mums-full-i-biblan!

image111  image112


Jag är en riktig liten tjockis. Jag har kollat på Idol precis (inget vanligt) och sätt hur dåligt Amanda sjunger! Druckit typ en halv liter kola och bara legat och latat mig i soffan. Sen gick jag in i min brors rum, Christoffer, och satte mig och umgicks med han och hans kompis, Victor. Efter det gosade jag lite med kissen. Men just nu sitter jag och smäller i mig Lay's saltade chips och dricker någon blodapelsindricka med sugrör. 50% nyttigt, 50% onyttigt.

 

Alicia tipsar

Alicia tipsar om kärlek

spana runt lite på olika ställen, om du ser nån sötis så kommer du på ett sätt att börja prata, du kan tex säga "jag känner igen dig" fast du inte gör det!


Idol 2007

Har inte kollat på så många fredagar på Idol. Men några repriser har jag sett. Själv av dom som är kvar tycker jag att Marie Picasso ska vinna. Hon har en underbar röst och har sjukt de låtar som jag tycker om. Men jag gillar inte hennes roll som BB-tjej.

image110


Men vem ska komma till globen nu då? dom är ju bara tre kvar!
Jag tror Andreas åker ut ikväll och att Marie och SUPERDÅLIGA Amanda, som inte kan sjunga något annat än falskt, går vidare.

China thai

image109image108Mamma sa att vi får äta vad vi vill idag. Antingen laga hemma eller köpa ute. Mamma ska äta suchi (som hon köper i Vallentuna) så jag passar väl på att äta på Vallentunas godaste restaurang, China Thai. (förutom lilla vallentinas pizzabröd)
underbar service och en makalös smakupplevelse.
Idag ska jag nog köra på min gamla, vanliga maträtt gong bau.

Alicia tipsar

om du känner att något gått snett, så andvänd Alicias tips
Det är bara att tänka positivt och ta nya tag!


vantar

Mamma kom precis hem och gav mig ett par übersöta tumvantar från RUMBLE. De är stickade med rött, svart och vitt. Sen är det ett grått kryss i mitten. Den är även fleece innuti vantarna. hihi : )

Teatern

Jag kom precis hem innan för dörren. Tog ut min katt i huset och satte mig vid datorn. -Vilket liv!
Jag har varit och kollat på en teater med skolans åttor och nior. (det låter som att det är rätt så många folk, men vi är bara fem klasser på skolan och tre var på teatern) Jag kallar den bara för "teatern" för att jag inte vet vad den heter. Antingen heter den Runway eller Runaway. Pinsamt att säga fel, så jag håller mig till teatern.

Det var en del dåliga skådisar och mycket skrik. Dom svor ta me' fan fucking hela jävla tiden. men jag ger den 3 smilisar av 5 för att den hade en bra handling, sorglig och dramatisk.

betyg :☺☺☺

Alicia tipsar

hur ska jag klara detta? 221 glosor tills imorgon och jag kan typ bara 150 stycken. Orkar egentligen inte öva mer.
men Alicia tipsar och säger:

öva duktigt och sov ordentligt! Så jag hoppas att det funkar.


Alicia tipsar

sov mer, ät nyttigare och klä dej varmare
ett tips av alicia för att slippa vara sjuk


Tabbar i tv

Alla gör vi tabbar. Men att göra en i tv vore pinsamt. Några tabbar i tv:



svt prutt



Mensverk i tv4+



Lite Grön Kryptonit i Fittan

Julkalendern

Julkalendern, En riktig jul, börjar på lördag. Tänker kolla på julkarlendern detta år. Inte bara för att det ger julstämning utan för att min mamma är statis i den. Hon är en liten tomtenisse. :)

image107

En riktig jul, precis som det alltid har varit. En jul utan mammas nya kille. Det är vad Mila vill ha i julklapp. När önskelistan når tomten på nordpolen börjar bekymren när den lataste nissan av dem alla, Elfrid, skickas till Mila för att uppfylla hennes önskan.

Pingu - CP rutan



Tycker den här filmen med Pingu är så kul. Det låter verkligen som att dom säger det.
roligast är ju när han visar att Pingu är ett missfoster.

Dagens

Dagens humör: Nedstämd och sjuk
Dagens mående: Inge vidare
Dagens borde: Öva på engelska provet och göra lite SO
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Inget idag
Dagens klädsel: Grå mjukiströja från B.B, svarta mjukisbyxor från fotbollen och en brunglittrig halsduk från H&M
Dagens planer:
Dagens materiella vill ha: Super-duper-halstabletter
Dagens längtan: Till brasilien, 20 dec
Dagens fundering: Vad jag missat i skolan?!
Dagens beroende: Fisherman's friend
Dagens tråkigaste: Att jag inte har hunnit läsa så mycket i svenskboken
Dagens låt: ja rule ft. lloyd med caught  up!

Desperate housewives

image105
Desperate housewives ikväll på kanal5 klockan nio.
ååååh, vad jag älskar desperate housewives. Men jag avskyr när det slutar, man vill bara se mer och mer! Jag hatar när man börjar höra den där rösten på slutet och vet att det snart kommer att sluta.

I dagens avsnitt avslöjar Bree för väninnorna vad hon fått veta på Mayfair house. Stella gör speciella kakor för att hjälpa Lynette genom behandlingen. Och Susan arrangerar ett party för hela grannskapet.
Jag längtar redan till klockan blir nio.


image106

sjuk med katten

image102sjuk, sjuk, sjuk. Tråkigt som bara den. När ska det försvinna? -Jag har ju varit sjuk länge nu.
Vad kan men göra när man är hemma och är sjuk? Jo, man får gosa med kissen, kolla på film och sova. Just nu har jag och toluse sovit lite. Men nu kom min syster hem och då sprang hon iväg. hihi ^^
Men min katt är också sjuk, hon snarkar och är täppt i näsan stackarn..

Jag gick till skolan i morse och gjorde spanska och matte provet men det gick inte så bra med matteprovet, kunde inte konsentrera mig. Men jag hoppas det gick bättre än vad jag tror. Om annars får jag väl göra omprov.

Näsblod på lektionen

ja, NO-lektion med Anders är inte det lättaste. Han kan inte ens någonting om fysik men försöker gissa sig fram, vilket är inte bra! Men det är inte det värsta. Det värsta var att jag blev slagen av min egen bästakompis i nyllet och började blöda näsblod. Hon fick ett ''infall'' och slog mig, bara för att jag råkade (inte medvetet) rita lite med min bläckpenna i hennes anteckningsbok. Jag hade innan skrivit N och S på en spole hon ritat och skulle ta bort det med min lilla bläckpenna. Då skriker hon ''vad fan håller du på med?'' och ger mig fetasmällen i nyllet. Hela klassrumet blir tyst och alla kollar mot oss. Då hör jag en röst längst ner i klass rummet somsäger ''vad håller du på med, sara'' jag börjar skratta och tar bort händerna som jag hållt för ansiktet för att dölja mitt ansiktsutryck. Då säger Anders ''Gå ut ni två om ni ska flamsa'' på sin norrlänska. 
När vi kommit ut går jag in på toan och känner hur blodet rinner ut ifrån näsan, men som vanligt får jag lov att förlåta min vän som slagit mig eftersom jag inte vill mista henne :)

Chuck and Larry

image101Har precis sett filmen Chuck and Larry med Adam Sandler och Kevin James. men jag orkar inte säga mer om filmen än att den var bra och att den var en riktig bögfilm! hihiihi ^^
Får inte somna för sent idag, ska upp tidigt imorgon ju. Fast inte så tidigt, jo visst det är skola men att gå upp halv nio är ju inte sååååååå tidigt.


Jag är 63% svensson

Hur medelsvensson är jag?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[X] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonald's-mat/pizza/tacos varje vecka
[ ] Du följer Melodifestivalen

19/30

Fisherman's friend

image100image100image100


Fisherman's friends cirtus påse är sååå bra! iallafall just när man har den i munnnen, men sen kommer ondandet i halsen tillbaka! :(

Nya skor och en god lunch

image99hejhej. idag har jag varit i täby och Arninge med min mamma och min syster. I täby så åt vi på Mcdonalds, Jag åt chicken mc'nuggets (inget som jag brukar ta, men det var jätte gott) och mamma och Isabelle delade på en salad.
När vi ätit klart så kollade vi i affärerna, men jag hittade ingenting. Jag behövde några skor så jag passasde på att kolla på Skopunkten i Arninge när vi ändå skulle dit och handla.
Vi skulle handla mat på ica och kolla på en bärbar dator till min syster. Så vi gick in på skopunkten och jag hittade ett par skor på barnavdelningen. Billiga och bra. storlek 34, tur.

Imorgon är det redan skola. Helgen har gått så fort. tråkigt, men morgon dagen är inte så jobbig. Det börjar med hemkundskap, sen bild och direkt lunch. Efter lunchen så har vi matte och fusik. Det jobbiga är väl att jag har matteprov eftersom jag missade det i torsdags, för att jag var sjuk.
Sen så har jag två prov till denna vecka, ett spanska prov och ett engelska. Det är sjuk hur mycket glosor vi har till engelska provet. Det är typ 221 glosor. Mycket att öva på.

idagidagidag

idag har jag inte gjort någonting känns det som. dagen har gått så snabbt. Jag har städat mitt rum och kollat på film. Jag, Oscar och Isabelle hyrde min stora kärlek, som jag sett tidigare men som är så otrrrrroligt kul! Den handlar om en kille som blir hypnotererad och ser inte tjejers utre utan inre. Så han träffan en tjej som är snygg och smal men som egentligen är tjock och ful, men har en bra insida. Tjejen är inte vem som helst utan hans chefs dotter så alla tror att han utnyttjar henne för att få ett bättre jobb på jobbet. men så är det ju inte.
Efter filmen gjorde jag typ ingenting. Men vid klockan halv ett började jag, mamma och Oscar att spela poker. Jag vann inte denna gång utan förlorade på slutet.  Men det var kul ändå.
Nu ska jag och mamma se pirates of the caribbean 3. Pusspuss


kiss i brallan

hahahha.. kiss i brallan fick jag igår. Tillbringade gårkvällen med min kompis Lisa, som jag känt i tio år nu.
Vi gick hem till hennes mamma och besämde för att hyra film. Så vi en promenad ner till centrum halv 11 och hyrde filmen dangerous water. inte någon så bra film, den handlade om hajar och var väldigt dålig gjord.
På vägen hem från filmbutiken så hittade vi en kundvagn som vi hade kul med. Lisa satte sig i kundvagnen och jag drog henne. Vi åkte nästan in i en bil med klarade oss precis. Efter det var vi på väg mot en stenmur i full fart. Jag kunde tyvärr inte bromsa eftersom det var is på marken och jag gled. Istället beslöt jag mig att springa ikapp kundvagnen och bromsa den framifrån. Men det var nerförsbacke så jag hann inte. men jag sprang brevid kundvagnen och tog tag i den på sidan precis innan stenmuren och vi klarade oss. Men istället för att åka in i den började vi göra cirklar, eftersom jag tagit tag på sidan. Jag kunde inte prcis gråta utan döfllabbade. Jag har även varit sjuk och har svårt att hålla mig när jag är kissnödig, utan måste snabbt till en toalett. Och där vi var fanns ingen toalett och jag blev såklart kissnödig av skrattet. Så när vi fått slut på snurrandet satte jag mig ner på marken och kissade i brallan! hahahhah..
Det pinsamma var ju att Lisa fick med allt på hennes mobil, till och med mitt kissande.

RAP




Jag lovar, det är inte jag som rapar! hahaha..

Tisdag

hmm.. tisdag, ja vad händer på tisdagar?
jo, jag och sara uppträder för de små lilla sexorna! :D Andra veckan i rad och vi ger inte upp. De skulle ändå bli så gråtfärdiga och förstörda om vi bara sket it! Sexorna bara älskar oss. hihi ^^
Dagens låt var "The Mighty Djungle". Jag gjorde akorden (skötte banden) och sara spelade på strängarna. Nästa veckas låt heter ''blinka lilla stjärna''. 
Som vanligt hörde vi jubel och applåder efter vårat uppträdande. Vi fick till och med höra '' vi kommer att sakna er så, när ni slutar på denna skola'' av micke frö! Fina ord som värmer hjärtat. Men det var inte bara det som hände idag! eller joo.. hahhaa.. kommer inte på vad jag gjort idag.

*tjingeling*

Top notch!

Så jävla kul klipp!
Finns på hur många bloggar som helst och nu på min med, hihi ^^

Hoppas ni får ett härligt skratt!



Den här är roligast!


ny design

fin, ny design va? :)  hoppas du tycker det. för jag är iallafall nöjd!

idagidagidag! -NAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna dag var en rolig dag. Den hade säkert kunnat bli som vilken vanlig tråkig tisdag som helst om jag inte hade en underbar vän som Sara. Allt började med att vi hade rast och vi kikade in i sexornas klassrum. Dom är så små! Jag kan inte tro att jag har varit så liten.. :')

Anyway, medans vi stod där och kikade fick vi syn på Ole, sexornas mentor och skolans pajas. Han satt där och låtsades lyssna på genomgången som hans kollega Micke höll (MER OM MICKE SEDAN!!!) men egentligen var han nog väldigt uttråkad. Så vi bestämde oss för att muntra upp lille Ole genom att låtsas prata med honom genom glasdörren. Han trodde först vi ville något på riktigt och kom och öppnade dörren och frågade vad det var. Då blev vi rädda och sprang därifrån. Ole gick då tillbaka till sin plats i klassrummet och när vi kom tillbaka till dörren och låtsaspratade med honom igen bara skrattade han och skakade uppgivet på huvudet. Vi fortsatte att prata men han ignorerade oss totalt. Då, plötsligt kom han springande med ilska i blicken och vi trodde seriöst att vi skulle bli dödade. Vi bad tyst en sista bön och sprang skrikande iväg mot lärarrummet! Han nöjde sig med att bara skrämmas(som tur var!) och ställde sig nu som vakt vid dörren, så vi kunde inte leka mer.. :(

MEN då ser vi Axel sitta och klinka på en gitarr och vi bestämmer oss för att ta den och köra Smoke on the water tillsammans! Jag skötte strängarna och Sara skötte banden. Micke (som hade NO-lektionen med sexorna) såg genast vår talang och bad oss uppträda för de små på de tre sista minuterna av deras lektion. Smöriga som vi är bestämde vi oss för att genomföra uppdraget.

Och där klev vi in. Till de små som tittade på oss stoooora åttoor. De var helt knäpptysta och en flicka började gråta när Sara sa BU! till henne. Skämt åsido. Men det skulle nog kunna hänt.
Iallfall så tog vi plats längst framme vid katedern och tog ton. Vi spelade väll i en sisådär tio sekunder men publiken gav stående ovationer. De älskade oss! Vi fick jubel och applåder som aldrig verkade tystna. Det var ett underbart ögonblick i våra liv. Det lovar jag er.

Så, efter att ha samlat lite respekt hos sexorna var det dags för mattelektion med übergylliga Micke Frö (tidigare nämnd Micke). Och vi var forfarande lite uppe i spel så han tyckte att vi var otrrrrroligt jobbiga för att vi sa "NAJ!" hela tiden. Vi svarade med NAJ på allt han sa och han verkade tycka det var väldigt irriterande. Det var det som var målet. Och så, när vi ska gå upp till våran mattelektion i trapporna (Micke går framför oss) sa vi NAJ, men Jag tyckte inte att detta räckte så jag tog våra händer och puttade på MICKES (Saras hand mot micke) urgulliga lilla rumpa. Hon blev väldigt upprörd och generad och sa:"Det var Jennifer!" till honom. Men han tycks inte tro henne då Jag sa (jag spelar bra!)"NAJ!". Han småskrattade lite för sig själv och mumlade något i stil med att vi är konstiga. Sen säger han: "Kan inte ni sitta själva utanför klassrummet på lektionen?". 
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA... Det var så kul...

Jag måste även tillägga att på lunchrasten började jag och Sara att öva (med hjälp av Axel) på en ny sång att köra på vårt gig imorgon, eller nästa vecka. Sara tror den hette: "The Mighty Djungle".

skrivet av sara, dock lite redigerad.

vädret

Måndag mo Molnigt
1°C
Måndag em Regn eller regnskurar
2°C
Måndag kv
 Regn eller regnskurar
1°C
Tisdag na
Snö
0°C
nordväst
2 m/s
nord
3 m/s
nordost
4 m/s
nordost
4 m/s
I dag: Temp 2°C, Nederbörd/timme: 0.0 mmSolupgång kl.07:29 07:29Solnedgång kl.15:3215:32
I morgon Onsdag Torsdag Fredag
Mulet1°C
Molnigt2°C
Molnigt-1°C
Mest klart1°C
nordost4 m/snord4 m/sväst5 m/sväst2 m/s


jag är en tjuv, snott från saradenrara.blogg.se's blogg ;) hihi ^^

 
Så här snygga är Sara och Jennifer i några knasiga glasögon.

Mika var jätte bra

mika var sjukt bra i verkligheten också. Vi dansade och sjöng längst fram vid scenen med Sophie och Maria. :) hela kvällen var skittrevlig!
När vi gick där ifrån kändes det som att mika drogat oss alla. Alla hoppade ifrån konserten med glada speg, sjungandes på hans glada låtar och ett léende på läpparna. :)
Det snöade då också, inte lika trevligt men det var faktist ganska mysigt att hoppa runt i snön glada för att mika sjungt för oss. hihi ^^

rädsla

rädsla är en sak man aldrig blir av med. eller kan man det?

Mika

imorgon så ska jag, Sara, Saras mamma Anna och min mamma gå på mikas konsert.
Vi ska först äta på en thailänsk restaurang som heter ''Sockenplans Thai Restaurang'', http://www.sockenplansthai.gastrogate.com/5/restaurang_detail/part/1/id/6183. hihi ^^
Sen så ska vi titta på mika. Jag lovar att det kommer bli jättekul, även fast jag bara kan fyra, fem låtar av han. :$






Pontiak

Du har väl sätt historien om den världsberömda Pontiak?
Jag har själv inte upplevt 80-talet, men förstår att det måste varit en skitkul tid av livet! Bara att höra Pontiaks texter gör mig sååååå glad!


Kanin-micke

Hela dagen för mig har varit som den är ibland, helt tokig. Jag har irriterat alla och skrattat åt allt! men men.. alla har varit emot mig hela dagen förutom när jag smittade det vidare på sara på våran sista lektion, matte.
Jag började asgarva av att jag tänkte min mattelärare, Micke med samma kanin öron på huvudet som Robert Gustafsson har i Nile Citys avsnitt Kuknästornet. När sara fick höra mina tankar började hon också att dö flabba. Och eftersom vi skrattade så mycket så fick vi sluta 10 minuter senare.
Men det var det värt! Ett skratt förlänger livet. Och ett skratt skulle nog alla få om dom kollade på Kuknästornet! skrattar lika mycket varje gång jag ser på den. Min favorit! hahahhah...


filmdags

image90image91
Nu ska jag se på maid in manhattan med Jennifer Lopez
Kärleken checkar in
image92

betyg :☺☺☺

Pellis=Pellets

hihihihihi...
image87  image89
Pelle?

4 november

hej svej! Jag kom precis hem ifrån en gråtande kväll på kyrkogården. Tände ett ljus i lycktan och grattade Pappa. Idag skulle han fyllt år. Saknar honom så, men det ända man kan göra är att hälsa på.
Hoppas alla haft en trevlig kväll!

image84  image86

rastlös

raaaaaaaaaaaaaaaastlöööööööööööööös! hihihi.. Den är den fjärde November och klockan är över fyra och det är mörk ute. Vad händer med denna vakra sommar? Vintern är här och den gillar vi inte.
Första snön kom ju igår. Det blev bara kallt och blött. fyyyyy var tråkigt det är. Okej, jag gillar vintern för att julen är där och stämningen blir mysigare men snön?!
Snön är bara ett täcken på att det är kallt ute och kyla är så mycket sämre än värme så man kan inte beskriva det. Det possitiva med snön är att det blir ljusare ute. Snö ska det bara vara veckan mellan Julafton och Nyårsafton... Okej, iallafall bara i December! och vad är det jag ser?! - SNÖ I NOVEMBER!
Trodde att vi var påväg ifrån istiden och inte till den. Suck!

När man inte har något annat att göra så är det alltid kul att ta kort i webbcam, fast korten blir ju inte alltid så snygga.. haha..

image83image80image81

Utmaning

Min vän Sara har valt att utmana mig: http://scharadenrara.blogg.se/

 Regler:
- Länka till den som utmanat dig.
- Berätta 7 sanningar om dig själv.
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
- Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


1) Jag har fobier som säger att jag måste ha gått förbi något innan någon går förbi mig.
2) Jag åker buss minst två gånger om dagen.
3) Jag lyssnar alltid på hög musik och sjunger högt när jag är ensam för att slippa räddslan.
4) Jag tar hem mina läxor i förtid för att det ska duktigt ut, men gör dom inte alltid.
5) Jag kollar på film varje dag när jag ska sova för annars är det svår att somna.
6) Jag skulle vilja vara jättevig och kunna dansa som en gud.
7) Jag önskar att jag vore rik och vacker.

Jag utmanar: http://perta.blogg.se/, http://ipapipa.blogg.se/, http://sanis.blogg.se/, http://scharadenrara.blogg.se/, http://ghalet.blogg.se/, http://soqhie.blogg.se/, http://andreac.blogg.se/.

filmdags

hejhej alla glada människor! :)
idag har jag varit i stan med Sara, Sophie och Lisa. Köpte inget förutom en jordgubbsglass med topping, med extra topping, på mcdonalds.
Jag klippte mig också, som vanligt på olof palmegatan på en drop in salong för en klippning på 120 kronor. Biligt och bra. Men denna gång blev det inte som jag hoppats på. Han drog och slet i mitt hår och lekte att han körde en moped med det. Helt psyko!
aja, färgade förensten håret mörkbrunt igår.

När vi skulle åka hem från stan så satte vi oss på tunnelbanan mot Ropsten istället för den mot Mörby och kom inte på det förän vi var framme vid Ropsten. SUCK! ingen utav oss hade någonsin varit där och därför fick vi panik. Men hem kom vi med samma tunnelbada som vände och så böt vi tunnelbana vid Östermalmstorg till Mörby istället.

Senare hemma hos Lisa åt vi god mat. Det blev kyckling med potatisgratäng. Efter maten så spelade vi texas hold em. Jag vann och avslutade spelet med en strait flash. Alltid lika uppmuntrande och härligt!

När klockan var närmare ett gick vi hem till mig och satte oss som vanligt framför datorn. Klockan tio i tre kommer Lisa på hur sugen hon är på att se på film. Och inte vilken film som helst utan Hook. (Peter Pan otäcknad på engelska) Nu har hon sett på den i 23 minuter och jag har blivit väldigt inne i filmen jag med, så jag tror jag tänker stänga ner allt och se på den.

image77

betyg :☺☺☺

nypressad apelsinjuice

Nu är jag jättesugen på nypressad apelsinjuice.
Men varken apelsiner eller någon juice har jag hemma. Och till affären orkar jag inte gå. Vad ska jag göra?

image76

gbg

hejhej, :)
igår kom jag och sara hem från gbg. vi har varit där och hälsat på hos min mormor. Vi har bowlat, kollat på bio, schoppat och varit på hennes jobb. Hon jobbar på dagis.
Ska gå och äta nu, och kommer inte på så mycket att skriva om göteborg. men några bilder hinner jag sätta in..

    

   

1. Sara inne på femman
2. Jag i hallen
3. Sara, på väg hem
4. Jag skjutsar Matilda
5. Jag, på väg hem
6. Sara i gbg
7. Mitt och Saras snygga legotomt
8. Mina fina potatisbullar
9. Sara gungar Liam

inte så långt som man tror..


RSS 2.0