AROOOOOOOOSSSSSSSs

Jag är på fotbollscup i Västerås. Vi har skeeetakul. Inte hunnit gjort så mycket, men spelat en match har vi! Imorgon ska vi bada och gå på disco ;) hihi
ching

oufff

Ny desgin! Headern är gjord av mamma Angela och övriga designen av dotter Jennifer. Nice huh?

24 juni





 








Hårte

Nu kommer lite bilder från midsommar i Hårte.


cykeltur





norskfylla




min krans


Juno i Juni

tjenare alla snygga läsare! Kom hem från Hårte (Jacobssons landställe) idag. Vi har haft en riktigt mysig midsommarhelg, gjort massor av saker och haft det otroligt trevligt. Sätter in bilder från Hårte senare.
Nu är jag hemma hos min sari som jag, innan nu, inte har träffat på ca en och en halv vecka. Dvs. för länge!!! Vi har precis kollat på filmen Juno och kekat godis.
Imorgon ska jag och sari åka in till stan och kolla om vi hittar något kul för våra betygspengar.
kyss på rumpan!
 ching

Nu är Sverige ute!!!!!!!




Sverige sög igår! Zlatan var lika dålig som han var i VM för två år sedan och Henke gjorde ingenting rätt. Aja, jag var i Kungsträdgården och såg matchen med Jannica, Lisa och Julia. Vi hade trevligt iallafall. Nu ska jag åka till Lindas land, Hårte. Kommer inte hem förrän om några dagar. Vi hörs då :)
ching

Kvarnis eller kålis?

imorse åkte jag och jannica till Kvarnbadet och badade. Det var sketaskönt. Köpte såklart min sommarglass då! Lite senare åkte vi till Österskär för att fira jannicas mammas faster och hennes man.
Här kommer lite bilder från Kvarnbadet:






ching

15 juni

Denna dag började med en stol i solen ett tag, då jag började läsa en engelsk bok som heter "Further Under the Duvet". Sedan åkte familjen + Oscar till Norrtälje och hälsade på hemma hos farmor.

Hemma hos farmor bjöd farmor på mat. Vi fick hemmagjorda pizzor med bröd och sallad till, jättegott!

Efter det blev vi mätta och tog en liten paus på farmors balkong.

Till efterrätt år vi glass med svenska jordgubbar, men jag hoppade glassen eftersom jag inte tål laktos.

Sedan sa vi hejdå till farmor, farfar och Sixten..

.. och åkte till täby kyrkby för att kolla på när Chrille spelade match. Då passade jag på att köpa min sommarglass, nämligen sandwich jordgubb.

ching

Skolavslutningen

Dagen började med att alarmet på mobilen ringde klockan sex och jag hoppade upp ur sängen. tog på mig min klänning, fixade håret och letade skor. Sedan tog jag bussen till skolan klockan tjugo i åtta. I skolan värmde jag och Nike upp rösterna och övade in våra sånger.

Klockan tio samlades alla elever, lärare och familjemedlemmar i lovisedalsskolans gymnastiksal.

Jag och nike sjöng våra sånger. Den första gick c:a 17000 gånger bättre eftersom vi fnissade och sjöng fel på den andra låten.


Sedan gick vi till klassrummet, tackade lärarna för läsåret och fick våra betyg.


Och efter det, hemma, slog blixten ned och förstörde vårt internet. Därför har jag inte kunnat blogga på några dagar. Men det kanske bara var för att det var fredag den trettonde?

På kvällen åt jag även på restaurang med min mamma. :)


kvällens bild


Det magiska shampoot

Jag har bestämt mig för att börja ett nytt liv. Jag ska glömma bort all olycklig kärlek, tänka på bra saker och aldrig mer gråta. Detta gör jag med hjälp av Det magiska shampoot jag köpte i måndags. Jag ska använda det för första gången idag. Flaskan är vit med hjärtan på, och har ett rosa lock. På flaskan står det "inga fler tårar" och shampoot lucktar hallon. Vad kan blir bättre?

Nu ska jag duscha!

J som är Jordgubbe

aaaah, en söt liten fågel flög precis in i rutan, läskigt.
Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Petra med tjejvännerna där vi kollade på fotbollsmatchen, Sverige mot Grekland. Alla tippade på att Grekland skulle vinna förutom Annika som trodde det skulle bli lika. Men Sverige vann!!!!
Idag är alla i min klass på Gröna Lunda, alla förutom jag. Jag har redan varit där i år och har inte lust att slösa bort nästan femhundra kronor på att åka karuseller i regnet. Nej, jag skolkade i dag. Har istället sätt på film och sovit.
Imorgon ska vi bara ha halv dag i skolan, på den halvdagen ska vi städa. Efter skolan ska jag och Nike träna mer på vårat upptädande som ska ske på skolavslutningen.
Sommarlovet kommer bara närmre och närmre, bara två dagar kvar. Nu ska jag nog ta och spela lite på facebook, haha.


ching

Tack farmor!

idag var det ju idrottsdag på ip med skolan. Sara och jag tänkte först skolka men sedan åkte vi till ip ändå, men med intyg att vi inte skulle vara med. Sara hade "ont i ryggen" och jag hade "ont i knäet". Dagen på ip höll bara på i tre timmar.
Efter ip åkte vi till skolan, där jag och Nike övade inför våra sånger vi ska sjunga på avslutningen. Det gick väl en sisådär. Efter lite tjat fick jag med Nike att sjunga båda låtarna.
När vi var klara hämtade mamma upp mig och Sara vid skolan. Vi åkte bilen till Arninge och handlade lite. Sedan satte vi oss på moppeden och åkte hem.
När jag kom in i mitt omstylade rum såg jag ett vitt kuvert ligga på sängen. På kuvertet stod det "Till Jennifer Från farmor". Jag öppnade genast det, och där i låg en liten låda med en fjäril och en lapp i.
På lappen stod det:

Till Jennifer!
Fjärilen är köpt på Gran Canaria av farfar Palles
faster, Eva som satt i rullstol. C:a 1955-60
Var rädd om den.
Farmor



Denna fjäril ska jag sätta på på min skolavslutningsklänning. Klänningen är köpt i London av min syster, men är egentligen en kjol (men i storlek 38) Mer om vad hon köpte till mig i London kommer sedan.

Från sommar till vinter nu?

Det har varit kanonväder denna dag, trettiotvå grader.
Dagen började med ett IKEAbesök där jag fick  en papperskorg, ett par gardiner, tre gröna växter och krukor till dem med mig hem. Senare under dagen spelade jag fotbollsmatch i värmen uppe på bällstaberg. Vi förlorade, men det gjorde ingenting för vi kämpade bra! (det var ju trots allt 30 grader ute då)
Imorgon ska värmen sjunka till 25 grader men ändå en varm sol.
På tisdag blir det ännu "kallare" nämligen 23 och molnigt. Varför just på tisdag? Då ska vi ju åka och bada med klassen.
Men på onsdag händer någon fruktansvärt. (Vi ska ju till Grönan på tisdag) Det som händer är att graderna sjunker med 11 grader. Det blir alltså 12 grader. Plus regn på det. Stackars oss, vi kommer att frysa ihjäl!

aja, nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla på en bra film. Vi hörs!

ching


Badhelgen

I torsdags var vi ju i stan med klassen, det var skitmysigt. Åt på kajen med Sara och Axel, åkte djurgårdsfärjan, hade föhör på mitt svenskarbete och värmde mig i solen.
På kvällen var det fotbollsträning. Direkt efter träningen tog jag, Jannica, Sara och Jullan bussen till skavlöten och badade.
 
Efter badet åkte vi hem till mig och tältade. Vi sov fyra stycken i ett liten tvåmannatält, det blev ganska varmt.
Igår, fredags, åkte jag till Vaxholm och badade tillsammans med mamma, Christoffer, Christoffers kompis Petter och Petters mamma.  Köpte en glass och låg och solade på berget.
Imorse åkte jag och mamma till Filippa K utförsäljningen i stan. Jag köpte en vit hög kjol, söt var den. När jag kom hem böt jag till bikini och tog bussen tillsammans med Lisa till skavlöten. Kom hem klockan halv sju då jag åt. Nu har jag precis plattat håret.
Trött som bara den efter en sådan badig helg. hihi
ching

Sommaren är här, ska vi plocka blommor och bär?

wooooohoooo! Alla pluggdagar i skolan är nu över! Fatta! Fan va skönt!
Imorgon ska vi in till stan med klassen, på fredag är vi lediga för att det är nationaldagen, på måndag är det idrottsdag (eller vad det heter), på tisdag ska vi bada med klassen, på onsdag ska vi till Grönan med klassen och sedan återstår bara en dag, torsdag då vi ska städa och annat. Sen är det avslutning på fredag! Och efter det ett långt härligt sommarlov.
image612
På sommarlovet ska jag åka på konfirmationsläger till Småland i två veckor, åka till Gbg (som alltid), åka ner till Saras land som också ligger i Småland och åka till min kompis Lindas land. Sjävklart tillkommer andra roliga saker som tex sol & bad, och mycket mer!

längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nick Pitera

Det är otroligt hur Nick kan sjunga ljust. Det låter ju som en tjej. Lyssna och hör på låten "A whole new world" från Aladdin med Nick Pitera!


sluta inte kolla för att det tar långt tid innan det kommer, stå ut!

Dagens bild

image611


I som är Isglass

åååh, sommarlov snart! Solen har varit så varm och skön idag. Jag låg ett tag, efter skolan, ute i solen och stekte. Skitskönt! Just nu är jag bara sugen på en liten isglass.

Dagens
Dagens humör: Uppåt, mycket uppåt!
Dagens mående: Gooood, lite trött just nu bara.
Dagens borde: Öva inför matteprovet som jag har imorgon.
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: inget, nada, none.
Dagens klädsel: Samma som igår, hihi (se bilderna från Gröna Lund)
Dagens plan: Se på solnedgången
Dagens materiella vill ha: Isglass och brun hud.
Dagens längtan: Sommarlovet och konfirmationslägret
Dagens beroende: Mat, som alltid
Dagens låt: I can't make you love me


Gröna Lund och en Coca Cola

Hej hopp gummi snopp!
idag var jag på grönan tillsammans med min kompis Sara, mamma, min syster Isabelle, Isabelles pojkvän, min bror Christoffer, Cristoffers kompiar Victor och Petter, en kille som heter Calle och hans son Jesper. hihih, rätt många.
Jag åt Pasta bolognes och drack ca femton miljarder drickor.
Efter Gröna Lund åkte jag, Sara, Saras pojkvän Christoffer (inte min bror, hihi) och en kompis som heter Gustav till skavlöten med mopparna. Där badade Sara och Gustav, men inte jag och christoffer, för vi var alldeles för coola för det.

Här kommer några bilder från dagen:
image601
image602
image603
image604
image605
image606
image607

RSS 2.0