filmdags

Ååh, var ute och åt god mat på restaurang med farmor och Josefine ikväll. Jag åt kycklingwok med ris och dom åt planka. Till det drack jag Zingo, vilket jag inte druckit på säkert tio år.
Innan vi gick ut och åt såg jag och Josefine på en film som heter Blind dating. Sedan var vi och hyrde två filmer till, Min brors flickvän och Dumpad. Så kvällen kommer att tillbringas i soffan framför tvn med glass, chips, godis och cola.

Blind dating
Det är inte så lätt att hitta den rätta när man inte kan se ett smack! Danny är intelligent och självsäker. Han ser bra ut - men själv ser han ingenting. Danny är blind från födseln, men han har ändå alltid varit en av stadens mest populära killar. Och då är det inte så konstigt att Dannys tjejälskande brorsa Larry får något av en chock när han får reda på att Danny har svendomen i behåll. Men den saken ska Larrys geniala plan snart se till att det blir ändring på. Det är dock inte alla tjejer på Larrys lista som uppskattar den här formen av blind-date. Det är speed-dating med vit käpp och helt på eget ansvar när Larry och Danny kör igång med handikapphjälp för avancerade. Men det är sak att förlora sin svendom. Det är en helt annan sak att hitta den rätta - när man inte kan se henne.

betyg :☺☺☺☺


Min brors flickvän
När den ensamstående pappan Dan Ashburn träffar släkten stöter han oväntat på sin drömkvinna, som samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Dan upptäcker snart att det är väldigt svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting.

betyg :☺☺☺☺

Dumpad
Musikern Peter Bretter har under sex års tid idoliserat sin flickvän, tv-stjärnan Sarah Marshall. Han är killen som gärna håller hennes väska på paparazzibilderna och blir aldrig omnämnd i hennes tacktal. Men hans värld tar ny riktning när hon dumpar honom och lämnar Peter i sin ensamhet. För att rensa tankarna åker Peter till Oahu utanför Hawaii och där råkar han ut för sin värsta mardröm. Hans ex och hennes nya pojkvän Aldous, en brittisk rockmusiker, hamnar olyckligtvis på samma hotell som Peter. Medan han plågar sig själv med vetskapen om Saras nya liv finner han dock tröst i Rachel som han börjar flörta med.

förhoppnings betyg :☺☺☺

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0