica. Köpte ett par vita Converse. Har tittat på olika Converse länge nu. Jag har ju ett par svarta men har länge funderat på att köpa några andra. Som tur är så har jag barnstorlek i mina så dom kostar inte lika mycket som vuxenstorlekarna. VuxenConversen brukar kosta sex hundra kronor och barnConversen femhundra. Men så hittade jag några billiga på Footlockers. De kostade bara 350 kronor eftersom de var barnstorlek, men fanns bara i vita. De andra färgerna såldes ut för vanliga priset. Visst var det ett kanonköp?! Men pinsamt att säga vad man har för storlek i sina, för det var bara 33 i de jag köpte. hihi

ching

jadu


Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen!

det lät fint när alla sjöng

igår vaknade jag tidigt. det var så skönt så jag kunde inte motstå en stund i solen på morgonen. Efter någon timme åkte jag till Norrtälje, till farmor. Vi gick ut på något som hette kärleksudden och åt lite fika. Det blev bullar och sant. Mums! När vi kom hem till farmor sedan serverades det middag. Vi fick fleskkarré med potatismos, rabarberpaj och god sallad.


På kvällen träffade jag johan. Vi gick till en grillplats där vi träffade tjugo andra. Där satt vi och grillade marshmallows, sjöng och spelade gitarr. Skitmysigt! Tacktack mina vänner.
Johan sov här, vi tittade på film.
ching

skrevs den 10 april

idag har det varit kanon väder ju! Och imorgon blir det ännu bättre!!!
var ute i solen, städade min garderob och läste gamla tidningar imorse. Runt ett kom väl farmor. Då gick jag och duschade, klädde på mig kläder och hjälpte till lite. Sedan kom moster och mormor. Vi har ätit middag. Kanske ingen påskmiddag precis, vi åt pasta och kött. men det var mums.
Nu sitter jag och äter en god pannacotta. En sådan som på bilden, fast med fullt av jordgubbar. Bilden tog jag på mamis födelsedag.

ching

jag glömde att klä ut mig till påskkärring idag!

idag var jag i stan med mami :) Jag fick ett par tok snygga skor, som jag kommer att ha användning för i spaninen om mindre än tre veckor! Sedan fick jag ett par tights, en klänning, ett par höga shorts och en stickad topp. Allt fick jag i påskpresent av min mami. Supertack!
Nu ska jag titta på en bra film med henne och mysa mig ner i soffan.

skon och shortsen är mycket snyggare i verkligheten. konstigt.. det brukar ju vara tvärt om?
ching

påsklov

Vad har Jennifer haft för sig på påsklovet? Jo, det började med några mysiga dagar i solen och i sveriges huvudstad. Åt i Kungshallen med några vänner och tog en promenad i solnedgången förbi stadshuset. I söndags åkte hon till Småland men fyra söta tjejer. Där lagade de egen (väldigt god) mat och mös i två dagar. Igår tog de bussen hem och jennifer somnade i sin säng tungt den kvällen. Idag har hon varit med sin vän Melica. De har tittat på Desperate Housewives, ätit melonglass på biblioteket och sätt på film. Nu ska Jennifer rita och sedan sussa tidigt idag. För imorgon ska hon upp tidigt för att åka till storstaden med hennes mamma.
ching

bilder från Småland kommer.

sen en tid tillbaka


moppppeeeee

jag åkte både Jasmines och Jannicas moppe idag. Saknar min så!!!! Men snart ska den bli lagad, hoppas jag.

Efter skolan gick jag, madde, melica, sara och alicia en låååång promenad. Vi gick enda hem till melica. Solen var så varm och skön så vi gick tillochmed utan jackor. Vi lyssnade på musik som fick oss att tagga till lovet. JAG ÄR SÅ GLAD! När vi kom till centrum köpte vi glass. På söndag ska vi åka till Saras land, bara vi tjejer. Mys ju!
ching

kan man vara vårdeppig?

Gud! Jag är helt slut..
idag har jag varit hos doktorn, och gick sedan till idrotten. Efter skolan åkte jag moppe hem till Jannica i den fina vårluften. Klockan fyra satt jag i ungdomshuset NOVA's lokal i ett balmöte. Därefter tog jag en promenad till kyrkan och lyssnade på musiken. Klockan sju var det mässa, folk från täby var också där. Efter mässan umgicks vi i stefansgården. Vi spelade gitarr, sjöng och åt gifflar.
Nu är jag helt slut och ska titta lite på tv.
ching

RSS 2.0