Barcelona med Sara :)

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=F010D0A0500239K5R7I3N811Y1L

GRÖNALUND!

Nu har jag varit på grönan 7 gånger det här året. Jag var nämligen där idag med Sara och Sanna. fast vi hann inte vara där så länge, eftersom att vi bara har terminskort. och inte pluskort eftersom att skolan är så snål! haha.. men vi började skolan klockan 10 idag och hade ''friidrottsdag'' på IP, fast bara i två och en halv timme, för vi fick gå hem klockan halv 1. Men när vi kommit hem så bytte vi om och åkte direkt till grönan.
Men klockan 18.40 gick 608 hem som vi var tvungna att ta, så vi hann inte vara där länge alls. Men vi ska ändå dit på fredag så det är lugnt!
Jag var också där med Sara i måndags. Då var det en anka som höll på att hugga oss i fötterna när vi satt och åt. Hatar ankor, dom är riktigt läskiga! Men vi hade verkligen jätteroligt då. Och det var första gången i år som vi har varit där själva. Men det värsta var att det var en kille som höll på att flörta med oss som bara den vid kvasten, en riktigt ful en! :D Men vi var iallafall inne i pettsson och findus värld. Det var kul att pröva pettssons hattar!
Det roligaste på grönan är nog expreme och sen kommer pop-expressen. Fast sara får inte åka extreme eftersom att hon opererat sitt öga.

image18

Men nu ska jag gå och lägga mig, sov gott. Puss

SNOOK

Nu i helgen var jag på rix FM festivelen. Och jag missade nrj in the park! Jag hade ingen som ville gå med mej. Alla har ju typ varit i pissfalun! Jag ville ju se när snook var där. Men om jag skulle åkt dit skulle jag ändå missat dom. För jag hade fotbollsträning och dom sjöng typ först. Och jag förstod ändå min bror som inte ville att jag skulle föjla med han och hans kompisar. Men mina kompisar orkade ju inte, tråkiga som fan!

image16

älska snook! :D

Flat Denim Pump

Ett par jättefina skor på topshop har jag hittat. Fast det som stoppar mig är att min systers kompis har köpt sånna. Jag har inte lika stor lust att köpa dom då. Men dom är verkligen überfina tycker jag. Dom kostar £18.00  och är 100% bomull.

image15
Vad tycker du om dom?

Jag erkänner!

En sak ska jag erkänna.
Jag kan verkligen inte kicka med bara fötterna, jag tycker att det är jättesvårt!
Jag har försök lära mej nu ute på trädgården, men det går verkligen inte!
Det ända som händer med bollen är att den flyger iväg långt upp, frammåt eller i mitt ansikte.
Mitt rekord just nu ligger på 3. haha, de kan ju typ alla slå! Illa för mej!

image14

Lagfoto

haha, idag har vi tagit lagfoto med fotbollen. Och det blev väl inte som vi hoppats på. Det började för det första att blåsa så alla skrek typ för att deras hår såg cp ut. Själv skrattade jag väl mest. en började de typ regna så vi blev minder sugna på att ta lagfoto. Det dåliga var också att vi tog lagfoto just idag när alla innebandy spelare är i falun. Det är ju typ över halva laget. men aja, är himla sugen på att se hur de blev. Det måste ju blivigt riktigt fult! :D

image13

Nu ska jag på träning, men ha de bra!

Helgen

I helgen har jag varit med min mamma och handlat. Jag har köpt en blå och vit randig blus från H&M och en klänning eller vad man nu ska kalla det som är röd, vit randig från gina tricot. Jag har också köpt en baddräckt från gina tricot. En vit och guldig. En blandning mellan dessa, fast vit då:
image12


Jag har också varit med min bror och hans fotbollsvänner hemma hos en utav killarna och haft singstarkväll och spelat poker i helgen. Jag måste också berätta om min älskade fotboll som Jannica vann till mej på grönan i fredags. En riktigt stor boll kan man säga. 
Men idag har jag bara varit med Sara först. Och sen åkte jag hem för att jag skulle spela match mot Täby på bällstaberg. Fast matchen gick inte så bra. vi förlorade. För de spöregnade och man såg inte så mycket för att solen var ivägen. Men jag kämpade iallafall och blev fälld så jag har himla ont i hitt knä just nu. Men det är sånna smällar man får ta! :)

Ett minne för livet!

Beyonce i globen torsdagen den 3 maj. Ett minne för livet!
Hon fick mej verkligen att börja gråta! Vackrare har jag inte sett!

image11

Dagens historia

Der var en gång en tyck, en norrman och Bellman som var ute i skogen och njöt av tillvaron. Efter en stund kom de till en bro som vaktades av en stor svart riddare. Den store svarte riddaren sa till dom:
- Om ni vill gå över bron måste ni betala!
- Betala? sa Bellman.
- Just det. Ni måste betala för att komma över. Var och en av er måste ge mig tre saker. När ni har givit mig dom, får ni passera. Men kom ihåg att gåvorna måste vara mig ett nöje!
Bellman gick iväg till ett blåbärsställe som han sett tidigare.
Norrmannen och tysken gick längre bort för att leta efter en bra gåva.
Bellman hämtade tre blåbär och tog med sig. Han såg vad de andra hämtade, men han nöjde sig med blåbären och gick tillbaka till den svarta riddaren, som frågade om han hade några gåvor åt honom.
- Ja, jag har med mig tre blåbär, sa Bellman och räkte fram handen.
Då sa den svarta riddaren.
- Bra, ta blåbären och stoppa upp dom i röven.
Bellman tog blåbären och stoppade upp dom i röven och började gapflabba. Den svarta riddaren tittade förvånat på Bellman:
- Så roligt är det väl inte att stoppa upp blåbär i röven?
Bellman skrattade så mycket att han inte kunde svara. Skrattande pekade han mot norrmannen och tysken som kom gående med tre meloner var!


Anna i kassan rev sönder Lisas biobiljett!

-Det går bra ändå, fast Anna rev sönder den!

RSS 2.0