kallare

Har precis varit ute på en promenad. Man känner verkligen hur kallare det blir för varje dag. Snart är snön här igen. Några snöbilder från förra året:


giraff

Idag hade vi vår första fotografisk bild-lektion. Det började med att alla fick stoppa in handen i en påse och ta en sak som låg där i. I påsen låg det fullt med plastdjur. Det fanns tjugo stycken plastdjur, tio par. Jag fick upp en liten giraff. Sedan skulle man leta upp den andra personen med samma djur. Jag fick arbeta med Johanna. Vi fick en kamera och ett papper där det stod trettiofem olika teman på. tex som kärlek, upp och ner, grön. Ja, du förstår! Det var jättekul. Sprang runt där ute omkring skolan och hade massor av idéer om hur vi kunde göra. Jag hoppas det gick bra för oss :)

ching

klickedick

Första fotodagen med klassen. Vi åkte till Bergianska trädgården med klassen. Man blev först indelad i en grupp på fyra personer. Varje grupp fick en känd filmtitel på ett papper. Sedan skulle vi fota när vi "leker" denna film. På fredag ska vi visa våra bilder, så ska de andra grupperna gissa vilken film vi fick, därför kan jag inte avslöja det än :)


godnatt!


sweet 16

I fredags fyllde jag sixteen. Fick massor av fina presenter från familj, släkt och vänner. Tack allihopa! Jag hade en underbar kväll som prinsessa.

skolfoto första dagen!!!!!!!

JA! SER DU MIN RUBRIK, SKOLFOTO FÖRSTA DAGEN! ÄR DET INTE SJUKT?!
Skolfotodagen måste vara den hemskaste dagen på hela läsåret. Och jag ska ta skolfoto första dagen! Tänk dig att sitta och fejk le med en klass som man inte känner. Jag är såååå deppad! Vet inte vad jag ska ha på mig heller.
Glömde säga hejdå till min (inte så vackra) hårfärg också, för nu ska jag färga håret.

ching


täby enskilda imorgon

kan inte förstå det! kan inte förstå att detta är den sista dagen på mitt sommarlov. Kan inte förstå att jag börjar gymnasiet imorgon. Kan inte förstå att jag inte är liten längre! Det är sorgligt, men det kommer nog bli riktigt kul!

idag har jag och meclia varit hemma hos sara och skrivit ut spanienfilmen och lämnat de till de som ville ha. Sen har vi hoppat studsmatta hos melicas grannar. Vad har vi mer gjort? tittat på filmen bara!

Hejdå sommarlov! Hej gymnasiet!

the voice

i lördagskväll var jag i stan. Jag var inne på kungsträdgården, på the voicefestivalen, där jag träffade mina vänner. Kan inte påstå att det var någon rolig lördag, trots att vännerna var roliga. Blev nämligen drabbad av den där tårgasen. För er som inte vet vad som hände kan jag kort berätta.. Jag, och alla andra i kungsträdgården, står och lyssnar på när en artist sjunger på scenen då någon plötsligt släpper ut tårgas i prubliken (tror att några bråkade, men det var inte polisen som släppte ut gasen). Alla får därför panik och försöker fly så fort de bara kan. Alla flyr samtidigt. Därför blir det kaos. Folk ramlar och kan inte andas. Det sved i hela näsan och halsen. Det var sjukt! Hur kan man ens tänka sig att göra någon sådant? Stört ju! Vi sprang igenom buskarna för att komma därifrån. Gjorde illa mig :(
men aja, nu är det över. Tycker däremot synd om de ungdomarna som blev drabbade på riktigt! Man kan ju faktist bli blind av tårgas!

 
 

OnsdagTorsdag


Plattade håret på en båt

på Jasmines båt faktist. Jasmine har en båt på strandvägen!

vi! randomgrabben ersätter Carro Orre, hihihihi

Svart taxi, Lucas?

David

Oskar

Disco i tunnelbanan blir något oförglömligt

Igår kväll var jag på disco i Kungsträdgårdens avstängda tunnelbanestation. Det var det häftigaste discot jag varit på! Det var alkoholfritt för ungdomar mellan femton och nitton år. Kostade endast 120 kronor, det var sååå värt det!
När man kom ner för rulltrappan fanns det ett dansgolv där. Det var sånt coolt ljus överallt! Om man fortsatte lite längre bort, på perrongen, fanns ett till dansgolv med bar och mingelställen. En tunnelbana stod på spåret. I den första delen av tunnelbanan var det garderob, mitten var det dansgolv (där inne) och längre bort mot slutet var det vip-rum. Tjejerna jag var där med hade köpt vip-biljett och kunde därför lösenordet för att komma in där. Förbi perrongen fanns det ytterligare ett dansgolv med house och techno. Det var så grymt! På väggen fanns det ett vattenfall och typ som en ränna för att vattnet kunde rinna ner, där på stod jag och sara och dansade hela kvällen. Därifrån kunde vi se alla som var där!
Detta måste vara den roligaste kvällen på länge! Nu har jag något att berätta för mina barnbarn! :)

ser du oss sara? Det gör jag!

Igårkväll sprang jag och sara till tunnelbanan för att inte missa den. Vi kom när det var sju minuter kvar tills den skulle gå. Men när det stod att det bara var två minuter kvar, ändrade det så att det var tolv minuter kvar tills nästa tåg skulle komma. Därför missade vi sista bussen ut till vaxholm. Så saras kusin Lucas kom och hämtade oss i danderyd. Om du ser detta Lucas måste jag säga att du är toppen! Vi svängde förbi donken på vägen och tog varsin hamburgare. När vi kom fram somnade vi skönt men vaknade klockan sju av två busfrön. Vi har nämligen varit barnvakter hela dagen idag så nu är jag helt slut!
ching

under en vecka..

.. kan man hinna göra mycket saker! Detta är några av de saker jag har gjort:

varit i stan med mamma

åkt tåg till Västerhaninge

Solat lite, och doppat tårna i vattnet


tagit en cykeltur i Norrtälje

Besökt Butterick's

Ätit på MAX

umgåtts med två tokar

upplevt knasiga stunder, bland annat en filminspelning.

Partat i tunnelbanan

liten

Jag brukar alltid tycka att världen känns så liten. Ja, var man än åker så träffar man alltid någon man känner. Men ibland känns världen så stor och jag så liten. Undra hur liten ett småkryp känner sig.

bild: jag

Kolmården

ojojoj! Vilken dag :) idag har jag haft en heldag med djuren på kolmården och två glada damer, nämligen mamma och farmor. Vi besökte först djurparken och avslutade med en biltur i safarit. Superskoj! Tack för att ni ställde upp! På hemvägen åt vi middag på Oliver Twist i Nyköping. Det stället rekomenderar jag.


ching

kalas

Grattis säger vi till kusinen som fyller år idag! Var på kalas där igår och hälsade på släkten, åt lite fika och lyssnade på bra musik. Trevligt!RSS 2.0