igår

Jag älskar mitt konfirmationsläger, och jag är nog inte den enda! Jag var och badade i Vaxholm igår. Efter det åkte jag och Sara till centrum, köpte varsit pizzabröd för att knaprade på. Det var sjukt gott! Efter det åkte vi till Badberget och träffade massor av härliga typer ifrån lägret, som en liten återträff. Vi umgicks där och sedan drog alla hem till Christoffer och mös. Jag är så glad att jag hamnade i det lägret jag hamnade i. TACK GUD!

 
extremt snygga bilder
ching

Gransnäs sommarläger 2 2008

hej alla söta pluttisar! Jag har verkligen haft två underbara veckor på Gransnäs tillsammans med 57 andra härliga konfimander. Vi har haft det så otroligt roligt.
Varje dag har vi lekt lekar, paddlat, solat, varit med på olika sketcher/sett sketcher, haft sportaktiviteter och mest av allt använt våra estetiska sidor (målat, sjungt och så vidare). Jag har sovit i en liten stuga vid namn "Marbäck" med nio vänner. Det kändes verkligen sorgligt att åka ifrån alltihop.
Kommer sakna alla så otroligt mycket!
Under dessa veckor har vi haft olika teman (döden, kärleken, Gud och massa annat), då har vi även gjort massor av saker. När vi hade temat kärlek gick vi på fin middag, typ som en "dejt", där vi åt jordgubbstårta, sen lekte vi flirtlekar och annat. En dag skulle vi ha disco, men på discot var det åldersgräns och alla var tvungna att göra falsklegg, man skulle vara en kändis. Jag klädde därför ut mig till Amy Winehouse och fick vara drågad resten av kvällen. Det var en kille som rakade flinten och var Lasse Kroner, det var sjukt kul!


Kommer aldrig glömma er, vänner!
ching

Gransnäs

Hej alla söta små sommarläsare! Nu åker jag till småland på konfirmationsläger i två veckor. Vaknade precis och nu ska jag klä på mig och göra mackor, sen är det bara att sätta sig i bilen och åka upp till kyrkan. Det kommer att bli så kul! Vi hörs den 29:onde. :)
ching

Shoppat i Stockholm

Här kommer bilder på några av sakerna jag har köpt för mina betygspengar:
 
Svarta shorts från SALT, grå mag-tjocktröja från BIK BOK

en vit och en röd tubtopp från gina

en sjal från kappahl, ett par hängselshorts från hm

blommig klänning från BIK BOK, vita shorts från SALT

röd, vit tunika från gina, orange, vit tunika från SALT

wayfares från kappahl

blommig klänning från gina
ching

Lördagen den tolfte Juli

aha, nu blev man ensam hemma i tre dagar. Familjen åkte till Göteborg idag. De ska kolla på min bror, han ska spela i Gothiacup. Men på tisdag åker ju jag till Gransnäs så det är lugnt. Egentligen skulle jag vilja följt med, för jag är alltid i Göteborg under Gothia. Men eftersom det krockade med konfirmationslägret valde jag att konfirmera mig istället, för det gör man ju bara en gång. Jag har nästan packat klart allting idag.
Idag stod jag även på drive-in-loppis på Täby galoppfält. Fick sålt en hel del faktiskt. Fyndade även. Jag köpte mig en kjol för fem kronor, ett guldfärgat hjärthalsband för tio och en fin väska för tjugo.
Nu ska jag nog städa lite och sen kolla på en film.

ching

Narnia

igår gick jag och mamma på bio. Vi såg Narnia, alldeles ensamma..

.. okej, nästan. Det kom några till sen men det var inte många där inne. Filmen var jättebra, bättre än den första.
Idag har jag varit på tippen, kollat på Oscars systers nya hund (en urgullig liten mopsvalp) och varit i Upplands Väsby Centrum. Jag köpte ett par svarta shorts på Salt och ett par vita leggings på gina. Nu ska jag ta och laga lite middag, är sjukt hungrig.
ching

Tröjnummer trettiosex

Tänkte bara säga att jag beundrar våra nya fotbollströjor. Tycker att de är otroligt fina och är bara tvungen att visa dem i min blogg.

I stan lös solen

hej hopp! Nu återstår bara fem dagar kvar tills jag tar bussen tillsammans med mina konfimantionsvänner till Småland. Jag längtar så otroligt dit. Kommer att vara borta i två veckor och hitta på massor av roliga saker.
Idag har jag varit inne i stan och handlat lite kläder. Jag och Sophie åkte in till stan vid tolvtiden, och var hemma runt fyra. Jag köpte mig två klänningar, en tubtopp och en vit t-shirt, som jag kommer att ha användning av på Gransnäs då vi ska trycka färg på dem.
Lite senare kommer bilder på några av de saker jag spenderat mina betygspengar på.
ching

Sommarlovet går alldeles för fort

hej hopp! Det har inte hänt så mycket på sistonde.. Jag tänkte tälta tillsammans med Maria, Sara, Elin, Andrea och Sophie, men tvestjärtarna invaderade vårt tält så vi sov inomhus. Annars har jag bara tagit det lugnt. Om nio dagar åker jag på konfirmationsläger i småland, är taggad som attans.
Juste, har glömt att berätta att jag varit på fotbollscup i västerås. Fotbollscupen heter Aros och är grymt rolig. Träffade massa nytt folk och shakade asset på discot.

Nu ska jag och Sara baka.
ching

Lite fler bilder med undervattenskameran

idag var jag, Sara, Gustav och Ludvig på kvarnbadet och badade lite, spelade kort och åt våran goda lunch. Framåt kvällen gick jag och Sara hem för att duscha och äta. Efter det var klockan strax över tio, då Sabina och grabbarna kom hem till mig och kollade på film. Vi såg Mr. Wood.. (någonting) Aja, nu ska jag mysa med mami och kolla på en annan film. Spännande att se vilken det blir.

kanonkul

heii göllungar

nice ljus

knurres dyk, hahhahaahahahha

bär, men dock inte över tröskeln..

familjefoto

jag och sariiiii
ching

en härlig sommarkväll

Jag och Sara tog en promenad till Gustav Knutas igår kväll. På vägen hann vi ta X antal kort. Se några:

TigerSara

En redbull fastnade på min fot, Sara med sin bukett

roses

Min vackra blåklocka, sommarblommor

Jag vid en gärdesgård, me and sari

En groda som vi träffade på utanför Luddes hus

Sara vågade sig nära grodan (vilket jag inte gjorde), Jag

ching

Dagens outfit


hängselshorts: H&M, vit tröja lånad av Sari, skor från london (present från Isabelle) och väska från Vero moda (present från Sara)
ching

RSS 2.0