Katten

Idag har jag varit i skolan på dagen, ända till klockan 3. Klockan 7 minute över 3 tog jag bussen hem till mej med Jannica. När vi var hemma ringde vi Amanda för att säga att vi var hemma hos mej för att hon skulle vara med oss. Så fort som på en kvart var vi hemma hos Jannica och åt lite toast. Jannicas hund Ida fyller nämligen år idag så vi grattade henne också. :D
När vi hade ätot klart cyklade vi hem till Amanda på Jannicas cykel. När vi var framme så hjälpte vi Amanda med att sälja hennes Majblommor. Vi sålde för ungefär 550 kronor. Folk tyckte synd om oss som sålde majblommor i regnet och i haglet. När vi kommit in var klockan redan 7 då vi åt och spelade dataspel. När klockan slagit 8 var Amanda tvungen att gå hem.
Sen bestämde vi att Jannica skulle sova över hos mej. Så vi gick hem och hämtade hennes saker. På vägen hem såg vi en svart liten katt som vi klappade. Katten var blöt och mjauade såå sött!
Katten så ungefär ut så är, bara att den inte hade något halsband. Det var det som var felet:

image9

När vi klappat katten och skulle gå där ifrån följde den efter oss. Enda hem till oss kom den. Så jag och Jannica gav den lite kycklig och klappade den.
Efter några minuter sade min syster att hon skulle ta bussen till sin pojkvän så vi följde med henne till bussen. Även katten. På vägen hem från busstationen försökte vi bli av med katten så vi inte skulle få ännu mer skuldkänslor. Vi droppade katten med tårar i ögonen och dåligt samvete vid vägen vid hamarbackskolan.
Senad gick vi raka vägen hem. Så nu sitter vi här hemma hos mej och ska snart gå coh göra våran engelskläxa.
Men nu ska vi gå. Hade så bra. image10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0