konfirmation

Förra året utbildade jag mig till konfirmationsledare och fick en plats som ledare på sommarläger 3 i sommar. Då åker vi till en ungdomsgård i Småland som heter Gransnäs, där är det helt underbart. Var själv på konfirmandläger där för två år sedan, och sen har jag varit där på kickoffer.
I torsdags var första träffen men konfirmanderna, och idag hade vi bibelutdelning på högmässan imorse. Ser framemot sommaren!

Överraskningen är...

................. EN ORM!
Det blir en kungspython, men jag har ingen bild på den. Jag var på reptilmässa med melica igår. Jag får min orm om ungefär två veckor.







Jag vet att mami läser min blogg och att hon kommer att veta det nu, hihihih. men hon kan inte stoppa mig nu, för jag har redan köpt en värmedyna och "beställt" en orm.
PUSS!


Tror du att intressen kan vara genetiska?

Kusinen 2 år

här kommer några bilder ifrån i fredags :)



Överraskning

Idag har jag varit hemma hos min kusin som fyllde två år, fick massa god mat så att jag knappt kunde ställa mig upp från stolen. hihi. Bilder under kvällen kommer upp imorgon.
Senare under kvällen åkte jag hem till min pojkvän och umgicks. Nu sitter jag i mel's säng. Vi ska snart sussa, för klockan halv nio ska vi hoppa upp för imorgon ska vi åka till Solna och gå på en djurmässa. Jag ska nämligen köpa ett djur. Vilket djur det är avslöjar jag imorgon. Kan du gissa?


Mamma vet inte om, hon är i Åre med jobbet. Blir en rolig överraskning. hihihiihiiii

En morgon i januari

För fyra år sedan var jag i Thailand på solsemester. Hotellet jag bodde på var nybyggt och inte helt klart, poolen hade därmed inget klor i sig. När jag badade i poolen blev jag biten av en stor grå larv med massa ben. Den larven sprutade in gift i mig (i min fot) som syns utanpå. Giftet börjar sakta sprida sig så jag gick till doktorn för några veckor sedan och såg till att träffa någon som vet någonting om detta. Idag ska jag till hudvårdskliniken, jag hoppas det går bra. Bara jag slipper amputera bort foten så är det lugnt. haha! Ha en bra dag! Puss 

jag vill skrika in våren

Igår fyllde Melicas bror Sam femton år. Vi firade honom med tårta och kladdiskaka, MUMS! Sov hemma hos Mel sedan, vi somnade till 27 Dresses. Idag i skolan har jag jobbat hårt, men det har varit jobbigt att titta på saker så jag har försökt att blunda så ofta jag kunnat. Hade glasögon hela dagen igår, men hade tänkt att använda linser idag. När jag öppnade linsetuiet så fanns det bara en lins där imorse så jag ringde mamma. Hon sa att mina linser var slut men att hon hittade en lins med en sämre styrka.. Jag var desperat så jag tog den. När jag kom hem mådde jag dåligt så jag gick och la mig. Sov i två timmar.
Jag har inte så mycket mer att säga än att jag vill att det ska bli sommar nu. Om det inte är lite vår inom en månad, flyttar jag ifrån det här kalla, mörka landet.

klick klick klick


fira fira fira

igår var jag på 3D-bio. Tittade på Det regnar köttbullar, den var superkul. Åt på Jensens Bøfhus gjorde jag också. Och avslutade kvällen i stan på ett fik på drottninggatan. Sedan åkte jag hem till Robert.
Idag är det en alldeles speciell dag! Jag fyller nämligen sextusen dagar idag och det ska jag fira med pizza och film med mina vänner. Låter inte det toppen? Det är inte varje dag man fyller det! hihi

hei bebi

Förra helgen var en rolig helg. Jag var i Danderyd och firade Lydias pojkvän som fyllde nitton år. Sedan åkte jag hem och sov hos Lydia.
Veckan har gått otroligt fort. Har inte hunnit med det jag skulle egentligten, men det har gått bra ändå. Nu är det fredag igen och mindre än en vecka tills jag ska träffa mina konfirmander. Kommer bli super!
Här är några gulliga tjejer från i Lördags;



Jag blev full på min coca cola



I ♥ min klass

Hej detta är min klass; de är som de är. Och det är just därför jag gillar dem.
Någon frågade idag varför min klass är som den är, och då svarade en liten söt flicka "det är bara för att de alla är dem själva".




vita skogar

Nu sitter jag i mels lya och gör inget speciellt. Har haft en rätt skön vecka i skolan, imorgon är det fredag! woohoo!!
Måste bara säga att jag tycker att träden är otroligt fina när de är så vita. De gör mig glad :)

webbisdesignis

tjenare tjenare! Nu sitter jag i skolan och har webbdesignlektion. Det är nice.
puss
Detta är Gabriella. Hon sitter bredvid mig idag :) hihihi


helg vecka ett

Det kändes skönt att börja på fredagen så att man kunde vända tillbaka dygnet. Hade aldrig orkat gå en hel vecka direkt. Fredagen var en kulig dag också. Började med kursen webbdesign och den verkar superkul!
I fredags kväll gick jag hem till Linnea. Tjejmiddag med nachos i ugnen och lets dance gjorde kvällen mysig :) Igår på morgonen åkte jag in till stan med mel, hennes mamma och ali. Mel piercade navlen sedan tog vi en titt i Täby Centrum. När vi kom till Vallentuna gick jag hem till Robert ett tag och sedan hem för att städa mitt rum. Fick inte mycket gjort därinne eftersom Mel kom och sov över hos mig. Vi installerade the sims 2 som jag inte spelat på länge. Satt uppe till halv fem framför datorn. Det där med att vända på dygnet går inte sådär super.. hihi
Imorse sjöng Åt bullar, tårta och kärleksmums idag så jag nästan sprack. Nu ska jag försöka sussa så jag orkar en hel vecka i skolan.
Puss




vet du var alla bokstäver i headern kommer ifrån?

titta när inlägget publicerades. är det bara jag som tycker att det var coolt? hihi


"sängar är bara för mjukisar"

Jag och mel sov hos alicia igår. Vi åkte hem till henne efter middagen och tittade på mysteriet på greveholm. Nu har jag sett alla tjugofyra avsnitten :) efter det ritade jag av tjejerna. Det var så svårt att rita av alicia så jag gav upp och ritade en bondbrud istället, hihi. När jag ritat klart satte vi på en film och somnade sött. Vaknade klockan halv ett av att hennes söta småsyskon lekte utanför rummet. Då satte vi på filmen en gång till för att se klart den och sedan lagade vi lite att äta.
När jag kom hem idag satte jag mig framför datorn och gjorde ett CV på photoshop. Ska söka jobb på "Fotobutiken" imorgon tänkte jag.
Det är inte det enda som händer imorgon.. Imorgon börjar jag nämligen i skolan igen, då är jullovet slut! Sista dagen idag. Men det ska faktiskt bli kul, för då ska jag börja med webbdesign och det tycker jag ska bli intressant.
Puss!


hej hej


Gode morron. nu sitter jag hos mel och har inte gjort annat än att äta frukost och tittat på paradise hotel. idag ska jag hjälpa mig systers kille oscar att göra en reseblogg. det blir skoj! Puss

God morgon!

Upp och hoppa, det är en ny dag. Det är verkligen svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Det värker i min tunga idag. I lördags var jag så osmart och omogen så jag prövade att slicka på en lyktstolpe. Fastnade riktigt hårt. Drog så att tungan blev längre för några sekunder. Fick ta hjälp med mina små knubbiga fingrar för att slita bort min tunga som satt fast så hårt. När jag fick bort den blödde det massor. Fick blod på händer och haka. Men folk ska absolut inte tycka synd om mig, för det var mitt eget fel. hur kan man vara så dum i huvudet så att man sätter tungan mot en lyktstolpe när man är sexton år och vet vad som händer?! hahaha, pinsamt.
Nu ska jag äta frulle och sen ska jag leka med Mel. Vi ska titta på Paradisehotel. Sen får vi se vad som händer. Peace!

mums!

Vi var nere i centrum och handlade lunch. Vi köpte mjölk, fanta och en grandiosa pan pizza classic.
vi åt medans vi tittade på Top Model 5. hihi


melitta

Buenos dias mis amigos! Yo juego con mi amiga Melica. hihi, vi ska åka till centrum, efter att vi plattat våra hår, och köpa lunch. För min del kommer det att bli en panpizza. mums!

en bild från mel's dator:

en dag i friskolan då jag och mel lekte bävrar.

snön börjar försvinna och då blir det slask. slask är tråkigt. snö är fint.



julaftonsfoton






NYÅR 2010


för den som har svårt att läsa så står det samma sak på mina naglar som på rubriken där uppe.





:)

Jag ska göra en hemsida. men det går inte sådär jättefort framåt eftersom det är svårt och jag inte har de rätta programmen. Därför tänkte jag börja uppdatera min blogg lite oftare sålänge. Nu har jag gjort den lite bredare tillochmed. hihi. puss

RSS 2.0