vecka 46 blir rolig!

ååh, jag vill så gärna gå på halloweenfest! Men ingen har ju.. så tråkiga alla är!
Jag har en god nyhet att berätta. Jag sa ju förut att jag fick praoplats på Ica, men jag fick något ännu bättre! - Aftonbladet. Det kommer att bli så kul. Ska praoa som fotograf där. Ser framemot det :)
ching

drömde en sån konstig dröm inatt

Jag drömde att jag var på bio med klassen. Vi satt i en konstig salong tillsammans med någon estetklass och en till. Jag började prata med tjejerna i de andra klasserna och fick några nya vänner.
Innan filmen skulle börja var det alldeles tyst. Jag stod på en platta mitt i salongen, alla kunde se mig. Då säger Sara plötsligt (så alla hör); "Du ser ut som en bög när du ler". Lucas, en kille i min klass, höll med.

Jag blev så sur! Men både Sara och Lucas sade "Det är väl inget" Sedan berättade dom att de tyckte att min syster också gjorde det, fast att Isabelle var mycket snyggare än mig.

När vi skulle åka hem var även en klass från Ekebyskolan där, med två tjejer som heter Lisa och Sophie. Lisa, jag och Sara hade bestämt innan bion att vi skulle hitta på något efter. Men Lisa hoppade på ett annat tåg hem, ett tåg som inte gick dit vi skulle. Eftersom det var slutstation så hann vi gå på tåget och säga det innan det åkte iväg. Lisa föreslog att vi kunde följa med henne hem, men vi gick bara där ifrån.
Det var ett sånt där gammalt tåg. Så när vi kommit ut ändrade sig Sara, Lucas och Sophie och hoppade på tåget igen, där bak. Men jag hann inte göra det för tåget började att åka iväg. Sophie tittade bakåt och hoppade av för att hon tyckte synd om mig. Då kom ett annat tåg och körde över henne. Men det struntade jag i, gick bara vidare.
Sedan kom jag på att jag glömt mina skor kvar i salongen, så jag sprang tillbaka. Då var det några andra barn som stod där, de började plötsligt att mobbade mig utan anledning. Men jag sket i dem och försatte leta efter mina skor. Jag hittade aldrig skorna.. men jag gick in till salongen, som inte var en biosalong längre utan min skolmatsal.
Henry, en kille i min klass, kom då fram till mig och berättade för mig att de hade åkt Silja line och massa annat. Han stod och berättade allt men jag kunde inte koncentrera mig. För det enda jag kunde tänka på var hur sur jag var på Sara och Lucas.

En väldigt konstig dröm må jag säga! Komplicerad och hemsk.


filmdags

Ååh, var ute och åt god mat på restaurang med farmor och Josefine ikväll. Jag åt kycklingwok med ris och dom åt planka. Till det drack jag Zingo, vilket jag inte druckit på säkert tio år.
Innan vi gick ut och åt såg jag och Josefine på en film som heter Blind dating. Sedan var vi och hyrde två filmer till, Min brors flickvän och Dumpad. Så kvällen kommer att tillbringas i soffan framför tvn med glass, chips, godis och cola.

Blind dating
Det är inte så lätt att hitta den rätta när man inte kan se ett smack! Danny är intelligent och självsäker. Han ser bra ut - men själv ser han ingenting. Danny är blind från födseln, men han har ändå alltid varit en av stadens mest populära killar. Och då är det inte så konstigt att Dannys tjejälskande brorsa Larry får något av en chock när han får reda på att Danny har svendomen i behåll. Men den saken ska Larrys geniala plan snart se till att det blir ändring på. Det är dock inte alla tjejer på Larrys lista som uppskattar den här formen av blind-date. Det är speed-dating med vit käpp och helt på eget ansvar när Larry och Danny kör igång med handikapphjälp för avancerade. Men det är sak att förlora sin svendom. Det är en helt annan sak att hitta den rätta - när man inte kan se henne.

betyg :☺☺☺☺


Min brors flickvän
När den ensamstående pappan Dan Ashburn träffar släkten stöter han oväntat på sin drömkvinna, som samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Dan upptäcker snart att det är väldigt svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting.

betyg :☺☺☺☺

Dumpad
Musikern Peter Bretter har under sex års tid idoliserat sin flickvän, tv-stjärnan Sarah Marshall. Han är killen som gärna håller hennes väska på paparazzibilderna och blir aldrig omnämnd i hennes tacktal. Men hans värld tar ny riktning när hon dumpar honom och lämnar Peter i sin ensamhet. För att rensa tankarna åker Peter till Oahu utanför Hawaii och där råkar han ut för sin värsta mardröm. Hans ex och hennes nya pojkvän Aldous, en brittisk rockmusiker, hamnar olyckligtvis på samma hotell som Peter. Medan han plågar sig själv med vetskapen om Saras nya liv finner han dock tröst i Rachel som han börjar flörta med.

förhoppnings betyg :☺☺☺

äppelkräm

God morgon! Jag har tillbringat nästan fyra timmar nu på morgonen åt att skriva en bokrecensoin om boken jag läst på svenskan, "ingen väg tillbaka". Snart ska jag platta håret, sedan väntar jag på min kusin Josefine som ska komma hit till Norrtälje. Ikväll ska farmor på bio med grannen så jag och Josefine ska mysa här hemma.
Love from Norrtälje!

ching


Norrtälje är fint

usch, usch och åter usch. I natt drömde jag nog över femton mardrömmar. Även fast jag var så där halv vaken kände jag det obehagliga. Det var från läskiga ljud till att jag föll. Hoppas jag inte gör det i natt igen!
Imorse gick vi ut och gick längst vattnet och tittade på båtarna. Då var det inte många grader, därför hade jag en tjock jacka, mössa, halsduk och vantar. Efter promenaden pluggade jag matte, sedan gick jag och farmor ut på stan. Jag köpte en ny kjol från hm med blommor på, riktigt tjusig! Nu har vi fikat och snart tänke jag titta på en serie från datorn som jag missade förra veckan.

Igår hyrde jag och farmor film från tvn. Visste inte att man kunde göra det. Är det något nytt eller är jag lite senare i utvecklingen? Det är ju kanonbra att kunna göra så om man inte orkar gå ner och hyra film. Billit var det också!

minus en timme

Sov inte många timmar inatt. Sen blev det ju vintertid också, då sov jag verkligen inte många timmar i natt. Men jag hade det mys iallafall. Tillbringade kvällen och natten med tre fina vänner. Såg på tre filmer - PS. I love you, spiderman och någon skräckfilm.
Imorgon åker jag och bor hos farmor i Norrtälje tills på torsdag. Det ska bli trevligt.
Nu ska jag se på tv tillsammans med farmor.
ching

Hyra

Igår blev det myskväll med tjejerna. Jannica, Sara, Karoline och Laura var här. Vi gick ner till Centrum och köpte glass och godis. Sen gick vi hem och tittade på Rent. Tack för igår!
ching

Bubbelbad med killarna i the kooks

igår sov jag hos min bästaste bästevän Sara Elisabeth Edström. Vi tittade på Bidget Jones dagbok, bastade, lyssnade på the kooks, hade ansiktsmask och badade bubbelbad. Sååå skönt! Till detta åt vi melon, bragokex med choklad, chips och en god drink doppad i socker.

farväl

HÖSTLOV! Idag var sista dagen innan höstlovet. Och eftersom det är helgen innan halloweenhelgen så tänkte mattanterna skoja till det idag, så de lade spindlar i drickan och karamellfärg i pastan så pastan blev lila, därför var det många som inte åt luch idag.

dåliga mobilbilder, men den är faktist lila.
Igår fick jag praoplats på Ica, vilket känns väldigt skönt för då kanske jag kan få sommarjobb där med. Nu har jag precis ätit middag tillsammans med Christoffer, mamma och farmor. Snart ska farmor skjutsa mamma och bror min till Arlanda där de tar flyget till Phuket.
Kvällen ska tillbringas med film och tända ljus.

ching


lalalaallalallalallalallalallalalalala

Hej gullungar!
idag har det varit som vanligt på tisdagar, skitsegt i skolan. Det bästa man kan göra är då att låtsas att man är en Gud. Här ser du en riktigt snygg Gudarbild:

Efter skolan åkte jag och Sara till Arninge för att hitta praoplats, jag hittade en på skopunkten. Sedan åkte vi hem till Sara och åt pannkisar! Nu sitter jag här i mitt rum med huvudvärk. Tror jag ska sätta på en film.

Dåliga bilder eftersom de är tagna med mobilen. Apropå mobilen så har jag inte fått min mobil jag har beställt! De sa att den skulle levereras mellan tre till tio dagar. Och nu har det snart gått två månader. Vad är detta? Jag ska klaga när jag får den! Om jag får den?!
ching

Hobbies är ett gulligt ord!

Jag har fått en ny hobby nu. Den nya hobbyn är att ha tatueringar gjorda med turs på kroppen. hihi, lite speciellt! Det som är bra med det är att turs går bort om det inte blev snyggt!
I fredags var jag på fest hemma hos Christoffer, då gick jag dit med en stor tatuering på ryggen gjord av Sara. För att den skulle synas hade jag därför på mig en topp med djup urringning.


Några andra av mina hobbies är att ta kort, retas, sjunga och träffa nya människor.

funderingar och tankar kring livet

Tänk vad livet har gått fort! Om du tänker tillbaka från så långt du minns varenda liten sak som hänt så är det kanske bara några sekunder sedan. Sen kommer man bara ihåg snuttar av sitt liv. Livet går som en offpistbacke, upp och ner, hej och vilt. Ibland kan man ha ett sånt bra humör så att man har lust att hoppa till månen, ibland kan man vara så arg så att man skulle kunna steka ett ägg på pannan, ibland är man så ledsen så att man skulle kunna fylla ett badkar med tårar, ibland vet man inte vad man ska göra därför går man och gömmer sig.
Just nu sitter jag ensam i mitt rum och funderar över var världen tar slut. Men den måste vara oändlig, det finns inget slut! .. så den tanken raderar vi ur min hjärna.
Nej, nu tänker jag väcka mamma och fråga om hon har lust att gå ut och gå med mig för jag behöver frisk luft.
ching

Hejhopp!

Farfars begravning igår var jättefin. Det var såklart jobbigt, och hela kroppen blev påverkad, men det var så fint! Efter begravningen i det fina lilla kapellet åkte vi till Åseda (tror jag att det hette) och åt mat. Det var trevligt. När allt var klart åkte jag hem och packade min väska. Sedan kom Anita och farmor och hämtade mig och så sov jag hemma hos farmor i Norrtälje.
När jag vaknade imorse åt vi först frukost. Sedan gick vi ut och gick. Det var så skönt, trots att det var kyligt utomhus. Jag och Anita gick in i kyrkan och tände ljus för farfar, sedan gick vi hem. Vi åt tortelinies och köttfärspaj till lunch. Och nu sitter jag här hemma och väntar på att tiden ska gå fortare.
Jag väntar på att Emma ska komma hit, på att Sara ska komma hit, på att ludvig ska komma hem från Göteborg och på att det ska bli kväll då jag ska gå hem till Christoffer.


sextonde oktober tjugohundraåtta

opsi! igår somnade jag gråtandes och vaknade med looken som Quasimodo. Inte så sött.
När jag kom till skolan idag började vi med att öva inför nationellaproven i svenska. Sedan gjorde vi ett oförberätt NO-prov. Man fick sitta med provet i två timmar. Efter det gick jag till bilden och fortsatte på min bild.
För en halvtimme sedan tog jag bussen hem och nu ska jag fixa orning mig. Idag ska jag på farfars begravning. Nu ska jag ta något att äta så att jag får något i magen.
ching

örngott

Idag har jag lekt med min bästavän sara. Vi har ritat tatooeringar på varandra och varit i kyrkan. I kyrkan åt vi tårta och umgicks med alla trevliga människor.

Nu ska vi snart titta på en rulle, men först behövs lite mat i magen!

en tur på stan

Lätt skoldag!
När vi kom till skolan fanns det lappar på bordet. På alla lappar stod det ett namn på en elev i klassen, och en uppgift. På min lapp stod det att jag skulle gå till täby kyrkby för att ta kort på täby kyrkbys station. Men eftersom jag var så lat tog jag tåget dit och bussen tillbaka. Vi fick en och en halv timme att utföra våra uppdrag på. Efter det gjorde jag NO-provet. Det gick jättebra! Bättre än jag anat.
Efter skolan åkte jag in till stan och träffade upp mami. Vi köpte massor av nya prylar och åt oss mätta på donken. När vi var klara hämtade vi upp mormor som kom med tåget från Göteborg.
Just nu är Ludvig i Göteborg, saknar honom.
Nu ska jag dusha sen blir det film som gäller!

ching

alltid samma känsla efter en måltid på donken

Kom precis hem ifrån Sollentuna. Följde med för att min bror skulle reklamera sitt trasiga pass. Han tog ett nytt kort sedan åkte vi hem igen. Men först förbi Gyllene Måsen (McDonald's) där jag beställde ett sexpack chickenbits till middag. Nu känner jag mig proppmätt och tjock som en bäver.

ching

Bahia!

Vet inte ifall jag nämt det här?
Just nu är min syster i Thailand, där hon kommer att tillbringa resten av oktober och november. Min mamma och min bror åker till Thailand om två veckor. Är detta rättvist? Att jag själv ska stanna hemma i kalla Sverige.. nej, då ska jag umgås med min söta lilla farmor.
Men de ska allt vara avundsjuka när jag lämnar dem och skicker till Brasilien i en månad! 

Men det är ändrat, åker den 16 December till den 14 Januari istället.

ching


Adjö fina höst

Nu kan vi börja ta farväl till den fina hösten, för nu väntar bara brunt, grått och trist. Det här är nog en utav de sista veckorna med fina färger på träden.
Idag ska jag öva inför mitt NO-prov jag ska ha imorgon. Jag känner på mig att morgondagen kommer att vara en skön dag. (bortsätt från provet) För vi börjar nämligen sent. :)



Morgondagen:
10.00 Mellis
10.30 Promenad
11.30 No provet för mig
12.30 Lunch
13.20 SO

Mums!

Det var jättetrevligt igår. Vi åkte till Kista runt sju-halv åtta. När vi kom dit åt vi och tittade i affärer. Jag åt på Sawadee - ris med kyckling och kinesisk curry. Det var mums! Mami köpte sin mat på ett sallandsstånd där man fick välja själv vad man ville ha i sin sallad. Filmen var också bra, lite pinsam bara. hihi
 
Vi kom hem vid tolv. Då sjöng vi singstar och tittade på morgonsoffan.
Idag vaknade jag klockan halv ett. När farmor kom gick vi ut och gick i en och en halv timme. Sedan åt vi äppelkaka och så plattade jag håret.
Nu tittar vi på film, och snart blir det middag.

ching


biokväll

Denna dag har varit en dag som tryckt mig neråt. Jag har inte varit på bra humör alls. Det enda jag har gjort är städat och fixat min garderob. Men kvällen ska vända denna dag uppochner och bli otroligt trevlig istället. Jag ska nämligen på bio tillsammans med min mamma. Myskväll ska det bli.
Kollade bio-topplistan.. På första plats stod det Mamma Mia, men den har vi ju redan sett, så det får bli filmen som står på plats två, Patrik 1,5! Hoppas den är lika bra som jag förväntat mig.

ching

Leker med bokstavskex






PANG

Det var liiiiiiiiite pinsamt! Den andra ballongen smälldes precis när jag sagt "hejdå". hihihi

Panget var högre där. ALLA hörde!
Jag och Sariiiiisen var inne på coop tillsammans med min mamma.

Exotic Thrill

Hej alla söta människor!
Idag har jag faktiskt varit i skolan, trots min feber som går upp och ner som en bergochdalbana. Idag och imorgon är det inga vanliga dagar i skolan, utan profildagar. Jag har haft HLR (dvs hjärt- och lungräddning). I min grupp har vi gått igenom hur ett hjärta är uppbyggt, prövat att göra HRL på en docka vid namn mini-anne, pratat om droger och, någonting som inte jag gjorde dårå, disikerat ett hjärta.
På vägen hem från skolan hoppade jag av i Vallentuna Centrum, köpte mig en Fanta och promenerade till kyrkan. Vid kyrkan hälsade jag på papi och hämtade min mobil som jag glömde igår. Sedan promenerade jag hem. Skön promenad var det. Frisk luft, men lite för grått ute. Gammal höst är det värsta jag vet, ny höst är iallafall fint med alla fina färger.
Nu ska jag lägga mig på soffan och sova lite, hihi.




ching


Tell me!

Finns det någon människa där ute som kan berätta för mig vad det här är för något? Vad använder man den till, förutom att göra fula hål i papper?


ett svartvitt inlägg





en dag på jobbet

 
 
 
 

ja, det är ju nog inte så svårt att gissa på var jag har spenderat min förmiddag någonstans. Jag var på mammas jobb, Södermärklarna, eftersom jag fortfarande har feber och inte ville gå till skolan och smitta allihop.
På mamis jobb gjorde jag lite läxor och tog lite kort när jag inte hade någonting att göra. Annars lekte jag lite med mammas chef's hund.

 
 
På lunchen gick vi till Globen och åt på en god restaurang. Jag och mami åt sallad med pasta och strimlad biff. Det var muuumms! :)
 

ching

Kickoff-helgen

Ååh, vad tråkigt det här är! Jag är sjuk, har ont i hela kroppen. Jag vill inte bara ligga hemma utan gå till skolan. Men jag orkar inte det..
Jag hade iallafall det jättekul på Gransnäs. Jag hamnade i musikgruppen och sjöng till härliga låtar. De gjorde om en låt som heter "badar i ljus" till en jazzlåt, så bra gjort!
På lördagen var det utklädningsdags! Under cirkusmaskeraden klädde jag ut mig till lejon. Mitt hår var stort och jobbigt att ta ut. Vi försökte att vara vakna hela natten mellan lördagen och söndagen, men det var svårt. Sjöng singstar med stängda ögon och duschade bort tovorna i håret i en timme. Jag var så trött när vi skulle åka bussen hem och igår och idag har jag varit sjuk.




Gransnäs

Nu åker jag!
ching

Magic

Jag har varit och köpt nya linser idag, och nu ser jag perfekt! Det är precis som Magi! Sedan gick jag och min kusin, Josefine, till ip för att titta på OMG-matchen. Men det var inga där, så vi tog bussen hem igen.
Nu sitter jag här och funderar på om jag packat allt tills imorgon. Blir så sur när jag tänker på alla som "drar alla över en kam". Fjortisar har tagit över vissa kläder, så att det plötsligt blivit "fjortiskläder". Det gör mig otroligt sur! man ska ju inte behöva bli kallad fjortis för att man använder ett speciellt klädersplagg. 
 
ching

Packningstime!

Skoldagen gick så snabbt. Vi började klockan nio med svenska som vanligt, då jag presenterade min låt. Efter svenskan hade vi bild. På bilden suddar jag fram ett ansikte. Jag började med att måla blyerts överallt på ett papper och nu suddar jag fram en bild. På engelskan, som var efter bilden och även den sista lektionen, kollade vi på Romeo och Julia (en ganska ny film). Därefter var det lunch. Sedan fick vi gå hem för vi skippade klassrådet idag.
Nu sätter jag igång med att packa inför helgen! Bussen går klockan ett imorgon förmiddag, så jag får en lång och skön sovmorgon imorgon. Ikväll ska jag laga mat, det blir spännande haha. Sen kommer min kusin Josefine hit. Hon ska sova här, för hon ska också med till Gransnäs över helgen.
Vet inte ifall jag har berättat detta men vi har fått ett tema att klä ut oss till något som har med cirkus att göra (på Gransnäs). Jag ska därför klä ut mig till lejon. Så jag måste fixa lite saker till de också. Jag får inte glömma bort att det är OMG-match ikväll heller. aja, nu ska jag packelipacka.
ching

Vad har du för tankar?

pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg
pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg
pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg
pluggpluggpluggpluggplugg.. plugga är det enda jag gör om dagarna känns det som!

Idag har jag iallafall haft studiedag och jag har sovit hemma hos Jannica tillsammans med Julia och Sara. Jag har också varit på kyrkmässa idag. Idag firade Vallentunakyrka 810 år så det var en lite speciell mässa idag. Något jag irriterar mig så fruktansvärt mycket på är att prästen som hade halva gudstjänsten idag säger "Jesos Kristos" vilket låter helt fel. Han heter för det första Jesus, men sen kan man ju säga Kristi eller Kristus, men inte Kristos!
aja, sedan gick jag till stefansgården och målade min egen mugg. Den blev otroligt misslyckad, men spelar roll.. för vad gör det om hundra år?
Nu sitter jag här med massor av tankar i huvudet. Några tankar är om hur jag ska presentera min låt på svenskan imorgon. Jag ska presentera "Fill me in" med Craig David. Och några tankar är om vilken film jag ska välja att se på ikväll. För nu hade jag tänkt att sova. Men först tänkte jag bara säga att jag har världens gulligaste pojkvän.
Tack för att du ville ta del av mina tankar.
ching

RSS 2.0