rosa läppstift

tjena tjena!
Nu hade jag tänkt att sola lite, om jag orkar. Det är 21 grader ute och blå himmel. Men först ska jag nog äta lite lunch.
ikväll blir det brasa och mys. Men jag har ganska ont i huvudet just nu så jag får se hur taggad jag är på att sjunga vid majbrasan ikväll.

puss puss

far far away

men åååååååh, mamma sa att det var träning på bb (bällstaberg) idag. Så jag åkte bakom sara på moppen dit. Där lämnade hon av mig och jag gick till planen. När jag stått där i en kvart och pratat med Oscar Widerström frågade jag vad han skulle göra där. Då svarade han att han skulle träna. Jag tänkte, gud va konstigt för det ska vi med.
Efter en timme började pojkar 93s träning, halv sju alltså. Men inga tjejer hade kommit?! Och eftersom jag inte hade några batterier på min mobil och en sjuk mamma där hemma som inte kunde åka och hämta mig, så gick jag från bb enda hem till mig. Det tog mig en timme och tjugo minuter att gå hem med mina tofflor på fötterna och fotbollsskorna i handen.
Men det kanske inte var så konstigt att mamma som inte hade suttit framför datorn, eftersom hon är sjuk, hade kollat på lappen med träningar och matcher på som vi fick på fotbollsmötet. För där stod det nämligen KONSTGRÄSTRÄNING idag och det tycker jag inte flygfältet är. Aja, klantigt av mig att inte kolla hemsidan.

På vägen hem stötte jag på detta:
En hare, som skrämde livet ur mig
En tävlingscykel, som jag tror hade kommit fel
Fem motorcyklar
En liten kille i en bil, som pekade finger åt mig
Två raggarbilar, med fullt av folk som glodde på mig
Mååååånga bussar och tåg
ching

Sara ligger i sängen och pruttar skitmycket

Skrev just ett långt inlägg. Men eftersom att blogg.se är cp så sparades det inte. pallar inte skriva om allt så jag gör en sammanfattning om min dag efter filmtittandet:
* åt pastasallad
* åkte till bb
* tjejerna körde bodypump
* kom hem kvart i åtta
* kollade klart på filmen
* lämnde filmen
* hyrde Legally Blond
* tog en nattmacka
* ska se på filmen nu
ching

praodag sex

Idag var första dagen på jugges jobb (även kallad 3G - juggg). Vi satt framför en dator och sökte telefonnummer på folk inom svea ekonomis olika företag. Sedan var vi på en brandkurs där vi lärde oss allt om bränder. Vi fick till och med pröva en CO2-flaska, hihi. På lunchrasten gick vi till en pizzeria som ligger precis brevid kontoret och käkade. Jag åt pasta bolognes.
När vi kom hem åkte Sara och hämtade vår vän Agnes. Och snart ska vi kolla på "förtrollad" som jag och Sara hyrde igår.

ching


Jennifeeeeeeeeerrr!!!!!!!!!!!!!!!!

Jennifer Axelina Strömberg är sååååå otroligt pinsam!

Dagens outfit

image505idag gick jag klädd så här:
En vit kofta med okänt ursprung
En svart t-shirt med tryck från Gain
Ett par randiga shorts från Filippa K
Ett par körsbärsskor från OHIO
En rosettväska från Åhléns
och ett par svarta strumpbyxor som är Saras :)

image506

shoppa shoppa shoooooppaaa!!!!

Igår var det våran sista praodag på dagiset. Därför åkte jag och Sara och köpte glass till alla barnen, på våran lunchrast.
Efter dagis åkte vi till Statoil och åt en varsin strawberry white. När glassen var uppäten tog vi den röda vespan och brummade hemåt. Så fort jag var hemma började jag fixa i ordning mig inför kvällens FAME.
Innan föreställningen åt vi på Tegel. Eftersom jag har hört att "man blir vad man äter", så tog jag en biff. hihihi.
Föreställningen var sketabra och de fick många applåder. :)

Idag vaknade jag och Sara tidigt. Vi vaknade runt åtta. Men det var kanske för att vi somnade rätt så tidigt? (vi var så trötta, hade ju jobbat.) Men när vi vaknade kändes det som om klockan var tolv.
Klockan 10:10 gick tåget som tog oss till täby. Vi åkte dit för att kolla om Sara kunde ha ett par chinos som hon lade undan igår, men det blev inga. En halvtimme senare tog vi tåget in till östra och därifrån tunnelbanan till Slussen. Tänkt att vi åkte enda dit bort för att gå in i en affär som Sara ville gå in i, Monki hette den. Som tur var hittade hon något där inne också, en ljusgrön kjol.
Tillbaka till t-centralen och dess roliga affärer. Jag köpte två klänningar på gina. En lila och en men en massa blommor på. Mina klänningar hette "Teodora" och "Solveig". hihi
Jag hittade även ett par svarta tygskor på Wedins, precis vad jag behövde. Mina ser inte kloka ut!
sara köpte också ett par jeansshorts på cubus och en klänning på gina som hon ska sy in, den har storlek 40. (sara har 34, hihihihihihi)

image504

Blomman som Sara håller i på detta kort ville hon ge till en vakt som stod nere i tunnelbanestationen på slussen, men hon fick feta dissen.
Hon gick fram till honom och sade; Eftersom att ni får stå här nere hela dagen och inte se solen, får ni den här blomman av mig.
Säkerhetsvakten sade genast; nej det är lugnt!
Därifrån gick Sara med en ledsen min.

shoppingtur med mami

Efter dagis idag, tog jag tåget från Vallentuna Centrum till Östra Station där jag böt till tunnelbanan till T-Centralen. Vid Åhlens mötte jag mamma. Vi gick runt i stan och försökte hitta något fint innan vi skulle möta mormor. Mormor har åkt tåget från Göteborg idag och kom för att se på Isabelles musikal som är imorgon.
Mamma hittade ingenting, men jag hittade tre saker. Jag hittade två par skor och ett par solglasögon.
De ena skorna är guldiga med bruna stenar på och kommer ifrån Indiska.
De andra skorna är vita med röda körsbär på och kommer ifrån OHIO.
Solglasögonen är bruna och kommer ifrån Cubus.

image498 
image499 image500 
image501image502
image503
ching

Praodag fyra

idag fick vi pannkakor till lunch på dagis. Det var typ det var kom ihåg.. haha! nej, jag har varit ute i den friska varma luften och gungat. Sen har jag gjort lite små saker som att hjälpa barnen med att byta kläder, gjort "bildskyltar", spelat memori, lagt puzzel och kollat på när Madde (en fröken) skrev allas namn på ett papper med fin text.

Tilde kan inte skära sin pannkaka, för att den är så hård i kanterna.
Tilde: ååååååh, pannkakan är så dum mot mig!
David: nej, alla pannkakor är snälla.
Viggo: Pannkakor är ingenting!
ching

En varm vårdag i solen

image496

Praodag tre

idag har jag, Sara, Thea, Elin, Tuva, Erik och Caroline gjort kojor av filtar, solat på en matta, ätit lunch ute och lekt "vad är klockan tiger?". Idag har jag och Sara också varit med knyttarna, en grupp äldre barn. De exprimenterade, lekte lekar, bakade och sprang runt i solen. Det har varit kanonväder och såååå mysigt.
Efter dagis åkte vi hem till Sara och solade på en filt med choklad (från Paris, tror jag) och Julia-tidningar (från tre år tillbaka). Då kom två polacker och flirtade med oss, så vi nästan dog av skratt! Efter ett tag kom Agnes, Saras kusin, också dit. När hon kom så skulle jag och Sara låtsas sova, men jag kunde inte hålla mig av skratt, så det gick inte så bra.
När vi gick in lagade vi pannkisar. Eftersom tjejerna skulle på innebandy och jag hem, visste vi inte hur vi skulle lösa musteriet "att ta oss alla dit på en moppe", för vi vet att man inte åker tre samtidigt. Så Sara skjutsade först hem mig, och sedan tillbaka för att hämta Agnes.
Om en timme ska vi vara uppe i kyrkan på gudstjänst. :)
ching

Desperate housewives

image495Konfirmationsträffen var jättetrevlig. Vi lekte att vi var med om hela historien från Adam och Eva till Jesus död. Nu ska jag ladda inför Desperate housewives!!!!!!!!!!!!!!


Idag har Lynettes mor ett one-night stand och det blir droppen för Lynette som vill kasta ut henne. Bree och Orsons har olika åsikter om omskärelse. Katherine ljuger för Dylan. Gaby och Victor åker på smekmånad. Bree upptäcker att Mike tar narkotika. Och mycket annat!

MISSA INTE!
image494


Grattis Sophie, femton år!

idag fyller denna flicka år, och det tänkter jag fira henne med en present, som jag inte kan tala om vad det är förän ikväll, och sång vid kyrkan. 
image491image493

praodag två

Dagen idag har varit så kanon!
Jättefint väder, god mat, snälla barn och sa jag fint väder?
Idag fick vi spagetti och köttfärsås på dagis, det var muuuumms. När jag och Edvin satt och ritade, kom Erik fram till mig och gav mig en liten lapp. På lappen stod det "JAG ÄLSKAR DIG", hur sött är inte det? Sedan följde han efter mig hela dagen.
Nu kom jag precis hem från en moppetur med sari. Och nu ska jag snart få något i magen. klockan sex ska jag vara uppe vid kyrkan, för jag har konfirmationsträff. Vi ska gå på en bibelvandring, hihi.

ching


Tagga!

Första dagen på praoen, det gick jättebra! Barnen är så söta och rara, några med smådamp bara men det får jag väl stå ut med. Erik vill iallafall gifta sig med mig :)
Nu måste jag tagga inför matchen på bb, samling om en timme ungefär. Ska kolla i kylen om jag hittar något gott. Vi ska möta Täby IS ikväll, hoppas vi vinner. Är inte på spelhumör alls! vill bara sova nu..

ching


Inte bra att röka

Sara och Jennifer sitter i en busskur och väntar på bussen. Då kommer en gubbe i femtio årsåldern och ställer sig nära. Han håller en cigarett i ena handen, vilket Sara inte gillar.
Sara säger högt: Jag hatar att ha astma!
Jennifer blir förvånad: Men du har ju inte astma! (och fnittrar till)
Sara säger genast emot och flyr sedan ur sig en fejk hostattack. Då förstår Jennifer, och gubben lämnar stället fort.
hihi ^^

Dagens outfit

Jennifer byter kläder som hon kollar på sin mobil (och det är ofta)
Det blev inte JC shortsen. Det blev det här:
image482 
image479 image481
image483
bortse från min sura min på första kortet :)
ching

Solen skiner i ditt öga

Det blev shortsen från JC, hihi. Nu ska jag vakna upp lite och ta en promenad runt om i vallentuna. Kanske äta en god glass på vägen?
Senare idag ska jag träffa min bästavän, Sara. Imorgon ska vi praoa tillsammans på dagiset "Kusin vitamin" och veckan därpå ska vi praoa på hennes pappas jobb.
ching

8 älskade short

Vädret är underbart ute, dags för short (eller korts som det hette på Ullas tid, min lärare som är runt sextio år). Så jag kollade i min garderob precis och hittade åtta stycken, men jag vet inte vilka jag ska välja. Här är mina små älsklingar:
image471
hahahhahah.. de är randiga. men när jag gjorde bilden midre blev de såhär.
Filippa K, hög modell
image472
JC, hög modell
image473
Zara, låg modell
image474
Zara låg modell
image475
De ser jättekonstiga ut på den här bilden..
Thailand, låg modell
image476
Vet inte var de är ifrån, hög modell
image477
Zara, låg modell
image478
håem, låg modell

Dagarna går, försöker förstå

Tänk vad mycket som kan ha hänt på bara några dagar. Det har kommit känslor, svik, bråk, sorg, lycka och agrisivitet. Jag orkar inte skriva om allt detta men jag kan sätta in några bilder från skolan i fredags.
image466image467image468image469image470

FAME

Musikalen var så otroligt bra! De var så duktiga. Speciellt Isabelle, hon sjöng så att jag rös, och detta säger jag inte bara för att hon är min syster. Utan det lät verkligen otroligt vackert!
image465
image464
image460image461image462
image463'
se den du med! Köp biljetter på musikpunkten i täby c eller boka på [email protected]
Visningar: 17,18, 19, 20, 24, 25, 26

Nummer i kontaktlistan på mobilen

Har du kysst nr 7?
Anna Edström: hahhahahhah det är Saras mamma. Nej!

Brukar du vara med nr 19?
Dennis: nej.

Gillar du nr 25?
Emma Eriksson: ja hon är snäll :)

Är nr 20 din bästis?
Dennis mormor: hahahhahahhaha.. NEJ!

Är nr 12 bäst?
Min bror: nej, men han verkar tro det!

Var du med nr 2 idag?
Acke: var och var, han går i min klass

Går nr 6 och du i samma klass?
Amanda Fellenius: nej, men i samma skola.

Har nr 17 likadan mobil som du?
Dag: hahaha, nej tror inte han har en rosa!

Vill du vara med nr 53 idag?
Juggg: nej, haha.. Det är Saras pappa!

Är den sista sämst?
Viktor med K: kan jag väl inte påstå.

Toluse och jag

image458

Fame - premiär imorgon, 17 april 2008

idag, efter en temadag i skolan tillsammans med vallentunas fältare, åkte jag till min syster, som befinner sig på tibble teater, och hälsade på. (Under temadagen pratade vi om alkohol) Jag ser nästan aldrig min syster nu för tiden eftersom hon kommer hem mitt i natten och börjar dagen mycket tidigare än vad jag gör, i stortsätt sover på tibble. Imorgon har de premiären för Fame och imorse pratade hon i radion. Jag ska gå imorgon och den 25 och kolla. Dom var så otroligt duktiga när jag kollade in tidigare idag. Och hade så otroligt kul, det syntes. Mer om musikalen imorgon..

image457
image453image454
image456
Den otroligt stora affischen

Varje år har de elever som går ut trean på tibbles estetlinje en musikal och i år har lärarna valt ut Fame, och bjudit in en redigör.

Desperate housewives

image452Desperate housewives ikväll på kanal5 klockan åtta.
Jag har sagt det förut, men säger det igen: ååååh, vad jag älskar desperate housewives. Men jag avskyr när det slutar, man vill bara se mer och mer! Jag hatar när man börjar höra den där rösten på slutet och vet att det snart kommer att sluta.
Idag är det två avsnitt. Först ett klockan åtta till nio, det är det avsnittet som visades senast (reprisen) och från klockan nio till tio, det nya avsnittet.

I dagens avsnitt (det nya som inte visats) är Halloween det och Edies värsta fasa besannas när Carlos lämnar henne. Susan hittar Mikes pappa som sades vara död. Danielle får värkar mitt i ett Halloweenparty och någon måste hjälpa barnet till världen.
Jag längtar redan till klockan blir (åtta men mest..) nio!

image106

bilden inte passar in, men den är härlig

image451

ett regnbågshalsband av pärlor

image448  image450
image449

Playahead och Lunarstorm

Asså det är otroligt vad playahead gör en beroende! Man kan sitta inloggad i flera timmar och bara glo på en liten panda som sitter nere i hörnet.
Playahead som var sveriges bästa community förra året, bör ju ha mer medlemmar än var Lunarstorm har. Trots det så ser man ju alltid Lunarstorm när man kollar på filmer i skolan som handlar om mobbing och annat genom nätet.
Jag får bilden av Lunarstorm som en sida fullt av äckliga peddon som bestämmer träff med tjejer i 15 årsåldern, och att de flesta därför håller sig borta från den sidan. Men det finns jätte många som har Lunarstorm runt om i landet.

image437


Det bästa vore ju om alla bara var inne på msn och addade de personerna de kände för att slippa bli lurade och annat. Eller hur?

moppe hit och moppe dit

bion i lördags var skitbra! Garvade så jag nästan dog.. Efter bion tog vi tåget hem till mig och spelade wii, kollade på film och sov på sköna madrasser.
Nästa morgon var "de tre vise vännerna" tvungna att gå, för jag skulle till åka till min farfar som fyllde år förra veckan. Hemma hos farmor och farfar åt vi korv och drack cola på burk :)
När jag kom hem från farmor väntade jag på att Sara skulle komma och hämta mig på hennes nya moped och åka till bb (bällstabergs fotbollsplan) och kolla på vårat lag, som mötte knivsta. Efter halvlek åkte jag och Sara hem till Sara och hämtade sovkläder, och sedan hem till mig.

idag har vi åkt moppe till skolan, moppe till Sara, moppe till statoil ( i regnet) och moppe till mig. Snart ska vi åka moppe till skolan igen, och sedan hem till mig. För att Sara ska nämligen på kvartsamtal, och eftersom att jag är en så otroligt god vän, hänkar jag!

Nu ska vi åkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. *bruuuuuuuuuuumm bruuuuuuuuummmm*
ching

en katt i en torktumlare

image436

En glad Jennifer

igår hade jag slöjd, musik och idrott i skolan. Efter skolan drog jag mig hemmåt med ett léende på läpparna. Hade nämligen fått tillbaka min svenskuppsats (om bl. sciencefiction) och mina omdömmen (som man ska gå igenom innan kvartsamtal).
Runt klockan sju åkte jag och min snälla mamma till Infra City och köpte ett wii. Då fick man spelet wiisports, och vi köpte supermario till :)
Så fort jag kommit hem ringde jag Johan och Gustav som kom hem till mig på ett kick med moppen. Vi spelade wii nästan hela kvällen förutom den sista halvtimmen då vi kollade ifall det gick någon bra bio imorgon. Och det gjorde det, vi ska se på Superhero Movie ikväll. Det är samma som Scary Movie och Date Movie så det kommer nog att bli askul, för jag älskar de filmerna!

Men nu ska jag nog äta frukost och hjälpa mamma med tvättstugan, för man kan ju inte få allt av mamma men inte göra något tillbaka.
ching

bajs

hej. nu ska jag plugga. hejdå


idagidagidag

idag har vi haft 10 minuer engelska, haft elevråd och idrott. När jag kom hem efter skolan böt jag om till fotbollskläder. ikväll ska jag spela mot flickor födda 1995. Men nu lagar jag och Jannica mat, köttbullar med makaroner.
En sak som var en riktigt KATASTROF var att det var snö ute när jag vaknade,
SNÖ I APRIL!
image434image435
imorse och nu

ching

Delar av tjejer som går i min klass

image433
gjorde den på paint, så den blev inte så bra.. hahahahha

kjolen

idag har jag sett en cp busschaufför, dammsugit upp min sjal och kollat på när Sara sytt en kjol till mig. Det blev en i samma modell som hon sytt till sig själv i helgen, men i ett annat tyg. Jag hjälpte även Sara med att sy en tygkasse i samma tyg som kjolen.
Här kommer några bilder lite snabbt, så får ni se mer av kjolen sedan:
image423 image424
image425

ching

nedräknare till..


bara för att jag inte ska glömma bort den

regn

idag har jag varit inne i stan med mamma och varit på akupressur. Det var en elevbehandling, ganska spännande eftersom det var första gången. När vi var klara tog vi en fika och åkte sedan till täby centrum.
Klockan kvart i sju började min fotbollsträningträning. Jag var hemma, alldeles blöt av den fina regnet på bällstabergs fotbollsplan, klockan fem minuter i nio, precis lagom till filmen som går på tv nu. Den heter Flightplan, jag har sett den förut men det är bra!
Nu ska jag mysa mig ner i soffan med en filt och se klart på filmen.
ching

Cybertown

Klockan ett idag åkte jag, Lisa, Gustav och Johan tåg in till stan. När vi kommit till östra station tog vi buss 4 som tog oss till Cybertown på Sankt Eriksgatan. Vi ställde oss i kö och frågade sedan om det fanns plats för fyra personer, men det fanns det inte, inte förän vid fyra-passet. Så i två timmar satt vi på mcdonald's och pratade. Jag åt en mcchickenmeny och en glass med jordgubbstopping, muuuums.
När klockan blivit fyra tog vi vårat första pass, det gick det inte så bra. När det var klart tog vi en paus i en halvtimme och tog sedan ett till pass, då gick det mycket bättre! Johan, som var i samma lag som mig, fick rank 1 av 30.
Efter pass 2 tog vi bussen och tåget hem till Johan. Där spelade vi guitarhero
och kollade på tv. Klockan tolv kom mamma och hämtade mig och Lisa, och Gustav gick hem, så kvar blev Johan själv.
Nu ska jag kolla på en film, och mysa med min mamma :) image422
(bara för att sätta in en bild)

ching


En dag i livet, 4 april

image414
image416image417image418image419image420image421
fotograf: Jen

dagens outfit

ja, idag har jag och Sara suttit utanför skolan på en bänk hela lunchrasten. Det var så skönt. Här kommer min dagens outfit:
image410 image411 
 image412


idagidagidag

hejsan svejsan!
idag vaknade jag upp hemma hos sara efter en inte så god natt. Jag och Sara sov nämligen i samma säng, skavfötters denna gång (ovanligt). Vaknade jättemånga gånger av att hon sparkade med sina fötter i mitt ansikte, vilket jag inte tycker var så mysigt.
Annars åkte vi till skolan med bussen efter att ha ätit en rundis med samali på med lite blåbärssoppa.
Lektionerna på skolan gick segt. Fick tillbaka ett no-prov och gjorde ett skådespel av boken "prinsessan och mördaren" som vi i klassen tidigare har läst. Redan på no:n började jag känna mig dålig, två lektioner innan lunch (vi äter lunch halv ett, sent jag vet!). Efter no:n hade vi matte, som inte gick någe vidare eftersom jag mådde dåligt.
När jag sedan skulle gå till maten höll jag på att gå in i väggen trots att jag strävade emot, jag var så yr. Till lunch åt vi köttfärssoppa, den var mumsig. Men jag orkade inte vara kvar på lektionerna efter lunch så jag satte mig på bussen och åkte hem.
När jag kom hem gick jag direkt och lade mig och vaknade inte förän klockan sex. Hade då drömt en massa mardrömmar och konstiga saker.
Efter det har jag suttit och kollat på tv och ätit middag. Min bror lagade middagen idag och det blev pyttipanna med ägg.
Nu ska jag kolla på en film tror jag, eller jag orkar iallafall inte sitta framför datorn.
ching

Dagens outfit

image408idag har jag haft på mig detta:


kläder:
Svart kofta från håem
svarta leggins från ginaricot
rosa klänning från ginatricot

Smink:
isadora bronzing powder
Make up store's Dual foundation
en mascara från åhléns, kommer inte ihåg vad den heter.

Parfym:
Naomi Campbell cat deluxe
So...? Sinful

Övrigt:
plattat lugg med en ceramic-plattång
en beige boomerang jacka
silvriga/guldiga love-skor
guldiga pärlörhängen


image404

image402image403
fotograf: Sara edström

vilken dag!

ååh, den här dagen har varit en riktig vår dag! Det börjar närma sig mer och mer mot sommaren. Soligt, fint väder och blå himmel har det varit idag. Nu när jag kollade på termometern var den tyvärr i solen så jag vet inte hur varmt det är. Men i solen var det iallafall 31 grader celsius.
Nu sitter jag och äter en satsumas och ska snart börja på mitt svenskarbete.

image401
bild tagen på midsommar 2007 på lindas land (modell: Linda Fotograf: Jen)
Ching

RSS 2.0