Rosa nagellack

Idag har jag varit inne i stan med mami och mormor. Först satte vi oss på kaféet "kófi" och tog en varsin luchtallrik. Jag åt kycklingfilé med potatisflyftor. Efter lunchen gick vi till Centralen där vi lämnade mormor på tåget till Göteborg.
När sedan jag och mamma var själva i stan, shoppade vi lite. Jag köpte ett par höga, vita shorts från Vila och en orange, vit tunika från Zara.

Tog kort med min mobil idag, på klockan och hur varmt det var. Tyvärr så kan jag inte lägga in bilderna, för jag har ingen sladd till datorn från mobilen. Jag har nämligen fått Saras gamla mobil. En Sony Ericsson w880i tror jag den heter :) hihi. Men det var iallafall:

22 grader klockan 11:22
24 grader klockan 11:26
27 grader klockan 11:36
30 grader klockan 15:40


Själv tycker jag att det låter kanonskönt, och det var det!
Imorgon ska det också vara 30 grader. Då ska jag åka till Gröna Lund, så det ska bli trevligt. Nu sa jag nog kolla på tävä. Vi hörs!
ching

För hon har tagit studenten!

Grattis säger jag till min syster som tog studenten igår.
Efter utspringet, åkte vi flak. Sedan åkte vi direkt hem för att duscha, innan all släkt och vänner skulle komma, till mottagningen.
image599image600

Kusinens studentmottagning

Idag har jag varit på studentmottagning. Min kusin Ludvig tog studenten. Imorgon är det min systers tur. Som tur är, så har jag inte någon vanlig dag i skolan imorgon. Jag ska stå i Täby och samla in pengar till "rädda mammorna". Därför tar det bara tio minuter att gå till Tibble (där studentutsläppet är).  Hon har utsläpp (eller heter det inte så?) klockan ett. Så jag får gå lite innan vi slutar skolan.
Vad kan man ge till någon som tar studenten? Det är så otroligt svårt!

Fannys headers

Jag hjälpte fanny idag med att göra hennes header. Hon tyckte inte om bilderna på den förra jag gjorde. Vilken tycker du är bäst?
image597
Den förra
image598
Den nya

Dagens bild

image596

Dagens outfit

image593idag har det varit så varmt så att man kunde slippa strumpbyxorna och sikta på att få brunare ben istället. Solen har skinit varmt hela dagen idag.

idag har jag haft på mig detta:
kofta från bik bok
klänning från gina
skor från skopunkten
image594

image595

konsert på tibble

igår var jag på tibbles musikaleres sista uppvisning där de skulle sjunga en sololåt var. Det var kul att se dem, men inte att känna att detta var den sista gången.

morsdag

image592Imorse vaknade jag upp hemma hos Sara. Innan jag ens hade hunnit säga "luffininggongbong", så hade Sara skjutsat hem mig. Hemma gick jag in till vardagsrummet, där mammsen låg, med frukost på en bricka och en present i handen. Presenten var en vit blus med lila blommor på, jättesöt.
Klockan halv elva, I think, kom Sari och hennes papi och hämtade mig. Vi tog bilen till stan där vi tog en brunch på donken. Andra stoppet var tekniska muséet där vi såg på cino4 bion. Det är en 4D-bio. Vi såg på en film som handlade om trolleri och vetenskap, intressant.
Efter en mellanlandning hemma, åkte vi till Infra City för att se om mobilen som Sara vill ha fanns där. Men det gjorde den inte. 
När jag kom hem klädde jag på mig andra kläder, snabbt. Vi i famlijen åkte sedan iväg och åt på restaurang i Norrtälje. Jag åt kycklingwoooook. Till efterrätt åt jag glass med jordgubbar hemma hos farmor. Super gott!
Nu ska jag platta håret. Vi hörs!

ching


Busted!

Ja, jag bloggar ju för att det är en hobby. Jag gör det för att jag tycker att det är kul. Det är däremot inte lika kul att få elaka kommentarer. Men nu är det ju så att blogg.se visar ip-nummerna på alla kommentarer. Därför har jag fått veta att det är en av mina vänner som skrivit elaka kommentarer. Du vet säkert vem du är och jag hoppas du tänker säga förlåt!

God natt sverige!

Tack gode GUD, för att du är med oss!

i morse gick jag upp vid tio-halv elva och klädde på mig fotbollskläderna. Drygt en timme senare kom Anna och Sara förbi, och hämtade upp mig. Klockan halv tolv var det samling på IP där vi tog lagfoto för fotbollen.
Lite senare på dagen tog jag och Sara tåget till täby för att köpa morsdagspresenter. När vi sedan åkte hem tog vi tåget till Vallentuna station och därifrån bussen till Sara. När vi var hemma hos Sara kom hon på att vi inte hade påsen med våra morsdagspresenter. Fort som fan tog jag och Sara moppen till centrum för att se om den var där. Och det var den! Alldeles ensam satt den där på bänken och väntade på oss.
Jag och Sara lämnade centrum, på moppen, med ett glatt skrik på vallentunas vägar.

Senare på dagen, runt halv åtta åkte vi till VåningEtt och åt middag. Jag beställde in en tallrik med pasta, kyckling och räkor. Sjukt stor, sjukt god! Det var så mycket så att jag inte kunde äta upp allt, utan fick ta med mig hem en doggibag.

Efter restaurangen tog vi moppen hem, och sedan gick vi till Maria och kollade på melodifestivalen. De som var där var Maria (såklart), Elin, Sophie, Andrea, Sara och jag. Vi hade sååå kulit ikväll.
Jag måste säga att låten som vann sög!!!!!!!! Men vi dog av skratt när vi såg den blonda skidskoåkaren med hockeyfrilla. hahhahahha

YMCA

image588image589image590image591

Dagens outfit

image587
kofta är Saras och den är köpt i Kina
Gula linnet är från gina
Blommiga linnet är också från gina
skor från Wedins barnavdelning (strl 34 hahahhaha)

idagidagidag

Skoldagen idag gick fort, trots att det är en långdag på fredagar. Vi började klockan tjugo över åtta med lästid och Engelska. Efter det tog vi bussen till hjälmstaskolan och hade Musik. Då bestämde jag och Nike att vi ska sjunga på skolavslutningen. Efter Musiken gick vi til Idrotten som okcså är på hjälmstaskolan. På den lektionen var jag inte med på, jag har haft så otroligt ont i ryggen hela dagen idag, och då passade det inte så bra att gå ut och springa.
Efter att Idrottslektionen var slut fick jag skjuts av Micke, läraren, till skolan tillsammans med Lina som heller inte var med på idrotten. Då var det lunch, ris med köttgryta. På lunchrasten satt jag, Melica och Madde ute på en bänk i den härliga solen.
När rasten var slut började spanskan och därefter slöjden, som var den sista lektionen. Eftersom att jag blev klar förra gången med min kjol, så började jag idag att göra en så'n dära hårgrej som de hade på 60-talet. Fungerar ungefär som ett hårnät (men är mycket sötare) runt bullen på skallen, hahaha.

image586Efter skolan gick jag, Madde och Melica till ica och köpte oss en varsin glass. Jag köpte en Cornetto Jordgubb, Melica en Strawberry White och Madeleine en Daim. Vi satte oss över tunneln utanför skolan.
Madde och Melica slängde ner en varsin peng för att se om någon tog upp dem. Ingen tog Maddes, men det var en liten flicka som plockade upp Melicas.

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska anlända till mitt hus med moppen.
vi hörs!


 

ching


God natt

Jag har precis plattat håret och tagit på mig pjamas, ska sova snart. Jag har tidigare ikväll kollat på musikalfilmen "Rent", som är så bra! Nu ska jag nog ta lite medicin, för jag har så'n otrolig ryggverk.

ching


Pinsamt Jennifer!

När jag går hem från bussen varje dag, går jag förbi en skola. Idag var det en massa killar, som går i nian i den skolan, utanför. De satt på sina moppar och kollade åt mitt håll när jag kom. Såklart, of course, naturalmente, så kollade jag på dom också. Då gick jag rätt in i ett träd (inte så stort) men *pang* sa det. Och killarna började att skratta. Det var pinsamt må jag säga!


Stadsvandring med klassen

idag har vi varit inne i stan med klassen och stadsvandrat. Vi hade så'n tur med vädret, måste jag säga. Solen skren och det var inte ett moln på himmelen.
Det vi gjorde på våran var att gå runt i stan (med karta) i olika grupper och svara på frågor. Vi började med vår vandring vid slussen och avslutade den på ett berg högt uppe, där man såg Stockholms södra och östra del! På berget åt vi lunch. Altid när jag ska åka iväg någonstans så glömmer jag något, denna gång var det besticken. Men med ett leende på läpparna och en MER apelsin i handen så fick jag tag i en gaffel. (Bilder från dagen kommer senare, för de har Sara.) 
Nu sitter jag i mitt rum och ska snart gå och ta mig ett glas iskallt vatten för att släcka törsten. Senare idag har vi fotbollsträning på Bällstaberg (konstgräs), det blir härligt. Vi hörs!
ching

Världen går under

Jag och Sara hade tur som fick sitta brevid varandra i klassrummet och vara med varandra på SO:n. Imorgon ska vi åka till stan med klassen, då hamnade jag och Sara i samma grupp igen! Jag är helt farsinerad över vilka snälla lärare vi har!
MEN (det kommer alltid ett men) Emma är i våran gruppppppppp! FATTTAAA EMMA! Hur ska vi klara detta? Hela dagen idag har hon bara suttit och glott på mig! Vill verkligen inte ha henne i min grupp. Får se hur det kommer att gå imorgon..

Läs om en utav alla elaka saker som hoppar ur Emmas mun, här!

halva delen av mig tillhör Brasilien

image585
jag är rätt nöjd med att jag är halvsvensk och halvbrasiliansk. För när vi åker till Brailien finns det en storm rolig och mysig släkt där, det är inte alla som har det!
Felet med att vara halvbrasiliansk och bo i sverige är väl att jag sticker ut lite med mitt mörka hår och mina utlänska drag. Men det är sån't man får stå ut med.
Jag är glad för att jag är jag!

H som är Högklackat

Kollade på Scoretts hemsida och hittade några fina skor som jag inte skulle tacka nej till.
image584image580
image581image582

Dagens bild

image579

Desperate housewives

image578Klockan nio ikväll är det Desperate Housewives!!!!!!!!!!!!!!! Är typ överlycklig?! Idag har jag bara tagit det lugnt, badat, fixat naglarna och glott i en tvruta.

I kvällens avsnitt har det gått två veckor sedan tornadon. Mike är fortfarande på rehabilitering. Fru Delfino får besök av sin kusin Tim. Bree vill flytta in i sitt hus igen. Gabrielle får reda på att Carlos blivit blind. Katherine misslyckas med att hålla sina hemligheter från kvinnorna på Wisteria Lane. Ett överraskande bröllop bär på några hemligheter.
image577

Filmdags

Jag och Sara har suttit och skrivit av vårat arbete i SO:n på datorn. (riktiga plugggisar) Sen har vi ätit gong bau med Saris papi, och snackat massa skit, som man inte ska göra.
Nu har Juggis, eller 3G som vi kallar honom, laddat ner en film som vi ska kolla på, nämligen What happens in Vegas. Så det blir kvällensfilm, jag ska sova här hos familjen Edström.

image576

Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de gått och gift sig. När de talar ut inser de att de inte tål varandra men i samma veva råkar de vinna jackpoten på en enarmad bandit. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och samtidigt få pengarna för sig själva.

G som är Glass

Jag och Sara har idag varit på en liten promenad. Då börjde det såklart att regna! Därför fick jag och Sara sätta oss under en gran och äta vår frukt som vi hade med oss, banan och äpple. Under granen blev det inte bara "fruktfika" utan även en del grimarser. Look at our walk:

image566image568image570image567image572image574image573image571image575


Idag på mellisrasten har jag och Sara ätit jordgubbsglass och legat på en gräsmatta med solen i ryggen. Dagen idag har varit så chill (inget ord jag använder i vanliga fall). Nu ska jag och Sara göra lite SO-arbete.

ching


Dagens outfit

image563  image564
image565

Jag älskar min gitarr med fjärilar på

image559image560image561image562


Studentskiva och annat

Det var ju då jag som tog hand om kameran igår, så det blev inga kort på mig. Synd att jag inte kan visa vad jag hade på mig. Men om jag någon dag känner mig för att klä ut mig till Super Mario så får jag väl ta en bild.
Vi hade iallafall skitkul igår, så länge det varade. Det gick så fort så.. Vi sjöng och körde ramsor. Men det var pinsamt när alla systrar skulle ställa sig upp och köra Lambo. Vi skulle dricka upp allt i glaset under tiden som de andra sjöng en låt. När de var klara skulle glaset vara tomt och vi skulle sjunga solo (alla systar samtidigt), hihi. Vi vände glaset upp och ner för att visa att glaset var tomt. Men jag som precis hade beställt en ny dricka fick alla isbiltar i håret.
Vi, Isabelles släkt och vänner, sjöng en låt som jag och mamma har gjort. Den var inte så bra och inte så lång, men den dög. Vi är inte så långa vi heller!
Den gick så här: (med bää bää vita lamms melodi)

Bell Bell, lilla Bell
Nu har du blivit stor
ja ja, kära mor
ge mig höga skor.

Studier hit och dit
Vilket jäkla slit

Nu tar hon studenten
och blir en stor elit!

Efter klockan tio var vi som är under arton tvugna att lämna lokalen och ta bussen hem. Jag var inte hemma förän tio i tolv. Då fick jag springa hem och hämta blommorna jag köpt till Linnea, som jag skulle fira på tolvslaget. Sara kom och hämtade mig på moppen hemma och vi var vid norrgåren, där vi skulle grilla, klockan 23.59. Klockan tolv sjöng alla högt till Linnea. Så fort vi var klara attakerade alla henne och kastade upp henne. En bra start på sitt liv som femtonåring!
Sedan gick allt så fort så tillslut satt jag i min soffa och kollade på film med min bror.

Min bror fyller också år idag. Han fyller sjutton. Mamma håller på att laga mat till alla gäster, som kommer klockan fem, och Isabelle en kladdkaka.
Vi var och handlade ägg tidigare idag. Min syster har nu öppnat fem, och tre av dom äggen har varit tvillingägg. Hur sjukt är inte det?
Ska städa mitt rum nu. Vi hörs!

ching

idagidagidag

Redan fredag, snart helg. Bara fyra vekor kvar i skolan, bara två "jobb veckor". Det är sååå härligt. Snart sommarlov! Men det är lite konstigt att föreställa sig det när man tittar ut från fönstret och tror att det är höst. Det bara regnar och regnar.
ikväll ska jag vara utklädd till Super Mario. Jag har den perfekta outfiten. Lägger in en bild på hur jag ser ut innan jag åker ikväll.
Nu på morgonen ska jag ha engelska prov, det känns inte så bra för jag mår inte sådär fullt okej just nu. Men jag ska göra mitt bästa. Engelskan på morgonen är det enda jobbiga idag.

Skoldagen ser ut så här:
Engelska (prov)
Mellis
Musik
Idrott
Lunch
Spanska
Slöjd
ching

F som är Fanta

Jag köpte en gitarr igår, men jag kan inte stämma den. Någon som kan hjälpa mig?

filmdags

hihi, tyckte mitt filmval passade dagen. Vi kollade ju på dinosaurier idag.. Just därför valde jag att se på Disneys Dinosaurier. Den passar faktist in på hela veckan då Sara har gått runt och sagt att hon liknar Aladar, huvudrollen i filmen (en dinosaurier då).
 
Filmen utspelar sig för 65 miljoner år sedan. Vi får följa äventyren för en dinosaurie vid namn Aladar som lever separerad från sina egna ras på en ö med en stam med lemurer. När en förödande meteor störtar rakt ner i deras värld blir det kaos. Aladar och hans lemupolare flyr till fastlandet och förenar sig med ett gäng andra dinosaurier som letar efter säkerhet. De får möta många hinder på sin resa när de t.ex. måste korsa en öken, helt utan vatten, samtidigt som de försöker springa ifrån en grupp med blodtörstiga rovdjur.

Aladar får det inte för lätt. Han hamnar I konflikt med Kron, den stela gruppledaren och hans löjtnant Bruton. Med hjälp av Krons syster Neera visar Aladar att samarbete och medkänsla är den bästa vägen till överlevnad i en förändrande värld.
betyg :☺☺☺

Naturhistoriska riksmuseet

idag tog jag tåget som gick 09.16 (sex minuter försenat) från vallentuna centrum till universitetet. Där gick jag av tillsammans med min skola. Från tågstationen vandrade vi till Naturhistoriska Riksmuseet.
Vi gick en utställning där som handlade om människor och dinosaurier och svarade på "1. X. 2. -frågor". Efter vi gjort det satte vi oss och åt matsäck.
När vi var mätta och belåtna så kollade vi på filmen "Dinosaurier" på Cosmonova. Den var väl helt okej, lite obehaglig men dåligt animerat på dinosaurierna.
image557image556
(foton:Jen)
När vi slutade var klockan runt ett och jag och Sara åkte in till stan. Inne i stan hittade jag en present till min moster som fyllt år, nämligen en sjal. En vit, lila, silvrig sjal.
När vi kommit hem från stan hade vi fotbollsträning. Nu sitter jag här hemma med håret uppsatt i en torban och mjukiskläder på mig. Ska precis kolla om jag hittar någon film att kolla på. Vi ses!
ching

Desperate housewives

image555Varje tisdag är det något bra på tv, nämligen Desperate housewives!!!!!!!!!!!!! min älsklingsserie.
Dagens avsnitt var inte så roligt tycker jag, det var mest dystert och det hände inte så mycket.
I dagens avsnitt begravde Gabrielle sin man och fick reda på en förödande sanning om hans testamente. Lynette fick veta vad som hänt hennes familj och Idas aska strödes över en baseboll-plan. Katherine fick reda på att någon känner till hennes mörkaste hemlighet. Carlos fick en riktig fysisk utmaning. Bree flyttade in hos Susan.

Det som gjorde mig mest "OH NEJ" var Carlos fyskiska utmaning, men jag förstod det innan de sa det. Carlos är blind!
image554

Hängselbyxor sökes

Super Mario, Super Mario, Super Mario. Han klär sig ju i ett par hängselbyxor, en röd tröja och en röd hatt. Men felet är att jag inte hittar några hängselbyxor. Har du några som jag kan låna?
Om jag inte hittar några, vem ska jag då vara?

E som är elefant

Direkt från Saras ordenador :)
Hej, nu sitter jag här i Saras cuarto och ska bygga una casa av katronger och annat. Idag har jag varit en la escuela och lärt mig rädda liv. Körde la primera-hjälpen på MiniAnne och kollade på peliculas. La dia idag har varit rätt facil och lungt. Men nu har jag otroligt ont i min estomago, för jag har nämligen ätit leche, som jag inte ens tål. aja, ahora ska vi börja med la casa.
Besito

grillkväll

image550image551
igår var jag med Agnes, Lisa, Sophie, Sara, Elin, Jannica, Amanda och Linnea i norrgården och grillade. Vi grillade marchmellows och korv. Det var skitmysigt. Tack för kvällen, tjejer!
image552image553

D som är diskmedel

idag har det varit en väldigt mysig dag i skolan och hemma, hihi. I skolan spelade vi brännboll på idrotten, sjöng på spanskan och åt ute på lunchen. Och hemma så har jag och Sara myst i solen, ätit jordgubbar och lekt med bubblor.
image533image534image536image548image545image538image539image540image541image542image543image544image546image547

Dagens bild

image532

Bubblan

image525
image527
image528
image526
image529
image531

C som är cykel

tjolahoppsansa!
idag på mattelektionen höll jag och sara på att fnittra ihjäl oss. Inte bara det, utan vi störde och irriterade folk. Jannica var en utav de som blev sura. Då viskade sara "dampunge" till mig. Och ibland är jag så konstig att jag stavar orden i huvudet. Och när jag stavade denna gång så stavade jag fel. Jag stavade "D A M P U N G" och började därför asflabba. Sara kollade på mig och fågade varför. Då sa jag att jag hade stavat till dam-pung. hahah..
image524
(foto: jen)

Dagens smycken

image522image523
Ett elefanthalsband som jag fick av sophie när jag fyllde år, från indiska.
Ett par snäckörhängen som ser ut som löv, jag fick dom är Sara när hon hade varit i Kina.

En söt kjol

Du hittar den på nelly.com, kommer från Fornarina.

Klicka här för en större bild på Creme Flower Skirtimage4705

B som är Båt

hej hopp! idag har jag varit i skolan. Skoldagen började med en idrottslektion på hjälmsta då vi spelade fotboll.
Nu sitter jag här hemma och funderar om jag ska börja kolla på min läxa eller om jag ska ta och ringa Dag. Tror jag ska gå hem till honom ikväll, iallafall träffa honom. Jag har precis ätit en stor tallrik med makaroner och fiskpinnar.
Sade jag att jag har kommit på vem jag ska vara utklädd till på min systers studentskiva? Temat är superhjältar och jag ska vara Super mario! Men jag får väl lov att kalla mig själv Super maria, hihi. Bästa jag kunde komma på. Alla andra superhjältinnor är så lättklädda. Så super maria blir nog bra!

ching


Dagens

Dagens humör: Lite nedåt, men på kvällen gick det upp
Dagens mående: Helt okej, trött mest hela dagen
Dagens borde: Skriva krönikan på datan och göra spanskaläxan
Dagens frisyr: En tofs där bak
Dagens smink: De gammla vanliga
Dagens klädsel: Ett par leggings, ett linne, en tunika och en tjocktröja
Dagens planer: Fotbollsträning och Desperate som jag höll på att glömma! :O
Dagens materiella vill ha: Ett bra läshuvud och en glass med jordgubbar
Dagens längtan: Isabelles studentskiva som är nästa vecka, och min brors födelsedag. Undra varför..
Dagens fundering: Varför jag inte tål salt
Dagens beroende: Mat, som alltid
Dagens låt: Love in this club med Beyonce och Uscher

Dagens superhjälte: ANDY

Desperate housewives

image521juste, är jag dum i huvudet idag? Andy påminde mig om att inte glömma mitt älsklings program som är idag. Hur kunde jag glömma?
Förra veckan såg jag inte det. Finns det någon som vet vad som hände då? Detta avsnitt får jag inte missa, jag tror att det kan vara ett utav de hemskaste avsnitten av Desperate housewives.
I avsvnittet idag börjar dagen lugnt men sorgset då Gabrielle meddelar att hon ska lämna Wisteria Lane. En tornado är på väg mot området och alla förbereder sig för det värsta. Någon förlorar en äkta man och nya vänskaper knyts när tornadon drar över det idylliska området.
image520

A som är apelsin

Idag har det varit en helt vanlig tisdag. Vakna, skolan, hem, äta, snart ska jag spela fotboll, göra läxorna och sist lägga mig.
I skolan idag började vi på ett nytt kapitel i matten (mer ekvationer) och ett stockholmstema på SO:n. I SO-gruppen kom jag tillsammans med Sara och Filip, vilket jag blev riktigt nöjd över. Jag fick också sitta brevid Sara när Ulla (vår mentor och rektor) bestämde platser.
När jag kom hem idag tog jag en skål med fil och flingor med jordgubbar i. Och nu till "efterrätt" en kokostopp, muuummms.
Fotboll ikväll på flygfältet, känner mig inte direkt taggad, men klart jag går.
image519
känner verkligen hur tråkig min blogg är, lider med dig som läser den!
ching

R som är turkos

Christoffer är sugen på en donut och Sara på en häst


Guldtelefon

idag har jag varit i stan med Sophie och Lisa. Vi köpte inte någonting förutom lite mat på donken, som vanligt. Men vi hade trevligt ändå.
På kvällen har jag kollat på Kopps tillsammans med Sophie och Johan, den är såå kul. hihi
nu ska jag leka vidare. PUSSSSSSSSSSSSS

Dagens bilder, dagens utseende

image515 image516
image517


Misstänkt dubbel-mord i Vallentuna

 
Foto: DAVID NANNINI NILSSON

En person gripen Två män påträffades döda i Vallentuna norr om Stockholm på lördagsförmiddagen.

Kropparna låg vid ingången till en industrilokal.

Polisen har gripit en person misstänkt för morden.

De två personerna hittades strax efter klockan 11 på lördagsförmiddagen. Kropparna upptäcktes när en person hittade blodspår vid ingången till en lokal som ligger i ett industriområde i Vallentuna.

- En man i 35-årsåldern kunde gripas inne i lokalen och utanför hämtades en annan man in till förhör, säger Ann-Charlotte Wejnäs vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Polisen håller under lördagseftermiddagen förhör med den gripne.

- Efter förhören kommer en jouråklagare besluta om mannen ska anhållas, säger Ann-Carlotte Wejnäs.

Blodspår

Polisen ville på lördagseftermiddagen inte gå ut med några uppgifter om i vilket skick kropparna hittades. Men enligt Wejnäs ska det ha varit mycket blod intill industrilokalen där de låg.

- Mina kollegor har berättat att det var en hel del blod vid brottsplatsen.

Kropparna har fortfarande inte identifierats.

Polisen har inlett en förundersökning och utgår i nuläget från att det här kan röra sig om ett dubbelmord.

Polisen har spärrat av området kring brottsplatsen och en brottsplatsundersökning har inletts. Även en rättsläkare är på plats.

När teknikerna är klara på platsen kommer kropparna att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att dödsorsaken ska kunna fastställas.

- Det är än så länge oklart hur männen har bragts om livet, säger Ann-Charlotte Wejnäs.
 


Tänk på allt du gör!

hej hopp!
idag har jag spelat fotbollsmatch, ätit makaroner och köttfärsås, kollat på tv, vikt kläder, åkt bil, pratat i telefon, duschat, ätit ris med kött, lyssnat på musik, sovit, kramat någon, sminkat mig, druckit äppeljuice, kollat min email, gått på toaletten, suttit vid datorn, ätit potatisbullar, varit inomhus, nästan gråtit, fått ett mail, kollat på film, städat mitt rum, lyssnat på radio, skickat sms, fått sms, pussat någon, gjort en armhävning, ringt någon, druckit cola, bäddat min säng, skrattat, varit utomhus, kollat mig i spegeln, sjungit, läst något ord, skrivit i bloggen, hittat pengar, tagit på mig mina linser och gått upp till Vallentunas idrottsplats.
okej, nu kanske det blev lite mycket. hihi. Men tänk på att det här är en väldigt liten del av allt jag har gjort idag!

Just nu gör jag allt detta:
sitter i en morgonrock, tar bort håret från ansiktet, skriver på ett svart tangentbord, kollar på min rosa mobil, håller handen på data musen, har håret uppsatt i en torban, andas, tittar hej vilt och tänker som satan.
Och kom ihåg att detta är en väldigt liten del av allt jag gör just nu!

image514
En liten bild. Den är inte tagen idag, men det är Toluse och Jannica på den :)

ching


Valborg 2008

Frågan är "Vad är det för håla vi bor i?"
Som varje år på valborg, regnade det. Så jag gick fram till brasan och värmde mig lite. Då gick det förbi ett tåg med fjortisar, två mega töntiga killar som läspade och tre fulla killar som höll på att ramla in i elden. Det är ju sjukt att det inte finns vanliga människor!
Så Gustavsudde, där jag höll till igår, var inte så lyckad. Men vi hade trevligt ändå. Några bilder:

image507
jag och sari innan regnet kom
image508
Vi stötte på Axel och Axel
image509
Regnet har nu kommit och på bilden ser du Andrea, jag, Maria och Sophie
image510
Sara och majbrasan
image511
Mys
image512
Fyverkerierna kom bakom brasan
image513
Christoffer, linslusen. De andra är Lisa, Johan och Sophie som är tråkiga!

RSS 2.0