är det stjärnor eller lysrör?

Vaknade upp i Norrtälje idag efter en mysig kväll med film och kinamat tillsammans med farmor och kusin Josefine. Åkte hem, tog mig en dusch och åkte in till stan med min bästevän Sara. Vi tittade på bio, I Taket Lyser Stjärnorna. Grät flera gånger. Så bra!



direkt från Gustavs kök

tjenare!
jag befinner mig just nu i Gustavs fina kök. Vi ska nämligen laga lite food så att våra hungriga magar kan sluta kurra. Johan står och proppar i sig ett par pommesfrittes och Gustav pratar i telefon. Själv står man och tittar ut på de fina småfåglarna utomhus.
Vi filosofera över vad vi kan laga för mat. Tror att det blir spagetti med massa frikadelli! hihi
Till efterrätt (om vi orkar sånt) ska vi baka något fint bakverk. Ikväll ska vi till kyrkan. Nu ska jag nog ta och gå till killarna som ser ut att leka följa john!
ching

Dagen började inte så bra.

Jag har aldrig varit sådär rädd i hela mitt liv. Jag sov hos Sara i natt eftersom vi redigerade filmen sent igårkväll. När vi vaknade åt vi pannkakor, sedan tog jag mina saker och promenerade hem.
Jag började med att passera skogen. När man går själv i skogen reagerar man på alla småljud som hörs, trots att man inte tänker på det. När jag kom in i skogen hörde jag ett sus till höger. Tittade dit och fick se fem stora renar titta på mig. De stod alldeles stilla och glodde. Har aldrig varit så rädd förut, som jag var. Jag började gråta och gick sakta förbi renarna. Tre meter ifrån mig stod dem. Tog upp telefonen och ringde mamma medans jag fortsatte att gå. Kändes som att hjärtat stannade till. När jag kom ut från skogen och gick runt hörnet kom en hund skällandes. Jag stannade och berättade för tanten med hunden att hon inte borde gå in i skogen.
När jag kom hem tog jag mig en skön varm dusch. När jag sedan klev ur duschen hade det tydligen blivit stopp i avloppet, så att allt mitt vatten var på golvet utanför duschen. Katten stod på hyllan och mjauade, hon vågade inte gå i vattnet. Vilken översvämning!
När jag fixat vattnet och börjat fixa ordning mig för att åka in till stan, började jag blöda näsblod. 
Inte precis någon toppen start på dagen!


"Action"

Både igår och idag har jag och Sara tillbringat dagen tillsammans och filmat in en film. Det är inte riktigt säkert än, vad den kommer att heta. Den är ganska seriös. Handlar om två tjejer som är ensamma. Slutar ganska hemskt.
Nu ska vi redigera våran lilla rulle. Det kommer nog att ta ett tag!


sånna här tjocka fåglar finns det fullt av utanför Saras hus. hihi


Filmdags

åååh, jag har påbörjat att se på filmen Iron Man idag. Jag tycker att den är så bra! Annars så brukar jag inte tycka om sådana här filmer med mycket action, bomber och krig.. Jag har femtio minuter kvar på den. Ska se färdigt den så fort mamma kommer hem!

Filmen följer en miljardär och vapentillverkare, Tony Stark, som konfronteras med sina forna synder efter att ha blivit skadad av ett av sina egna vapen. Utrustad med en högteknologisk skyddsdräkt blir han Iron Man och börjar bekämpa ondskan över hela världen.
Visst låter det som en skittöntig film... men den är definitivt värd att se!

betyg :☺☺☺☺


Nu ska jag titta på en film som heter The Beach!


Los


nervös för ingenting egentligen

Varför är man nervös? Jag är inte ofta nervös. Men när jag är nervös blir allting alltid fel! Jag orkar inte vara nervös. Men vet ni varför jag är nervös? Jag ska på jobbintervju om två timmar! Jag hoppas att det går bra! Jag har nämligen aldrig varit på en sådan förut!
 
*blåser ut*..... Det kommer att gå bra!


Yearbookkkkkkk

Igår efter skolan åkte jag hem till Sara. Fixade med massor av bilder till vår Yearbook. Klockan halv nio åkte vi och köpte godis och sedan hem till mig. Vi är sex tjejer som gör Yearbooken tillsammans. Alla vi tjejer (förutom Madde som var sjuk) sov hos mig inatt. Vi satt nämligen uppe till fyra och arbetade med att fixa layout och texter. Jättebra jobbat, men jättejobbigt!

min fina klass

Kungsberget

Otippat! Händer det inte alltid något när man åker skidor? Jag hör iallafall nästan aldrig någon som inte gnäller på bussen hem. Förra året var det offpisten och i år var det ryggont. Jag åkte i backarna tillsammans med min mamma och mina vänner. Sedan blev de trötta och satte sig i värmestugan för att ta det lugnt. Men jag, som alltid har överskottsenergi, fortsatte att åka. Jag åkte ensam. När jag hade åkt några backar kände jag mig redo för att åka på Snowparken (backen med alla gupp). Till en början gick det ganska bra, men sen ramlade jag och föll rätt ner på ryggen. Skadade mig som bara den. Idag känns det värre. Känns som om jag skulle ha ett stort blåmärke över hela ryggen. Ajdå, Jennifer!



men jag hade det trevligt iallafall!
ching

tidig morgon

ååh, nu hoppas jag att allt är klart för morgondagen! Imorgon ska jag nämligen till Kungsberget med min klass och åka snowblades! :) Jag hoppas det blir lika kul som förra året, men jag hoppas också att det går lite bättre eftersom jag åkte lite offpist förra året, vilket jag inte tänker göra igen! Ha en bra dag!

ching


ett stort H

tjolahoippiloppp!!!!!
idag har vi tittat på film i skolan så att jag nästan somnade. Var så trött och frös otroligt mycket. När jag slutade åkte jag hem till min kära vän Sara som har gjort illa sitt knä. Där träffade jag även på Martin, Saras pojkvän. Vi målade lite och sen lekte jag proffsfotograf. Tog lite gulliga bilder på dem. Nu ska jag hoppa i sängen. Vi hörs!



ching

rulle som rimmar på bulle

Nu ska jag och min mammi gå och lägga oss och titta på en liten rulle. Undra vad det blir.. Jag funderar. Tänkte kanske ta hyra film imorgon också. Finns det någon där ute som har något bra förslag?

ching


södra delen av stockholm

idag var jag och hälsade på min moster i hennes nya lägenhet. Den var jättegullig. Vi tog en promenad i det kalla vädret och köpte lite middag. Det blev thaifood. Jag åt någon stark gröncurrykyckling med ris, men mums vad det var gott! Förutom maten så beundrade jag också den fina utsikten hon har. Jag har varit på stadsvandring där med skolan förut, och jag älskar utsikten! Nu längtar jag bara efter sommaren.

När jag kom hem så umgicks jag min pojkvän.
ching

Fredag den trettonde


Jo, med de här tre töntarna umgicks jag med igår. Detta är Alicia:
Madeleine:

Melica:

Det började med en lång mattedag, som faktist gick jättebra. Kom fram till att om jag hade varit nittitvåa hade jag fått mvg på nationella. Kanon ju! Efter den långa mattedagen gick jag med Alicia, Madde och Melica till ica och köpte hallon. Sen gick vi hem till Madde och lagade smulpaj med hallon. Mums....
Efter vi ätit tog jag bussen till Norrtälje och sov över hos farmor med syster Isabelle.




Den smakade lite för mycket smör bara. men det var god :)


ching

The killers


losigosi

Till största delen, senaste tiden, av mitt liv har gått åt pluggande och stress. Har aldrig riktigt kännt det där sköna och stillsamma som just nu. Jag ligger hemma i mitt rum och myser med min älskade kissekatt. Jag har inget plugg att tänka på och ingen annan än oss två.
Idag har vår skola haft profildagar. Men eftersom jag går i det nionde grundskolåret så fick jag inte ha någon profildag. Vi övade istället inför nationellaprov i matte. Men det gick faktist otroligt bra! Det var inte så svårt. Vi övade på huvudräkning. Nu hade jag tänkt skriva ut min gymnasielapp och be mamma skriva på den när hon kommer hem. Då ska jag och mammi även åka till kista galleri och hämta ut en ny tv.

ching


sovis så söttis

idag började Jennifer med det svåraste provet hon varit med om, ett NO-prov. Kanske var det ett lätt prov för hennes klasskamrater, isåfall var det antagligen för att hon övat på fel saker eller så hade hon bara hjärnsläpp i en timme på morgonen. Tittade på film på spanskan och fortsatte med vår yearbook på engelskan. Gick hem till pojkvännen efter skolan och sedan till kyrkan. Sjöng, mös och bladade tidningar och broschyrer på sku idag. Fick två korvar och ett vaniljhjärta när vi var klara.
Hon har precis sökt lite jobb sååååååååååå..
Nu hade Jennifer tänkt sova, för hon är lite pömsig. God natt!

ching


liten bokstav.

dimmigt. isigt. kallt. det här var mitt mellanmål. tråkig dag.

ego-jen

Idag har jag umgåtts med min pojkvän (bland annat varit hos hans mamma och hans kompis) och varit allmänt ego. Men det ska man väl vara ibland?



Godmorgon!

Jag vaknade för ett tag sedan, tittade ut och fick se vilket tråkigt väder det är. Längtar så otroligt mycket efter sommaren. Hoppas sommaren i år blir lika mysig som förra årets.













ching

Himlen faller




älskar

Jag längtar tills imorgonbitti då vi har slöjdlektion. Jag vill så gärna börja på min klänning. Jag har köpt ett jättefint tyg som jag älskar!

Det jag har köpt finns inte med på bilderna. Men det är ett beiget tyg med massor av söta små rosa blommor.


kul-dag

skolan idag började med ett långt nationellaprov på nästan tre timmar. Sedan hade vi en kulig bildlektion. Därefter tog jag kort på alla min klasskamrater till våran yearbook. Det var skojsit. Efter lunchen gick jag hem med Jannica och Julia. Men det har hänt mycket annat idag. På rasten hade vi gräddkrig och kekade massvis med visp-sprut-gädde. På lunchen tappade Sara min mobiltelefon i min mat. SMART!






igårigårigårigår

 igår var jag med om ett stort äventyr! Började i skolan med isåkningar då sara tappade bort sin parfym. Sedan efter skolan åkte vi till Arninge, för att sara klippte sitt hår. Då tappade hon bort Martins vante som hon har lånat, vi köpte godis på Willys och köpte present på kicks till juggg som fylle år idag! Grattis :) När vi kom tillbaka till Vallentuna hittade vi Martins vante. Sedan åkte jag hem och åt. Därefter gjorde jag en resa på tre timmar till mammas jobb för att skriva ut mitt NO-arbete. När jag kom hem var jag trött. Precis som nu!

kexchoklad, Toffifee, Co-Co, kittkatt och en påse med geléhallon.
ching

kul med bråk?

idag började dagen med vårat första nationellaprov, Svenska A, läsförståelse. Tog det coollugnt i början, drömde mig bort och käkade lite vindruvor. När jag sedan tittade på klockan var det bara en halvtimme kvar och jag hade HALVA häftet kvar! Inte så smart Jennifer.. Stressade igenom häftet, och det gick därför inte alls bra. Uschi buschi!
Efter NP hade vi det roligaste klassrådet på länge. Jag älskar nämligen när det blir tjafs i klassen. hihi. Vi satte oss iallafall i små grupper med fyra personer i varje grupp. Alla grupperna skulle komma med minst ett förslag på vad det ska stå på våra avslutningströjor, som vi ska köpa innan vi slutar nian. Min grupp, eller rätteresagt jag, kom på ett mycket bra förslag, nämligen "vi tar det nästa vecka. Frågor på detta?" Hälften av klassen tyckte det var ett utmärkt alternativ. Det är ett internt skämt som bara vi förstår. Resten av våran klass ville att det stod "INGEN HJÄRNA, ÄNDÅ STJÄRNA" på ryggen med en ful liten anka på. Men varför ska vi dumförklara oss för? Jag blev så sur! Det blev en stor diskution i klassen och vi var tvungna att ringa de som var sjuka för att få fram ett resultat. Det var väldigt jämt. Efter vi röstat tre gånger, och det inte riktigt hade funkat eftersom folk fuskade, fick alla istället skriva ner på en lapp vad de ville ha. Det blev mitt förslag! Några blev sura, men de flesta blev glada.

Nu har jag suttit hela kvällen och gjort klart min NO-rapport som blev alldeles för lång. Jag hoppas att jag inte får IG eller utskällning för det!
Vi hörssssss

ching

man ska uppskatta nuet

imorse gick jag upp klockan kvart i nio. Åkte in till stan med min mysiga familj och tittade på förhandsvisningen på den nya disneyfilmen Bolt. Den var rolig. Vi fick popcorn och en varsin dricka när vi kom. Jag tog en apelsin MER. Innan vi gick till bion stannade vi på 7 eleven och köpte en varsin mummabulle, muuuuums. Efter bion gick vi till Kungshallen och åt lunch. Jag åt thaikyckling. När vi kom hem lös himlen.


tack mamma

Marcus 18år

Var hemma hos Sara och firade hennes bror igår, som fyller arton på tisdag. Grattis!

Födelsedagsbarnet






RSS 2.0