denna dag känns inte som den bästa

nu är jag riktigt förbannad! Har suttit hela morgonen idag och jobbat på mitt stora NO-project. Skrev fyra datasidor och har verkligen avsträngt mig och lagt ner tid. Var så otroligt nöjd med allt jag gjort.
Sedan tröck jag för att gå in på en sida som jag såg på google som handlade om smälltsystem. När jag klickade för att komma in på den sidan stängdes alla internetsidor ner och min microsoft word hängde sig. Jag blev så sur på alla folk som gör virus, men oroade mig inte mer för det eftersom jag sparat mitt arbete. När jag sedan startade om datorn fanns inget jag gjort kvar. Så nu är jag riktigt förbannad. Mitt hjärta dunkar 400 gånger per minut och min hjärna känns som om den ska sprängas när som helst. Jag hatar alla som gör virus!
Inte bara det.. somnade i soffan igår så jag vaknade klockan fem med ryggont, täppt näsa och så har jag jätteont  i halsen. ORKAR INTEEEEEE!!!

filmdags

håller mig nog hemma idag. Jag har ont i magen och huvudet just nu. Det är inte det roligaste. Men nu tänkte jag och mami åka ner och hyra en film. Jag fick bestämma och det ska bli Torkel I Knipa. Den var en utav mina favoritfilmer förut, den är kanonbra! hihi


Torkel är en liten stackare som alltid råkar vara på fel plats vid fel tillfälle. hihi, jag skulle beskriva denna film som en tecknad rysare.
Felix Herngren pratar alla röster!
betyg :☺☺☺☺☺

17 dagar återstår

Har suttit och tittat på bilder ifrån Brasilien i början av året. Läntar tillbaka så otroligt mycket. Om två veckor och tre dagar åker jag och mormor. Jag är otroligt nervös men känner att det kommer bli ett riktigt äventyr.




ching

man vet aldrig hur det blir

ojoj livet är tufft ibland! Men allas liv går ju upp och ner som en berg- och dalbana. Alla kan inte tycka om en, så är det. Ibland är man älskad, och ibland hatad. Man kan inte alltid veta ifall man gör något rätt. Men det vet jag att jag gjorde. Kan ändå förstå. Men vad gör man? Jag gjorde mitt val, och jag är lycklig. Men jag vill inte vara hatad.

GRYMMA

Detta är ett klipp från SKU igår. Det finns bara ett ord för sånna här och det är GRYMMA!

Emil Gustavsson, sångare. Victor Fagerström, bom bom bom. Gustav Knutas, dagadagadagadagabom.
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

taers fall down

Tänker på dig idag, papsi.
 

för mycket plugg

pluuuuuggg! usch vad jag inte orkar skolan just nu. Sista veckan är jag inte i skolan, så jag har bara två veckor kvar. Under de två veckorna ska jag göra detta:
Ett engelskaprov
Ett matteprov
Ett spanskaprov
Ett SOprov
Läst en engelsk bok
Ett engelskaproject
En faktauppsats på svenskan
Ett stort NOproject med fysik, biologi, teknik och kemi.
Fatta att jag är stressad?! Om det inte ens är mer..

Idag har vi haft profildag och jag har varit på besök på Södra Latin. Där tittade vi på de estetiska inriktningarna och sedan åkte vi hem. Men det tog ett tag!

estetlärare, Ole Breimo
ching

lever jag?

Som hjorten till vatten så längtar jag till dig. Jag törstar efter Gud, efter levande Gud!

Det var en del av en sång jag sjöng idag. PC (prästen) ringde mig idag och frågade om jag kunde ställa upp att sjunga på mässan. Och det är klart jag gör.

Idag har jag haft så ont i min rygg så jag stannade hemma. Runt två gick jag och tittade på en volleybollstunering i Hjälmstaskolan. Vår skola mot hjälmstaskolan (som var uppdelade i några lag). Vi kom två, våran lärare bjuder på glass nästa vecka plus att vi får kompledigt. Efter det gick jag hem och åt, sedan promenerade jag till kyrkan. Kom inte hem förrän nu. Efter kyrkan mös jag i stefansgården, sedan tog jag en titt hemma hos jannica på vägen hem.
Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i en månad, det känns så rätt!
ching

bläääää

uschi buschi! jag var ute och skottade bort snön från kartporten igår. Och idag vaknade jag med världens ryggverk! Känns som om jag har ett stort blåmärke på ryggen. Har ungefär lika ont i ryggen som jag hade när jag åkte ner i diket med moppen. Skulle bara vilja sätta på ett stort plåster! Nu har jag värmt en värmedyna och tänkte gå och lägga mig i sägen och titta på Fletch. Måste säga att Desperate Housewives-avsnittet idag var kanon!
ching

vilket fiaskooo!

Vilken tajming tänkte jag när jag precis hann med tåget från en lifttur!

Det började med att jag stressåt maten jag lagade tio minuter innan bussen skulle gå. Åt klart den sista kycklingbiten i hallen och sprang sedan för att hinna med bussen till centrum. Men det kom ingen buss.. Det enda som kom var bussar med "EJ I TRAFIK" på. När det bara var fem minuter kvar tills tåget skulle gå och bussen var tio minuter försenad, liftade jag.
Sprang på tågperrongen till andra sidan, för tåget gick på spår två, hann med det precis! När jag satte mig på tåget skickade jag ett sms till Acke och sade att jag satte mig i den andra vagnen och att han "måste hinna". Han hann. Men det gjorde inte EMiL och Ludvig. De tog istället snabbtåget som gick en kvart senare.
När vi gick av på östra tog vi tunnelbanan till slussen och böt där till tunnelbanan till Gullmarsplan. Ludvig och EMiL var alltid ett snäpp bakom. Men vi hoppades på att de skulle hinna med Buss 807 till Sågen, som det stod på mitt papper jag hade skrivit ut från SL att vi skulle ta. Och de hann precis! Vilken tajminggggg.
Där satt vi på bussen på väg till Vendelsö. När vi kommit en bit på vägen tittar vi ut och säger att det ser öde ut, att det ser ut som i Vallentuna. Vi fortsätter vidare och hoppar av på busshållplatsen "Sågen". Sedan läser vi på lappen från SL. Det står att vi ska gå 800 meter för att komma till Virkesvägen 21, där då Kulturama ligger. Men hur ska vi veta vilket håll vi ska gå? Jo, vi frågar någon som bor där. Därför frågade vi en tjej som hoppat av samma buss som oss. Hon säger att hon aldrig har hört talas om en Kulturama där utan bara den som ligger i Hammarbysjöstad. Vi håller med och frågar om det inte är dit vi kommit. Hon småskrattar och berättar att vi kommit helt fel. Sedan berättar hon att vi ska åka tillbaka till Gullmarsplan (som tar tjugo minuter därifrån med buss) och ta tvärbanan där ifrån. Kulturama ligger alltså på en annan Virkesväg.. SUCK!
När vi äntligen är framme var det bara tio minuter kvar sedan var det slut. Vi hade missat allting, allting utan Jessica. Så det var tur. Vi kom ju iallafall!
Sedan tog vi tvärbanan, tunnelbana, tunnelbana och tåg hem. Gick av i Ormsta och gick hem i snön. Ramlade några gånger, hihi. Men nu är jag äntligen inne!
ching

vantar och mössa är vad som behövs

Men yeah! Just nu sitter jag och pluggar engelska, så jag slipper göra det imorgon. Ikväll ska jag gå på konsert med Acke, EMiL och Luddizz. Vi ska se på en konsert på Kulturama, som en av våra vänner, Jessica, ska vara med i.
Är hemma vid tolv-halv ett, då ska jag nog bara gå och lägga mig och sova.

Blir nästan deprimerad av all snö. Det slutar ju aldrig att snöa! Just nu är det bara irriterande. Man kan ju inte direkt göra sig snygg i håret eller gå tunt klädd. Nej, nu är det ju typ täckisar och skidglasögon som gäller, det är ju inte så snyggt. Suck säger jag bara!

ching


hei

Nu har jag verkligen fått julstämning. Jag tror det har med all snö att göra. Nästa helg, då det är första advent ska jag börja julpynta eftersom jag åker om tre veckor.
Idag har jag och Sara ätit Pizza och kladdiskakis. Nu tänkte vi titta på Mamma Mia.
ching

det kommer bara mer och mer snö

Jag och sara gick ut i snöööön.

ching

en lördags morgon i november

När jag vaknade i morse så var det femton centimeter snö ute. Helt sjuk. Klockan två igår var det ingen snö alls, det snöade inte ens. Kom mycket snö så snabbt! Men fint är det.


Nu tänkte jag ringa Jannica för att se hur det blir ikväll, vad vi ska göra. Vi hörs!
ching

Studiebesök på gymnasiet

- Upp och hoppa, ropade mobilen imorse då klockan slog halv åtta. Och upp steg Jennifer, Jannica och Julia. Jennifer började ta på sig sina saker. Sedan gav hon en klänning ur sin garderob som Jannica satte på sig och stod i en halvtimme för att komma fram till något som Julia kunde sätta på sig. Plötsligt slog klockan åtta och flickorna satte sig vid bordet och åt frukost. De åt mackor som de värmde i mikron.
- Det här är så gott! Utbrast Julia och suktade Jannica med mackan som log på tallriken.
När flickorna ätit upp tittade de på klockan. Den var redan tjugo minuter över åtta. Bussen som de skulle ha tagit skulle gå kvart över, men de fick ta bussen som gick efter. Den buss som gick efter var den som gick halv nio. Flickorna plockade snabbt in frukosten och sprang för att borsta tänderna. Sedan tog de på sig ytterkläderna och for i väg till busshållplatsen.
De hann precis med bussen till Vallentuna Centrum, där de gick av och gick in vid Vallentuna Gymnasiums Teater. De var sena! In i den stora teaterhallen gick de, där satt alla tysta och lyssnade på föreläsningen om gymnasiet. Direkt efter gick de och fikade med klassen i kafeterian. De tog en varsin bulle och MER. Sedan började de sin rundvandring på gymnasiet. Jennifer besökte lite noggrannare på Sam- och Mediaprogrammen.
När allt var klart hade klockan blivit halv tolv och hela klassen gick för att ta bussen till skolan. När de kom fram till skolan övertygade de sina lärare att ha Bildlektion.
- Snälllaaaaaa Åsa och Märta kan inte vi få ha bild istället för Engelska, sade Jannica. Så bild blev lektionen halvtimmen innan lunch! Till lunch serverades pasta och kyckling!
Efter lunchen hade klassen livskunskap. På lektionen idag diskuterade de sänkning. Sedan var skoldagen slut och Jennifer åkte hem och slutade dagen med att umgås med sin pojkvän.

ching

Closer


blir alldeles pirrig när jag ser den här filmen, som en skräckfilm!

segt, segt, segt

men blääää! Det snöar och är kallt ute. Vill ha sommar. Det är mindre än fyra veckor kvar tills jag åker till Brasilien. Känns skönt att tänka så.
Just nu är jag med Julia och Jannica som ligger i min säng och sover. hihi. Lite trötta. ikväll ska vi till kyrkan, så jag tycker att de kan sussa lite nu.
Dagen idag har varit otroligt seg. Vi började med att städa och byta platser. Sedan har vi haft engelska, då jag började läsa en bok som ska vara utsäst om tre veckor (på engelska dårå). Sedan hade vi spanska och idrott, efter lunch. På idrotten spelade jag volleyoll, så nu är jag helt slut i kroppen.
ching

Kortfattat med mobilbilder.

Vakna. Huvudvärk. Skolan. Huvudvärk. Hemkundskap. Huvudvärk. Stanna kvar i skolan till fyra. Huvudvärk. Biblioteket. Huvudvärk. Tåget. Huvudvärk. Tibble öppet hus. Huvudvärk. Hemma. Huvudvärk. Köpte en Aftonbladet. Huvudvärk. Nu ska jag plugga till mitt NO-prov med huvudvärk.

hackade grönsaker. Jag och Axel "hade" hemkunskapen idag!

Glad Axel som skurit korv.

Wilson.

Efterrätten - Glass med hallon och bananer i kokos. MUMS!

Glad Axel i förkläde.

Jannicas frisyr.

Fin vinterkänsla med Jasmine.

Glad Johan. Suddig Johan.

Sist en glad EMiL!

Grattis Bryan!

Idag fyllde min pojkvän Bryan år. Så dagen har jag tillbringat i Tumba, där hans syster bor. Vi åt god mat och firade honom med tårta och PES. haha.
Nu hade jag tänkt att titta på en film och sussa, eftersom det är skola imorgon..
ching

Praodag 5 - Aftonbladet

Den sista dagen, fredagen, slutade jag med ett morgon jobb i Nacka. Tittade på Stjärnor på is. Tog kort på dem, sedan åkte vi tillbaka till Aftonbladet. Vi gick ut och åt lunch och köpte oss en tårta till efterätt. Det var en hallontårta med gelé på. Den var mums!
När jag gick från jobbet träffade jag upp Bryan. Jag åkte med honom till Solna och tittade på hans träning. Sedan åkte vi hem till mig och tittade på en film.


Tony Irving och hans partner Malin.

Anki och hennes partner Owe.

Josefine Sundström och partnern Johan.

Idol-Markus med hans partner Johanna.

Markus ramlar.

David och Josefine.

Jesper med sin partner Alexandraaaaaaa
ching

Praodag 4 - Aftonbladet

jiiiiiiihhuuuuuu!!!!! Idag var jag i stan klockan nio. Ställde mig i kön till HMs insläppning av designern Comme des Garςons prickiga kollektion. Det stod folk där som hade stått sedan halv sju. Insläppningen började klockan tio. Då var det kaos! Det var kul att ha kort på alla galna människorna som slet och tog kläder. Kön var enorm!
När jag kom till jobbet tittade jag igenom korten sedan gick vi på lunch. Men jag tog bara en Cola och satte mig på tvärbanan till Älvsjö där gymnasiemässan var. Där var det inte heller så lite folk. Tog några broschyrer som verkade kul, mest estet. Jag vill nog gå på ett gymnasium som inte har så lång resväg.
När vi tittat klart tog vi tunnelbanan till donken och tjockade oss. Sedan åkte jag med Bryan till Skärholmen, ett ställe jag aldrig varit på förut, för att köpa ett wax.

På vägen hem, på tunnelbanan, satte vi oss mittemot en "sovande" dam. Vi pratade om presenter, hur svårt jag tyckte att det var att komma på något. Bryan fyller nämligen år på söndag. Han berättade om presenter han givit och fått. Han nämnde att han brukade få biobiljetter av hans morbror och att det är "den bästa saken man kan få". Jag memorerade inte precis det i huvudet.. utan fortsatte att lyssna på vad han hade att säga.
När vi kommit till Tekniska Högskolan, gick damen av. Innan hon gick av gav hon mig en blick och sade: Ett tips, köp biobiljetter!
Fattade ingenting först! Bryan trodde hon sa att vi skulle köpa biljetter, och inte planka! hahaha. Men sedan fattade jag och skrattade mycket. Skrattar fortfarande. Vadå tjuvlyssna och låtsas sova? hihihihihi

Nu ska jag vila, imorgon är min sista praodag. Det känns jättetråkigt!

fick inte gå ut kön och ta kort på alla, för vakterna eftersom jag redan blivit insläppt. Men det här är början av den!

KAOS! Alla sår tätt ihop, titta hon längst fram som håller i nästan fjorton kofter för att hon inte vet vilken storlek hon ska ha, sådär var alla.

några männsikor på gymnasiemässan.

en av modellbilderna från i måndags.

ching


 


Praodag 3 - Aftonbladet

hihi, när jag kom till jobbet idag hann jag bara ta av och på jackan innan jag åkte på ett jobb. Det var jättekul! Vi satte en kudde under tröjan på en reporter och låtsades att hon var gravid. Sedan åkte vi till Gallerian, ställde henne mitt i folkmängden, gömde oss och så lät vi henne stå och röka. Hon fick många dumma blickar må jag säga. Vi bad henne att fråga folk om eld, jag kan säga att det inte var någon som ville ge en gravid kvinna eld till ciggen! Hon fick till och med en STOR utskällning av en gubbe.
Efter vi fått en bra bild gick vi till Åhléns restaurang och satte oss vid ett bord och beställde lunch. En bit ifrån satt reportern (med fejkmagen) och drack vin. Plåtade några bilder på andras blickar. De här bilderna kommer att visas på Aftonbladets Wendela.
När vi kom tillbaka redigerade vi bilderna på datorn och sedan tog jag på mig min jacka och satte mig på bussen till kyrkan. Sjöng på mässan idag. Nu kom jag precis hem och är helt slut!

Juste! Det var en kille idag som trodde att jag var tio år äldre än vad jag är. Ska jag ta det som en komplimang?
ching

Praodag 2 - Aftonbladet

Idag när jag kom till jobbet läste jag tidningen och gjorde lite sudoku. Det finns en kille som också praoar där, han heter Pontus och är nittioetta. Så när han kom tillbaka från sitt uppdrag satte jag mig bredvid honom och redigerade lite bilder. Sedan plåtade jag små saker.
När jag fick lunch gick jag till mammas jobb som ligger tio minuter bor från Globen. Lagade mig nudlar och åt. Sedan gick jag tillbaka och tittade på bilder som var tagna på ett flickhem i Kenya. Jag blev så glad av att få se de hemlösa flickorna skratta av lyckliga.
När klockan var fyra frågade en kille ifall jag ville åka med honom på ett jobb. Jag svarade ja! Sedan fick jag veta att jobbet skulle vara i Vallentuna, fem minuter ifrån där jag bor. Så jag fick skjuts hem. Perfekt! Skulle sluta klockan halv åtta egentligen. Så jag var hemma fyra timmar tidigare!
När jag kom hem åt jag min andra matlåda jag hade med mig, köttfärssås med spagetti. Det var moooomsigt!
Nu ska jag träna lite, sedan ska jag ta ett varmt bad och titta på Desperate housewives!



utomhusbilder

mamma på lunchpromenaden till Globen.

jobbet igår, med markoolio, i dagens tidning.

ching

Praodag 1 - Aftonbladet

Hej alla söta där ute!
Imorse tog jag mig till globen med både bil, tåg, och tunnelbana. När jag kom dit satt jag och läste Aftonbladets alla tidningar i en timme (bland annat sofis mode). Sedan kom min handledare. Hon visade mig runt och berättade lite om var hon sysslade med. Det var riktigt stor där!
Sedan fick hon ett besked om att vi skulle åka och träffa Sonja Aldén, Shirley Clamp och Anna Nielsen. Men reportern som skulle med var nämligen sjuk, så det blev inget. Gick istället till studion och var med när de tog kort på en modell och några klädesplagg. Jag tog också några bilder, men jag får inte sätta ut någon bild i bloggen förrän på torsdag. För de är inte publicerade än.
Efter jag hade hjälp till i studion med bland annat att tejpa skor och sånt fick jag gå på lunch. Då var klockan redan halv två och jag satte mig på donken tillsammans med några byggarbetare.
När jag ätit klart fick jag sätta mig och välja ut bilder på Markoolio och Marie Richardson som skulle redigeras. Klockan fem tog jag tunnelbanan och bussen hem till Sara. Där fick jag låna hennes kamera. Sedan åkte jag och Bryan hem till mig.
Nu ska jag titta på en film och sussa!



ching

spännande att se hur det går

upp och hoppa Jennifer! Svårt att gå upp så här tidigt, men jag måste. Nu ska jag platta håret, sminka  mig, laga matlåda och packa allt jag ska ta med mig. Sedan ska jag sätta mig på tåget till globen. Det är nämligen första praodagen idag, och jag ska ju praoa på aftonbladet som fotograf. Hoppas det blir kul!
Vi hörs senare!
ching

Mami


Om någon vågade påstå att du inte var underbar,
Då skulle jag berätta att du är det bästa jag har!

Att du är en ängel som föll från himmelen en dag,
Att du ger mig mod att vara feg och styrkan att vara svag!

Jag älskar dig mamma


än så länge är jag nöjd

Sitter och beundrar min nya mobil jag köpte idag! Fatta det var i Augusti jag beställde "mobilen som aldrig kom". Köpte en W302 idag istället. Jag är så nöjd!
Sedan har jag ätit middag hemma hos farmor, lasange. På vägen hem gick jag förbi kyrkogården och tände ett ljus. Tänk att det alltid regnar när man är där. aja, ett farsdagsljud fick han iallafall.
Nu ska jag titta lite på tv :)


(den ser brun ut på korten, men det är ljuset.. den är svart!)
ching

Very good gummisnodd

Jag tycker Sungha Jung är så otroligt duktig på gitarr! Han är min nya idol!
Denna låt sjöng jag på skolavslutningen i sjuan. Det kanske inte lät det bästa då, men låten är verkligen jättefin!

Egoinlägg

Uschi buschi! Jag var hemma från skolan idag på grund av att jag har haft magkramper. Det har gjort så ont i magen så att det kändes som att den skulle gå av på mitten. Men det gjorde den inte. Den fick en hamburgare, ett paket nudlar och ett pizzabröd i sig idag så nu är den glad igen.
Huvudet är däremot inte nöjt än. Jag försöker dricka mycket och ta det lugnt. Nu ska jag nog titta på en till film, kanske film nummer 10 denna vecka. 
ching

förlåt

Igår efter kyrkan sjöng jag singstar och mös. Nästa vecka ska jag och fyra andra hålla mässan i kyrkan, jag ska antagligen sjunga då. Det blir nog ruuuligt.
I tisdags tittade jag och några av mina vänner på Saw tre. Idag ska vi hyra ettan och tvåan. Och i helgen ska jag se femman på bio, jag måste bara se på fyran först! hihihi. Snart måste jag göra om min layout också, eftersom det kommer snö närsomhelst. När jag vaknade i morse var det vitt ute av frosten.
Känner att min blogg har varit rätt tråkig på sistånde eftersom den saknat bilder. Men dom kommer! Jag ska ladda min kamera nu, vilket jag inte gjort på typ en månad!
ching

jag är en modig fegis

åååh, tänk att man måste ta steg i livet ibland som känns så jobbiga. Jag tyckte det kändes jobbigt att ringa ica och säga att jag fått en annan praktikplats, men nu är det gjort! Samma sak med matteprovet, nu är det gjort! Det gick sketabra på både matten och SO:n igår.
Idag började vi med matteprovet, sedan hade vi engelska då vi pratade om hur vi ska lägga upp resten av terminens planering. Vi fick välja och det vi kom fram till var att vi ska ha prov v.48 sedan ska vi läsa en engelsk bok och göra ett project. Inga fler engelskläxor heller! wiiiiieeeeee
Efter engelskan hade vi språkval då vi tittade på pippi långstrump på spanska - skitkul! Sista lektionen var idrott. Då spelade jag volleyboll.
Igår på idrotten kom jag, Alicia, Melica och Madeleine på en ny sport. Den heter Bad-basket. Det är en blandning mellan badminton och basket. Man använder sig av en badmintonboll och racket. Sedan ska man skjuta mål i basketkorgen. Man spelar lagvis och det gäller att sammarbeta! Något som är bra är ifall man var utrustad med hockeyskydd och målvaktshjälm för detta är ingen fjollsport, det är på liv och död. Och bli inte förvånad ifall någon av dina motståndare råkar peta ut ditt öga med sitt racket.
ikväll blir det kyrkan som gäller, träffa alla söta vänner och mysa i stefansgården.
ching

Samhällsorienteringsprov

uschi buschi! nu kommer resten av kvällen bestå av pluggande för min del. Har prov på Buddhism och Hinduism imorgon, och det känns som jag inte kan ett piss. Inte bra Jennifer! Men det är bara att plugga. Det blir nog bra!
Det är inte så långt kvar tills jag åker till Brasilien! Mamma och Christoffer kom hem från Thailand i förrgår. Fick några klänningar och en väska. Sedan var jag och mamma och shoppade igår. Hittade massor av fina grejer på rean - Perfekt!
Idag hade jag utväcklingssamtal, det gick kanon! Men det känns ju bara så onödigt att gå dit, för man får ju nästan aldrig något nytt sagt..
Nu tänkte jag ta en skål med jordgubbsfil och crunchy. Vi hörs!

ching

Musik

Musik i mina öron.
Musik i mitt rum.
Musik på mina läppar.
Musik i skolan.
Musik i bilen.
Musik på tvn.
Musik i huvudet.
Musik, musik, musik.
Hur skulle jag klara mig utan musik?
Min värsta mardröm skulle vara att bli döv. Jag älskar musik!


god halloween

Jag och Jen har lekt med min webcam och dess roliga effekter.





Happy halloween från två monster :)

heidå /saraaaaa

RSS 2.0