Släkten + Anita gick precis

image395
salladen till maten
image396
mammas blomma hon fick av farmor
image397
min och isabelles rulltårta
image398
Anita (farmors kompis) och mamma
image399


presenterna jag gav

image392image393

Grattis mamma!

image391Nu ska vi gå och väcka mamma med frukost på sängen och paket. Jag har köpt arton glas (som ska bytas ut med glasen vi har i skåpet) och en söt handväska, kommer på kort sen.

Klockan ett är släkten bjudna hit på lunch, som blir spagetti och köttfärssås. Senare på kvällen tror jag mammas kompisar kommer över och äter middag då mamma har lagat en köttgryta.
Det ska bli så gott med all mat. Och att se mamma glad och lycklig är så fint.

Grattis!

Kolla hit!

hihi, checka fannys blogg. Har precis gjort klart en header till henne.

en blå NY-keps

Hej du! Just nu sitter jag framför johans dator och glor, Johan och Lisa sitter i johans säng och kollar på "so you think you can dance".
Idag har vi hyrt film, ätit våfflor och spelat guitarhero. Vi hyrde Saw fyra, den var skit äcklig, inte så läskig. Våfflorna var goda, det var Johans mamma som gjort dem. Jag åt flera stycken, men det är bara för att det är våffeldagen idag.
Nu kommer en bild ifrån johans dator:
image390
ching

filmdags

Idag var familjen Edström bjudna hem till oss på middag. Alla förutom Marcus kom (saras bror). Vi åt thai, kyckling med ris. Efter maten kom Lisa hem till oss och vi satte oss framför tv:n och kollade på kvällens film som då blev Alvin and the chipmonks. Det är en efterföljare, eller vad jag ska kalla det för, på chipmunkarna jag såg på när jag var liten, fast historien från början. Och de chipmunkar jag såg på var tecknade men nu var de en otecknad film (allt förutom chipmunkarna).

image389

Alla har vi fått oväntade besök, men inget besök slår det Dave fick hem en dag. Han fick besök av tre talande och sjungande ekorrar, Alvin, Simon och Theodore. De nöjde sig inte med ett tillfälligt besök, utan beslöt sig för att stanna. Tillsammans med deras söta små röster och Daves låtskrivning gör det en succé och blir rockstjärnor. Jag tycker den var urgullig och hade roliga skämt! 

betyg :☺☺☺☺☺

landet över påsk

jag kom hem för en timme sedan från Saras land. Det har varit skitmysigt! Vi bastade, åt god mat, mös i femton filtar på en solig altan, spelat kort och monopol, målat påskägg och ätit massa godis. Här kommer några bilder:

image386image385
Agnes, sågaretorp
image384image383
Alicia och Fanny, Fanny och Jennifer
image382image381
Sara och Fanny, Sara och Fanny
image387image388
Charlie (som har den tyngsta ägarN^Lucas till husse) och Sara, Bastutjejerna

En röd tärning med vita prickar på

image380nu är jag uppe och hoppar. Packar till Saras land som jag ska vara på över helgen. Sara åkte i går morse och nu kommer jag med hennes mamma ner till småland, inget hon vet om.. hoppas hon blir glad! :) Kommer därför inte kunna skriva något inlägg enda tills på måndag. Mamma fick sin sak som jag gjorde i skolan, det var ett påskägg av silkespapper (men hårt blev det av lim och annat). Nu måste jag fortsätta.

so long suckers and have an nice easter!

Fullmåne

Idag har jag inte gjort så mycket, men på kvällen vände det. Jag åkte till ICA med mamma och köpte frukt och annat. När vi kom hem började vi laga mat. Det blev entrecote, ris och beasås. Efter maten, till efterrätt, åt vi glass med fruktsallad som jag gjort. Den innehöll:
Banan, melon, päron, apelsin, jordgubbar och apelsinjuice.
Det var verkligen jättegott! Samtidigt som vi åt det såg vi på film. Vi kollade på Surf's up, den var ganska rolig. Nu ska vi kolla på en skräckfilm med Nicole Kidman, men jag kommer inte ihåg vad den hette.

Ching


en sovade katt på sängen

Dagen började med en skön vilostund i sängen. När jag var helt vaken gick jag upp och åt pannkakor till frukost. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. Jag tror jag ska hitta på något kul, och hoppas. Men vi får se vad det blir :)
ching

filmdags

Jag såg på en skräckfilm igår, som då blev kvällens film. Den hette Stay Alive. Ganska overklig eftersom den handlar om ett tvspel och dess krafter, men några rysningar måste jag säga att jag fick!

image378image379

En grupp ungdomar får tag i ett spel som heter "Stay Alive" efter att en av deras vänner dör. Spelet cirklar runt den sanna historien om en 1600-tals adelskvinna som kallas Blod-grevinnan. Efter att ha spelat spelet ett tag så upptäcker de sanningen. Efter att man dör i spelet så dör man på samma sätt i verkligheten. De måste alltså spela klart spelet om någon av dem ska överleva.
betyg :☺☺☺

Jag älskar nisse!

image377

Skärtorsdag

image375idag är det torsdagen före påskafton, det vill säga skärtorsdagen. Och vad gör man på den dagen? jo, klär ut sig till påskkärring. Det gör iallafall Jennifer, såklart. Omogen som hon är skiter hon i alla elaka kommentarer och bryr sig bara om de komplimanger hon får.
Förutom att det är skärtorsdag så har jag varit med Sara i Täby och kollat på lite glasögon som hon sedan (kanske) ska få. På vägen hem körde vi mc-drive vid Hägernäs. Jag beställde en lillamenyn med hamburgare och cola + en blåbärspaj. Sara beställde en happymeal med chicken mcnuggets + en glass med chokladtopping (extra topping). Men när vi fick vår mat fick vi en extra happymeal med en hamburgare i (men däremot ingen dricka till den) och Saras chicken mcnuggets var sexpack och inte fyrpack. Så det var rätt nice (kul ord)!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och mysa med min mami. Senare ikväll ska jag baka, muuumms..

ching


silverhjärtan

Jag köpte ett nytt armband med massor av olika sortes hjärtan på och fina stenar. Gillar det, köpt på guldfynd.

image372
image373image374

Rishög

när du läser ordet rishög, tänker du då på en skrotig bil eller en hög med ris?

God vana

Att börja dagen med Special K Redberries är en väldigt bra start!

filmdags

Nu ska jag kolla på kvällens film som blir She's the man. Efter det ska jag nog öva på mina engelska glosor, det får jag inte glömma! imorgon har jag sovmorgon och slutar inte så sent, det är rätt chill (ett ord jag i vanliga fall inte gillar).
Nu tillbaka till filmen.. Som titeln antyder är tjejen en kille, i alla fall för ett tag. Violas liv är fotboll, och trots att hon blir motarbetad av både sin mamma och skolan ger hon inte upp. När tjejlaget i skolan läggs ner och hennes bror drar till London ser hon sin chans på hans internatskola.


image371

betyg :☺☺☺☺

Glad påsk

image369
önskar jag och min mamma (som är på kortet) fotograf: Jen

Smart Jennifer

fick precis en aha-upplevelse, jag kom på att mina och oscars chokladbollar vi gjorde igår finns kvar i kylen, ska nog gå och ta en.
Jag är ett geni, ett riktigt snille!

vintern ska bort!

image370

Är det så här det ska vara? Hoppades på att det skulle vara sommar (eller iallafall kännas som det) på påsklovet, men när jag vaknade imorse så snöade det! Det var nästan fem centimeter snö utomhus med ändå 2+ gader.
När jag (och säkert många andra) tänker på våren, tänker jag på fåglar, knoppar, sol och grönt. För vad är det om inte vår? Nu är det i slutet mars, och fortfarande vinter.. fyyyyyyyyyyyyyyyyy.. blääääää.. och urkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
VILL HA SOMMAR!

probliken var galna i mig och Sara

Det var grymt kul i Globen och Berns, god Chinabuffé åt vi också. Jag hade verkligen en jättetrevlig kväll tillsammans med Sara (min bästa vän), Anna (hennes mamma), Angela (min mamma), Christoffer (min bror) och Oscar (min systers pojkvän).

image368
probliken var galna i mig och Sara (Alla paparazzi bilder kan inte bli snygga)


Jag har haft ont i huvudet och magen enda sedan jag gick upp från sängen igår. Jag har känt mig yr när jag gått och mitt huvud har tryckt sig nedåt mot golvet, höll på att ramla när jag gick förut. Igår kväll kräktes jag till och med. Därför har jag stannat hemma från skolan idag, så jag inte skulle smitta någon. Men jag mår mycket bättre nu, trots att jag fortfarande har ont i huvudet. Tror att jag ska gå till skolan imorgon.

Det som är jobbigast är att jag övade så mycket igår kväll för att jag skulle kunna allt till mitt konsumentkunskapsprov jag skulle haft idag, vilken känns som onödan idag.

Ching


Wait, let me fix my hair

image366Efter två dagar med profilen i skolan är man rätt trött. Jag har pysslat och haft mig så nu vill jag sova. Idag har jag gjort en sak till min mamma som hon kommer att få i påsk så jag kan inte säga det innan, eftersom hon läser min blogg. Sen har jag gjort ett ansikte i lera och ett i silkespapper. Men sova ska jag inte göra! jag ska nämligen göra mig fin. För om ca en timme tar jag, Sara och våra mammor Angela och Anna bilen in till stan. Vi ska först äta god mat och sedan se på Melodifestivalen i globen.

Efter globen drar jag vidare till Berns och ser på konsert. Och jag ska inte se vem som helst utan Chris Brown! Det kommer att bli så jävla kul. Lääääääänggggtar tills ikväll!

skrivet: 2008-mar-14 @ 15:37

ny design

va tycks om min nya design? själv tycker jag att den blev fin, kanske för stor header bara.. Här får ni en titt på mina tre senaste header:
image364  image363 
image365

kladd på paint om inget annat

image361


9 mars

Igår så hjälpte jag en tjej från täby som heter Fanny med hennes blogg, http://www.fannypaulin.blogg.se/. När den var klar så blev det strömavbrott fyra gånger hemma hos mig. Då kom Sara och hennes mamma. Vi kollade på melodifestivalen tillsammans, fel personer gick vidare!
När melodifestivalen var slut så kom Lisa också. Vi kollade på två filmer, Tarzan och Crossroads. Men jag kollade inte så mycket p åtv:n utan målade istället två "talvor". Den ena ritade jag av en bild på mig och mina syskon och den andra blev en bebis.
När jag och Lisa skulle sova såg vi på Good luck Chuck.
I morse vaknade jag klockan halv 10. Klockan 11 var jag och Lisa nere i kyrkan med resten av vännerna. Vi fick våra biblar och åt därefter skinkmackor.
Nu har jag precis kommit hem och ska snart åka till farmor för hon fyller år.
image358
(en bild som ger sommarkänsla fotograf: Jen)
ching

Jesus mamma

halloooooo..
I torsdags hade vi bara 5 minuters engelska! (skryt) och på de 5 minuterna så läste 5 personer en varsin mening i boken, sen var det slut. Hemma hos Sara klädde jag ut mig till Maria, Jesus mamma, hihi
I går var det fredag och jag gjorde klart min present till farmor i slöjden, ni får se kort på den sen. Jasmine, en tjej i klassen, kom hem från Indien och gav mig ett jättefin fotlänk. Vi hade längtat efter henne.
I går kväll var jag, sara, emma, adam och jesper hemma hos christoffer och kollade på film. Vi såg I am legend. Några rysningar i kroppen blev det men under en skön filt tillsammans med emma så dog jag inte.
Idag vaknade jag runt ett i Marcus, saras brors, säng där jag och Sara sov idag. Vi har ätit pannkakor och letat efter min mobil, som jag hittade! Och nu ska jag snart åka hem för Sara ska spela innebandy.

image356 image355 image357

Ching

Fjortis till Femtis

Idag fyller detta barn 15 år. Sara Elisabeth Edstöm, grattis.
image350
(bild gjord av herself)
www.scharadenrara.blogg.se


Sexiga Julia och snygga Jennifer

image348

Kvällens

Kvällens humör: Ont i huvudet och mest trött
Kvällens borde: Göra recensionen av boken "prinsessan och mördaren"
Kvällens frisyr: utsläppt utan någonting
Kvällens materiella vill ha: En stor, mjuk, fleectröja (men det har jag i garderoben)
Kvällens längtan: Till konfirmationslägret i sommar
Kvällens beroende: Tv:n, Fruit drops, persikohalvor och after8.
Kvällens tråkigaste: Att jag hade ont i huvuet och inte orkade gå på träningen.
Kvällens personer: Mamma, Isabelle och Oscar.
Kvällens irritation: Humöret
bara Kvällens: Perikohalvorna
Kvällens låt:  (8) You've gotta make your own kind of music,
sing your own special song,
make your own kind of music even if nobody
else sing along. (8)
Kvällens höjdpunkt: I en annan del av köping!!!!!!!!!!!!!!


image347

en dag i livet

image346
(foto:Jag)


Några av mina nya saker på sista tiden

image335 image336
en grå klänning med bårdar och en rosett på från Indiska
image337
en blå slät klänning från Sunshine
image338 image339
en svart klänning med fickor från Bikbok
image341 image344
Ett par vit-, brun-, blårandiga shorts från JC
image342 image343
En blå sjal med guldfärgade rutor på från ginatricot

RSS 2.0