en blommig body

Kändes som att alla fyllde år igår.. Jag åkte aldrig in till NRJ för ingen ville. Alla skulle fira Julia som fyllde år. Därför gjorde jag det med :) Vi firade henne hos någon kille igårkväll. Kallt var det, höll nästan på att frysa ihjäl! Men jag lever ju?! Bilder från igår innan jag gick:





filmdags

Kvällens film som jag ska kolla på med familjen är Jiddra inte med Zohan. Jag har stora förhoppningar eftersom att jag velat sett den här filmen länge nu.

Zohan är en Mossad-agent som fejkar sin egen död för att kunna genomföra sin omöjliga dröm - att bli frisör i New York. Zohan tar New York-kvinnorna med storm, eftersom han inte bara erbjuder dem en snygg klippning... Några terrorister tror att Zohan jobbar "under cover" och försöker att tvinga in honom i deras nätverk. Men hans gamla agenttakter sitter i, så de bör tänka om innan de börjar jiddra med Zohan!

förhoppnings betyg :☺☺☺☺

fredagschill

Äntligen helg!
Gårdagens match tog vi inte hem, men vi hade kul iallafall. Vi spelade mot brottslingar, vilket var lite läskigt. Jag fick en spark på låret, rivsår på vaden och blod på armbågen men annars gick det bra.. hihi
Idag började vi med textilslöjd på morgonen då jag började lappa lite, men jag vet inte till vad. För nästa lektion ska jag börja med att sticka raggsockor. Farmor skulle köpa garn och komma med mönster till mig. Snälla farmor :)
Efter slöjden hade vi språkval, matte och svenska. På svensklektionen redovisade vi boken "Den osynliga flickan". Det gick ganska bra.
Därefter åt vi lunch och sedan åkte vi iväg till musiken. På musiken hade vi ett läxförhör där vi skulle kunna alla byggstenar och kunna skillnaden mellan harmoni och melodi, det var inte så svårt. Musik var den sista lektionen. När jag kom hem städade jag mitt rum och åt middag. Vi åt kött med ris och beasås. Snart ska jag kolla på film med min familj.

Jag fick photoshop idag också, vilket jag har väntat på att få alldeles för länge nu. plus att jag beställde en ny mobil som kommer att komma inom tre till tio dagar. Det är en likadan mobil som jag använder nu (Saras gamla) förutom att den jag beställde är svart och den jag använder nu är silvrig. Det är en w880i. Vi hörs!
ching

Dagens ord: förbättra!

Har precis ätit två stora tallrikar makaroner och köttbullar. Ska snart åka upp till ip och spela en skojmatch med SKU (svenska kyrkans unga). Hoppas det går bra :) Har kännt mig lat hela dagen idag. Ska läsa ut en bok tills imorgon som jag började på igår, känns som att jag stressläser. Nu ska jag sätta på mig mjukiskläder!
ching

ett inlägg från toluse

y67öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä-öä- n,yyyyyyy.............................................$$$                               ew

chingeliling

God morgon mina söta läsare :)
I tisdags såg jag matchen Djurgården mot Frölunda i ishallen. Där efter gick jag till fotbollsplan bakom och kollade på SKU (svenska kyrkans unga) mot Åby. Regnet som föll såg ut som snö och kändes typ inte, men det regnade ganska mycket den kvällen. När jag skulle åka hem därifrån slutade moppen åka när jag hade åkt halva vägen. Tror att den gjorde det för att den blivit för fuktig medans vi kollade på fotbollsmatchen.
Igår var det en inte-så-jobbig-dag i skolan. Sista lektionen var idrott på kvarnbadet där man fick välja mellan att spela fotboll, volleyboll, simma eller springa.
Efter skolan åkte jag hem till Ludvig, där gjorde vi inte mycket mer än att lata oss. Sedan åkte vi hem till Sara (bara jag och hon). Där åt jag middag, men inte Sara. För någon timme senare åkte vi ner till lilla vellentuna för att äta, men jag hade ju redan ätit så jag drack en cider och smakade av deras mat.
Nu sitter jag här med en skål jordgubbsfil med start i. Ska snart göra mig klar till skolan. Vi hörs!
ching

Vad ska min moped heta?

jihaaaa!
idag har vi haft matte, NO, SO, idrott och 3 timmar rast. Har brummat på moppen fram och tillbaka. Efter skolan brummade jag hem till Sara (tillsammans med henne och robin, hennes moped, såklart). Här har vi ätit jordgubbssmootie, träffat på Göran von humlegård och smällt i oss toffifee. Vi har tvättat våra fina mopeder också. Så nu är min pollenfriiiii

ching

Jag är en så'n bra vän!

Plötsligt kom det in två pojkar in i mitt hus. Det var Ludvig och Gustav som var ute och far med mopederna. Gustav försökte sälja sina två djurgårsbiljetter till mig, men icke sa nicke..
Klockan gick och jag blev tvungen att åka ner till Centrum för att lämna in en film som vi hyrde igår. Pojkarna följde med och därför följde jag med dem, hem till deras kompis Dennis för att se ifall han ville köpa biljetterna. Dennis köpte en biljett. Och eftersom jag är en så'n bra vän så beslöt jag mig för att köpa den andra, trots att jag inte kan ett piss om hockey. Eller överhuvudtaget tycker att det är roligt att kolla på.
aja, nu ska väl jag kolla på en kvällsfilm. Får se vad jag hittar i hyllan..
ching

Bushumör

Var i Täby Centrum en snabbis igår och köpte en kofta och en jacka på hm.

idag har jag varit i skolan, åka moppe (mycket), kikat på Johans innebandyträning, kollat på SpaceJam, ätit glass och umgåtts med Johan, Gustav och Ludvig.
Nu ska jag busa!
ching

Pictures

Dig själv


Några som är betydelsefulla för dig


Någon du träffar nästan varje dag


Du och en släkting


Några du saknar



Någon som betyder mycket


En bild på en vän


Ett ställe du saknar


Någon du tycker är söt


Någon du tycker är rolig


Något du vill ha


Någon som delar din humor

Lika som bär

Har kollat på Sing a long ikväll och insett att Ludvig som tjej är otroligt lik Sussie Eriksson!

en otroligt onödig lista!

dagens saknad: barndomen
dagens vill ha: en mysvän
dagens smink: inget, nada, nothing
dagens klädsel: svarta leggings, vit tröja över rumpan och en grå tjocktröja.
dagens godaste: after8
dagens bästa: åka moppen
dagens frisyr: en bulle på huvudet
dagens sämsta: inget att göra

senaste skickade smset: "Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Filips födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Grattis Filip (en animerad smilie)"
senaste mottagna smset: "Tjabba vi vann med 5-3 ;) Puss"
tredje mottagna smset: "Jo, såklart. men vi kanske kan göra något imorgon? <3"
23e smset: "Har du en bra födelsedag?<3"
52a smset: "haha okey :) allt bra annars?"
sista kontakten: Åsa J
första kontakten: acke
ringsignal på mobilen: sambasong, hihihiih

sista du pratade med på msn: Ludvig
sista du sa på msn: "peddo"
den personen svarade: "men du vill inte eller? du verkar sådär halvtaggad"
har du blockat några på din msn: ofc
har någon blockat dig: nästan säker
vem är bäst som är inne på msn nu: Jag såklart!
vem är sämst som är inne på msn nu: DU!

wiiieeee

Bruuuuummmm bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum..
Jag har precis varit ute och åkt lite på moppen. Det är så roligt! Lättare nu, än första gången.
Idag kom min moster hit. Hon gav mig en present, 1000 kronor och ett par örhängen, och så hade hon med sig massor av tröjor från jobbet. Hon jobbar på Filippa K.
För en stund sedan åt vi mat, kyckling med ris och kurry, muuumms.
Undra vad jag ska hitta på för kul ikväll..

Jag gjorde en inbakad fläta på moster. Rätt tuff faktiskt!

ching

ännu mera presenter..

ojojoj, släkten gick precis. Jag fick en fin hårfön, två presentkort på hm (så nu har jag 1000 kronor på hm) och 1000 andra kronor att spendera något fint på.
Ska fixa i ordning mig nu och åka hem till Sabina, träffa några vänner som grillar där.
ching

Födelsedagspresenter

Jag är så nöjd med allt jag fick av mina vänner och familjemedlemmar. Vi åt spagetti med köttfärsås och kollade på hem till midgård, hihi. Detta har jag fått:

Ring och tröjorna av Sara.

Ralph Lauren's COOL fick jag av två underbara pojkar, nämligen Ludvig och Adam. Tack!

Två pack kondomer fick jag av Adam (an annan adam), André och Alex. typiskt killar.. De tänkte skriva ett roligt rim också. Det gick typ så här "Dra på rullen, så slipper du bullen" haha, det tycker jag var kul!

After8 och presentkort på hm fick jag av Gustav och Ludvig (en annan ludvig).

Vit Tobleronechoklad fick jag av Sabina och Filip.

Merciask fick jag av Viktoria.
:
Halsband av Sophie.

Halsband och örhängen av Jannica.

En personlig almanacka fick jag av Saras föräldrar. Sjukt ball ju! Står mitt namn i och allt. Beställ en du med, eller titta lite närmre på www.personligalmanacka.se.

Aladins hjärtanask och hundra kronor från Linda + familj.

Söt silvrig väska med massor av godis i från Oscar, syster Isabelles pojkvän.

Snygga silvriga sandaler med stenar på från min bror Christoffer.

Fin vinröd jacka som jag ville ha från min syster Isabelle.



Ett par vita byxor, två bodys, ett vitt sött linne, en moped och pengar på kortet av mammi.


Fyra vackra rosor från Malin, Viktoria, Emma, Ellinor och Erika.

ikväll kommer släkten hem till mig, då blir det ännu fler presenter. Vilken tur jag har som fyller år!
ching

Lila jordgubbe

jasså, nu är man femton. Imorse blev jag firad av mammi, Sari (som sov hos mig) och chrilli (bror min). Jag fick massor av fina grejor. Ett, eller två, utav sakerna var de här tröjorna.. Sara har köpt de på BIKBOK och målat själv, väldigt fina!

I skolan fick jag ingen sång, men de grattade mig :) Efter skolan åkte vi till Internationella Engelska skolan i täby och hälsade på André och Ludvig som vi sedan gick i Täby Centrum med.
Nu håller jag och Sara på att fixa i ordning, för klockan sju kommer det några vänner hit på middag.

ching


Grattis i förskott, Jennifer!

En moped är inte illa att få i födelsedagspresent


14 år och 364 dagar

Imorgon börjar skolan. Jag tycker att det kommer att bli jättekul. Jag längtar till att få se alla mina söta klasskamrater och de nya barnen på skolan. Jag gillar min skola!
Imorgon är inte inte bara skolstart, det är min födelsedag också. Imorgon har jag levt i hela 15 år. Det är inte klokt! Vill att dagen idag ska gå lika fort som en raket i rymden.

ching

tjolahopp!

God morgon alla trötta!
Igårkväll var vi några kompisar hemma hos Jenny. Vi såg på film, hoppade studsmatta, mös och var sociala. Jag och Sara kom hem runt halv två och åt nattmackor. Det var muuummmsss!
Idag vet jag inte vad vi ska göra, men jag tror jag börjar dagen med lite frukost.
ching

Krocketklubba

Hejsan!
Igår städade jag lite i huset. Runt tre-halv fyra åkte vi till Nortälje och hälsade på farfar och farmor. När vi pratat ett tag skjutsade farmor honom till sjukhuset och vi åkte och handlade mat. När vi kom hem var redan farmor där. Vi lagade middag, fläskfilé med kroketter och beasås. Det var jättegott.
Efter middagen fick jag skjuts av farmor hem till Sara. Sara har varit på innebandyläger, så jag hade inte sett henne på några dagar, därför hade jag mycket att säga. Sedan tog jag och Sara moppen till hammarbackskolan där vi träffade Ludde och kollade lite på pojkar93s innebandyträning. Men vi fick inte komma upp på läktarn, så vi pratade mest. Samma sak efter träningen, vi var inte bjudna på fest hemma hos Jenny och fick inte komma dit, utan satt mest och pratade.
När jag kommit hem kollade jag på film med mammi och somnade sött i sängen.
Nu är det en ny dag och jag vet inte vad jag ska göra! Sara är i täby för att hitta en present till mig. Jag ska kanske vara med henne sen :)
ching

wooohoooooo

The Voice konserten var grym! Jag var inte där förrän vid nio, så jag missade massor. Men lite hann jag ju se. Och efterfesten missade jag inte! Dansade så jag fick ont i fötterna. Några brasilianare kom dit o spelade låtar som jag kände igen, det var lite kul.
Nästa konsert: NRJ in the park!!!!!!!!! 30 augustiiiiiiiiii
ching

THE VOICE of HIPHOP & RnB

Efter mottagningen i Åkersberga/österskär, ska jag åka in till the voice konserten, som är på kungsträdgården ikväll. Jag ska möta mina vänner där, som åker in innan mig. Tänk om jag inte kommer in (för att det är för mycket folk). Jag kommer inte vara där förrän vid sju-halv åtta. Nervöööössss


En katt i ett träd


Konfirmation

wooohoo! Nu är jag vaken, och har precis duschat. Ligger i sängen med handuken som en turban. Ska snart äta frukost, potatisbullar. Senare idag ska jag gå på konfirmation i kyrkan. Gransnäs läger 3 ska konfirmeras. Direkt efter kyrkan ska jag på mottagning i Åkersberga.
Några bilder från min konfirmation:










ching

filmdags

Tjenare! Klockan är 22.18 och det är så gott som svart ute. Vädret idag har växlat mellan regn och sol i hela Stockholmslän. Jag har varit inne på ung08 idag igen och gjort massor av saker. Med mig hem fick jag även en blå tubklänning från gina, för endast 29 kronor på rean. Nu har jag precis tagit bort sminket och ska sätta på kvällens film som är lite mer än två timmar lång. Den har genren musikal, den bästa 2006 enligt mig, nämligen RENT!


Det kan mätas i kärlek, och i musikalen Rent handlar det mesta i grund och botten om gränslös kärlek. Bara man har någon att älska så har man något att kämpa för, och var dag bör levas som om den vore den sista. Det är filosofin bohemerna i East Village, New York, i slutet av 80-talet lever efter.
HIV-viruset har fått fäste och missbrukare och homosexuella ligger illa till. Trots att de har det ganska eländigt i sin kåk som de inte betalat hyran för så känns det som om de hittat ett sätt att hålla sig varma och glada på. Nämligen att brista ut i musikalnummer titt som tätt, var de än befinner sig. De gör det så bra och självsäkert att det är en fröjd att se.
betyg :☺☺☺☺☺

Sara, jag och Emma i dagens Metro.


Ung08 är igång!

igår vaknade jag upp hemma hos Sara. Satte på mig kläderna och drog till synvårdsmottagningen i Täby, för att kolla ifall allt var bra i Saras öga.

När hon var klar, tog ungefär en kvart, gick vi till McDonald's och åt lite. Jag tog två kycklingburgare. Efter det gick vi till tåget, där vi skulle träffa Emma, som gick 11.40 in mot stan. Där ifrån tog vi tunnelbanan till Kungsträdgården. På kungsträdgården klev vi av med tre leenden på läpparna. Ung08-festivalen hade öppnat! Har längtat ett helt år.. Förra året vann ju jag och Sara de dära pärlpaketen.
Årets första aktivitet var i SL-tältet där vi fick tatueringar. Andra ägde rum i tjejzonen där vi gjorde armband.

Armbanden gav vi sedan bort till Christoffer och Ludvig. Efter vi varit vid tjejzonen satte vi oss och sydde klänningar. Man fick ta två plagg och hur mycket applikationer man ville för tjugo kronor.



Där efter plockade vi upp killarna (Adam, Ludvig och Christoffer) och satte oss på BurgerKing. Efter vi varit där gick vi runt och kollade överrallt på Kungsträdgården.




Christoffer vågade möta smågrabbarna i Amerikansk fotboll.


På kvällen åkte vi hem till Viktoria Gormaz, en tjej i konfirmationsgruppen. Där blev vi bjudna på mat, och mös i soffan med alla söta konfisar. Vi kollade på Hairspray och Tjenare Kungen. Klockan elva tog jag och Sara bussen hem. Sedan gick vi hem till mig, med Christoffer också. Han gick hem vid halv tre, och då somnade jag och Sara sött.
ching

Dagens outfit

Idag ska jag, Emma, Sara, Christoffer, Adam, Ludvig och Gustav till kungsträdgården, ung08. Men innan det ska jag följa med Sara till doktorn. Idag har jag på mig detta:

Vitt linne, hm. Svart-, vitrandiga shorts, Filippa K. Svart väska, Vero moda.
Svart kofta, hm. Svarta ballerina, London.

Rosett att ha i håret, konfirmationspärlarmbandet, klocka från Ur&Penn från mamma i konfirmationspresent, ring från mamma i konfirmationspresent, armband från syster i konfirmationspresent.

Nya pjuckssss

På dem här två veckorna jag varit hemma från Gransnäs, har jag fått sex par nya skor.

79 kronor på rean. Gåva från mammi

ca 150 kronor på rean (kommer inte ihåg) köpta på Wedins. Gåva från mammi

199 kronor på rean. Köpta på Belle. Gåva från mammi

ca 120 kronor på rean (har en mer lysande färg i verkligheten, sätter sig inte så bra på bild) Köpta på Eurosko. Gåva från bror min

Ingen aning och priset. Delar de fina skorna tillsammans med min syster Isabelle. Gåva från farmor

99 kronor, köpta på hm. Gåva från mammi


MAMMA MIA!

ååh, yes! Jag är typ sjuk.. Har haft ont i huvudet både idag och igår. Igår låg jag hemma ensam och kollade på fyra filmer i mitt rum. Det var inte så kul. Men jag klarade mig.. Åt massor av after8 och tog två sugalvedoner, skitäckliga!
Idag vaknade jag med huvudverk, trots det ställde jag mig ute och krattade tomten (hahah, inte jultomten då, utan trädgården). Vi har sågat ner vårt äppelträd, för att det höll på att falla ihop, och var tvugna att ta bort alla grenar och äpplen som fanns kvar. Efter det åt jag pasta- och kycklingsallad. Direkt efter maten var det dags att byta om. För jag, mamma och Isabelle åkte nämligen in till stan för att kolla på bio. Vi kollade på mamma mia, den var sjukt bra!
Innan bion köpte jag godis. Utan att tänka mig för, slängde jag in massor av godis i påsen. Vilket blev en chock när jag ställde den på vågen och godiset kostade 41 kronor!
Efter bion åkte jag hem, hämtade en varm tröja och åkte till Sabina. Hemma hos Sabina var ungefär en tredjedel av konfirmationsgruppen där. De kollade på film, spelade gitarr, mös och pratade. Trevligt tycker jag. Men eftersom jag kom klockan elva, hann jag bara vara där i en timme. Sedan åkte jag hem med Sara på moppen.
Nu ska jag kolla på en till film.


ching
Ludvig

Tjena Tjena, årets solbränna!

Är bara tvungen att lägga in några härliga brännor och denna musikvideo på min blogg. Vi lyssnade sönder den på Gransnäs, så för oss är den sjuktbra. Men för er som inte var med, kan jag tänka mig att den är riktigt kass. (den är bättre när man inte sett videon)


Sista dagen, när nästa lägret redan hade kommit, precis innan vi skulle åka, sprang alla till Fritidshuset och satte på denna låt med högsta volym, dansade och var helgalna. De andra lägret såg på oss som om vi var psykon när vi sprang som en flock med lila batiktröjor till bussen helt uppspelta och taggade. Men det var kul, riktigt kul!


ching

Det spöregnar ute

Hur kunde jag missa 080808 08:08-slaget när jag är i Stockholm? Är trött och sur just nu, så jag går nog och lägger mig ett tag till.

filmdags

Detta får bli ett snabbt inlägg. Ska gå upp om typ fem timmar.. Imorgon ska jag konfirmeras, lite spänd är jag allt. Imorse var jag i kyrkan och övade, sedan åkte jag, Sara, Alex och Ludde (två killar som gick i vårat konfirmationsläger) till Täby. Där var vi smakråd till killarna som skulle köpa kläder. Ludde köpte en vanlig tjocktröja som det stod FRED PERRY på och Alex köpte en sketasnygg emilio tröja som var lila och vit.
Senare på kvällen kom alla konfisar hem till mig och kollade på film. Vi såg på filmen "the jacket", den är grymt bra. Nog den bästa thrillen jag har sett (hade sett den innan). Skitmysiga vänner och bra film. Kan det bli mycket bättre?
Nu måste jag nog sova.



Gulfkriget 1991. Jack Starks överlever ett pistolskott i huvudet men drabbas av minnesförlust, vilket betyder att han inte har något att sätta emot när han efter hemkomsten till Vermont blir anklagad för mord. Han blir inlagd på en sluten avdelning på ett mentalsjukhus och utsatt för en ny, kontroversiell typ av behandling. Starkt påverkad av hallucinogena medel reser han till framtiden, där han träffar Jackie. Hon har nyckeln till det mörka förflutna som Jack inte kan minnas. Och när hon inser att Jack är fyra dygn från sin egen dödsdag blir de tvungna att tillsammans försöka undgå det oundvikliga.

betyg :☺☺☺☺☺

RSS 2.0