filmdags

hihi, tyckte mitt filmval passade dagen. Vi kollade ju på dinosaurier idag.. Just därför valde jag att se på Disneys Dinosaurier. Den passar faktist in på hela veckan då Sara har gått runt och sagt att hon liknar Aladar, huvudrollen i filmen (en dinosaurier då).
 
Filmen utspelar sig för 65 miljoner år sedan. Vi får följa äventyren för en dinosaurie vid namn Aladar som lever separerad från sina egna ras på en ö med en stam med lemurer. När en förödande meteor störtar rakt ner i deras värld blir det kaos. Aladar och hans lemupolare flyr till fastlandet och förenar sig med ett gäng andra dinosaurier som letar efter säkerhet. De får möta många hinder på sin resa när de t.ex. måste korsa en öken, helt utan vatten, samtidigt som de försöker springa ifrån en grupp med blodtörstiga rovdjur.

Aladar får det inte för lätt. Han hamnar I konflikt med Kron, den stela gruppledaren och hans löjtnant Bruton. Med hjälp av Krons syster Neera visar Aladar att samarbete och medkänsla är den bästa vägen till överlevnad i en förändrande värld.
betyg :☺☺☺

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0