njut av den sista dagen av 2009 imorgon!

Gud va fort jullovet går. massa julmat och juliga kramar från alla. fina julklappar fick jag också. Kläder, underkläder, smink, pengar, fotostudiobakgrund, mobil och en jordglob var några av mina julklappar som gjorde mig glad på julafton.
Nu sitter jag i mitt rum tillsammans med min gode vän Sara Edström. Hon har hjälpt mig att sy in min nyårsklänning som var alldeles för bred. Imorgon är det den sista dagen på detta år. känns lite pirrigt. hihihi
nu ska vi lyssna lite på spotify och relaxa
puss

woho!

Äntligen är det jullov! Det känns sååå skönt :) Idag har jag varit hos mina kusiner och grattat deras mor Gitt som fyllde år. Åt tårta och bullar. Igår var jag hemma hos Andrea och umgicks med tjejerna. Det var kulit! Andrea fyller också år idag. Grattis söta flicka :) Nu tänker jag äta en glass, är sugen på det. hihi. PeUeSsesS!


byggt pepparkakshus har jag också! hihi

jag har ett bäverbätt på armen, av en alldeles speciell, men otroligt söt, bäver!


bilden är tagen av Sara Edström, men redigerad i photoshop av lilla Jennifer Axelina. På bilden ser ni Hanna Wide.

underbara vänner
pofffffff


me and my twin


Luciahelgen

Nämen tjenare! Helgen har varit full med luciafiranden och julstämning. I fredags började det. Då var jag Lucia i min skola och lussade på morgonen för alla i skolan som ville se. Några hundra var de iallafall. :) Efter det dansade skolan i badmintonhallen. Vi dansade vals, foxtrott och gammeldans. I lördags åkte jag in till stan och köpte julisar. Det var fullt av folk där, och alla fina lampor gjorde mig glad. Jag tycker om julen. Igår kom jag på att jag skulle gå i ett till luciatåg i Åbybergskyrkan med kören. Därför åkte jag dit och lussade. Åt massor av lussebullar efter det. Mysigt va?
Snart tänkte jag ta en promenad i snön till Saras skola. Vi ska in till stan och julhandla. Det blir också mysigt!
Puss Puss!


studion

direkt från skolan :)december
jul, jul, strålande jul!


RSS 2.0